Ilves Playoffeissa 2022

Ipa72

Luottopelaaja
Viestejä
6 021
Onko tietoa jatkopelien ajankohdasta -alkaako myös perjantaina?
 

reiska

Luottopelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
6 536
Voi olla, että seuraavassa ottelusarjassa tulee ehkä valovuoden rennompi. Mutta huomattavasti suorituskyksempi Ilves vastaan tepsille.
 

ipa1970

Luottopelaaja
Viestejä
8 719
Lauantaina sitten tepsi-sarjan kimppuun.
Hienoa että lähdetään pelirasituksen mukaan samalta viivalta.
Tappara saanut levätä eli toivottavasti kookoo pystyy haastamaan tuossa sarjassa.
Pieni pelko että menee finaaleihin ilves/tps niin tappara tulee saamaan isoa lepoetua sinnekin.
 
  • Tykkää
Reactions: 17

näsinneula

Luottopelaaja
Viestejä
1 684
On meillä niin maaginen seura, enemmän kuin jääkiekkojoukkue. Onneksi olen vihreäsydäminen ja saan kokea näitä elämyksiä livenä muiden kannattajien kanssa.

Tämä ilta oli varmasti huikein sporttilivekokemus ikinä. Rakas seura, tunteet pinnassa, ja joukkue täynnä huippuyksilöitä ylpeinä !!!!! seuran värejä kantaen.

Let's play hockey.
 

Blackwolf

Luottopelaaja
Viestejä
3 686
Itkuhan siinä pääsi faijan kanssa halaillessa. Oikealle miehelle osui maali, ja tämä seura ansaitsi tämän täysin. Huikea yleisö, huikea joukkue. Lähellä käytiin pettymystä, mutta niin sieltä vaan tultiin voittajina ulos.
Ei oltu peruuttelemassa, vaan voittamassa, ja oikeaan osoitteeseen se meni.

Buuauksista pieni miinus, muuten olen lopun katsonut nyt kolmesti ja vieläkin on tunteet niin pinnassa, että tämän enempää ei saa näppäimistöltä irti.
 

Puujalka

Luottopelaaja
Viestejä
2 900
Enpä ole kuullut tuollaista räjähdystä kun Konnan maalatessa! Ymmärrän, että -98 välierissä oli varmaan todella raju meininki, mutta silloin ei oltu oltu k-a-h-t-a-k-y-m-m-e-n-t-ä-y-h-t-ä vuotta surkeita! Huikeaa oli hallissa, eiköhän sitä lauantaina lähdetä uusiksi!! Tänään naatitaan, huomenna ehkä tajutaan tämä homma, perjantaina keskitytään lauantaihin!
 

Grinder

Luottopelaaja
Viestejä
3 502
Rankka sarja. Iloinen ettei loppunut. Tätä jaksaa seurata pidemmällekin.
 

Meklari

Luottopelaaja
Viestejä
6 538
Jos katsotaan hieman tulevaan voitonjuhlien keskellä. Nalli kyllä kovaa väänsi ja ansaitsisi jatkaa ensi pelissä. Jotain silti neloskentällä täytyy tehdä, kun välillä ei vaan taso yksinkertaisesti riittänyt mihinkään. Peli valui aina omiin selviämiseen, kun muut kolme kenttää käytännössä hallitsi kenttätapahtumia.
 

Etä-Ilves

Luottopelaaja
Viestejä
1 514
Tepsiä vastaan olo on lähtökohtaisesti huomattavasti varmempi kuin Marjamäen Kärppiä. TPS tekee paljon virheitä ja henkinen selkäranka katkeilee oudoissa paikoissa. Mikä olennaisinta, jos Blomqvistia vastaan hakattiin päätä betoniin, Kareev on ollut epävarma veskari.
 
Ylös