Ilves Playoffeissa 2022

Soho

Tähtipelaaja
Viestejä
18 942
Kahteen pelaajaan tämä TPS sarja ratkesi. Järventiehen ja Pärssiseen. Pärssinen teki viime kaudella 8 maalia Liigassa ja Roby 14. Pärssinen pelasi tämän kauden täällä, koska TPS asiasta päätti ja joukkueen etu oli mestaruutta tavoittelevalle organisaatiolle tärkein juttu. Ilves ei joukkueen menestystä ajatellut. Sillä ei ollut väliä. Tuntuu pahalta nyt, mutta toisaalta onneksi ensi kaudeksi saadaan Ottawan organisaatiosta semmonen kompensaatio, miksi nyt tämä vaikealta tuntuva diili kannatti tehdä. Eihän tässä muuten mitään järkeä olisi ollut. Joukkueen etu ekana!

Jaahas jaahas äijä heti melkoisen teaserin tähän kohtaan...
 

Tonze

Rivipelaaja
Viestejä
80
Kyllä harmittaa, jonkinlainen turahdus tämä oli ja Ahokas vei Myrrää. En ole vakuuttunut Näppilän työn laadustakaan, vääntövoima loppui kesken.

Ei sitä vääntövoimaa mitään älyttömyyksiä saa yhdessä kesässä. Toki sitä puuttu todellakin, emmä sitä kiistä. Mut ei tää Näppilän piikkiin mee millään lailla. Rouheutta puuttu. Se on fakta. Liikaa mikkihiiren kokosia kavereita. Tai saa olla kooltaan mikkihiiri, mutta pitää kyllä pelata ku isomies.
 

El Reino

Tähtipelaaja
Viestejä
10 326
Tästä jäi opittavaa ja jossiteltavaa.

Koronasta johtuen menetettiin hyvä flow ja pelitavallinen selkäranka. Puolikuntoisilla pelattiin liian kauan ja ketjujen sekoittelu pakon edessä sekoitti rytmit.

Pudotuspeleissä pelattiin samoilla puolikuntoisilla pelaajilla. Jeesusteipillä kasattiin jäälle milloin Haapala, Kontiola, Parikka, Mieho tai moni muu.

Pudotuspeleissä pilli menikin taas taskuun ja vihellettiin vankilasäännöillä. Ilveksen joukkuetta ei oltu koottu mihinkään painilätkään.

TPS tuntui voittavan kaksinkamppailut kotonaan. Mitään selittävää tekijää tälle ei löydy.

Kiitos Ilves. Hoidetaan vielä pronssipeli kotiin. Olen ylpeä joukkueesta. Urheilu on julmaa ja nyt kävi näin. Mitään hävettävää suorituksessa ei ollut.

Pieni ero oli ehkä taktisessa osaamisessa ja se on kirittävissä kiinni.
 

jäämies-70

Luottopelaaja
Viestejä
5 408
Pitää myös muistaa, että turkulaisilla on Rautalan isä ja poika jotka ainakin kesät vetää änärijätkille treenejä. Veikkaan, että sieltä tulee myös tepsiin jonkinverran tietotaitoa kuinka fysiikkaa treenataan.
Tässä sarjassa mun mielestä tepsi oli todella vahva luistimella, vahva kulmissa ja maalin edustalla.
Ei me huonoille hävitty, meillä lisäksi pirusti loukkeja, tepsillä putos ainoastaan Tammela?
 

Arzamas

Luottopelaaja
Viestejä
1 867
Lisäksi tällä erittäin tiiviillä ottelu tahdilla on myös oma osuus loukkaantumisiin. Ei edes NHL:ssä pelata näin hurjalla tahdilla.

Tämä on kyllä mielenkiintoista - Ruotsissa vasta aloiteltiin välierät, miksi helvetissä Liigalla on niin kiire saada kausi pakettiin? Kauden parhaat pöhinät menossa pitkästä aikaa, ja tärkeintä taitaa olla saada Jaloselle pitkä leiritys mömmömmeihin.
 

Sheriffi

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
646
Aikamoinen kevät hei. Ei paskemmalle hävitty ja hyvin tapeltiin loppuun asti repaleisella nipulla. Suunta on oikea, kassa voi paksusti ja ensi kauden runko on todella hyvällä mallilla. Ei tässä ole mitään syytä laittaa päätä pensaaseen. Ilves on palannut liigan kärkikahinoihin eikä täältä saatana olla vähään aikaan lähdössä.

Jutin sanoin, eteenpäin.
 

38 Special

Luottopelaaja
Viestejä
1 310
Tämä on kyllä mielenkiintoista - Ruotsissa vasta aloiteltiin välierät, miksi helvetissä Liigalla on niin kiire saada kausi pakettiin?

Koska kotikisat ja perälauta peleille 2.5. Eikö tää nyt jumalauta oo tälläkin palstalla moneen kertaan käyty läpi.

Ihan fiasko tietysti Liigan kannalta.
 

Riksu

Tähtipelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
14 116
Tämä on kyllä mielenkiintoista - Ruotsissa vasta aloiteltiin välierät, miksi helvetissä Liigalla on niin kiire saada kausi pakettiin? Kauden parhaat pöhinät menossa pitkästä aikaa, ja tärkeintä taitaa olla saada Jaloselle pitkä leiritys mömmömmeihin.
Pelko siitä, ettei Ratamettää saada tyhjäksi ennen MM-kisoja.

Ihan hirveä pelitahti ja se näkyi kyllä loukkien määrässä.
 

Qsis

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
197
Saunan ja pienen hiljaisuuden jälkeen alkaa taas fiilis tasottumaan. Ankara pettymys, mutta toisaalta ottelusarja harvoin valehtelee. Sarjasta tuli kuitenkin kokemusta joukkueelle, että mitä kaikkea se vaatii, jotta ensi kaudella otetaan vielä tästä se yksi askel eteenpäin.

Vaikkei kausi ole vielä paketissa, niin kiitokset silti tässä vaiheessa, ennen kuin oma fokukseni siirtyy jäiltä viheriöille.

Kiitos joukkueelle hienosta taistelusta pudotuspeleissä. En varmastikaan ole ainoa, jolle täydet katsomot Areenassa, game 7 Kontiola sekä 60min raikava Osasto piirtyi loppuelämäksi verkkokalvoille. Ja vieressä halissa tapitti jokaisen pelin jälkikasvu. Sieltä on uusi Ilvessukupolvi nousemassa, jolle tämä seuran uusi tuleminen on seuran ensimmäinen tuleminen. Uskon, että Ilveksestä puhuttaessa ei puhuta tulevina vuosina yhden kauden ihmeestä, vaan useiden kausien kestomenestyjästä. Kiitokset siitä seuralle, tämän kauden joukkueelle sekä eritoten hallin kannattajille. Tämä kausi ei unohdu.

Vielä kerran tälle kaudelle halliin ja toivottavasti yhtä mitalia rikkaampana kesälomille.

Syksyllä jatkuu! Qsis quittaa tältä kaudelta.
 

ipa1970

Luottopelaaja
Viestejä
8 719
Toivottavasti hieno kausi pystytään päättämään voitolla. Kookoota historiallinen pronssi kiinnostanee meitäkin enemmän eli helppo peli ei tuokaan ole.
Itseä realistina tepsisarjan tappio ainoastaan harmittaa mutta ei maailmaa kaada.
Tämän päivän peli ja kokoonpano näytti kuinka rikkinäinen joukkue on.
Olen varma ettei siksi oltaisi pystytty haastamaan millään tasolla levännyttä ja tervettä tapparaa.
Loppukevään ottelutahti oli julma ja huono tuuri loukkien kanssa alkoi jo runkosarjan viimeisillä viikoilla.
Onni pitää tuonkin suhteen ansaita.
Itse uskon että ensikaudella ollaan jälleen viisaampia, vahvempia,
valmiimpia ottamaan uusi steppi.
Eikun etiäpäin.
 

Tampereenherra

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
478
Ei voi muuta sanoo kun kiitos ilves! Hieno matka ja upea kausi harmittavasti ei tullu kirkkainta tänä vuonna mutta ens vuonna nälkäsempänä takasi
 

Raipen lämäri

Luottopelaaja
Viestejä
1 808
Mitä vittua prossipeli sunnuntaina 24.4?? Että viikon tauko sitten tähän? Mitä ihmettä Liiga?
Just katoin samaa, mitä helvettiä oikeesti. Olisko saatu nauttia pikkusen parempaa lätkää jos olis välierissä ollut aina edes yksi välipäivä. Nyt sitten pronssipeliin löytyykin ylimääräistä aikaa. Vittu liiga oikeesti, eikö ny jumalauta ole yhtään pelisilmää näihin asioihin
 
Ylös