Ilves Playoffeissa 2022

Ilves

Luottopelaaja
Viestejä
2 676
Eniten tässä ehkä vituttaa tuo vastustaja. Ei perinteitä, mikään ei ole pyhää ja valmentajana helvetinmoinen itkijä. Kummiskin jatkoajassa oksennetaan paskaa ja koetaan jatkuvasti vääryyttä, mutta meitä kohti vääryys kuitataan "kuuluukin olla". Menipä tänään fiilis jo kiekkoon kun toinen roikkuu ja hakkaa minkä kerkeää, Ilvekselle vihelletään samantien (vaikka olivatkin selkeitä jäähyä sinänsä).
 

Soho

Tähtipelaaja
Viestejä
19 162
Huomenna on valmennusjohdolla ns. elämän tai kuoleman peli kyseessä. Viime kädessä kaikki kytkeytyy erikoistilannepelaamiseen, minkä opettamiseen ei näytä minkäänlaista kykyä löytyvän. On anteeksiantamatonta, että erikoistilannepelaaminen on tällä tasolla huhtikuussa 2022.

Late pisti Kärppien erikoistilanteet kymmenessä pelissä kuntoon, meillä mennään ratkaisevaan ylivoimaan edelleen Supikonnalla hakemaan Konnan poikittaissyöttöä neliön läpi.

Samaan aikaan meidän AV valuu edelleen maalivahdin syliin, mutta ne läpisyöttöjen paikat silti löytyvät ja kaveri takoo 40% teholla maaleja.

Hirveän iso ero on ollut näissä.
 

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
5 522
Uskon, että huomenna voitetaan.

Mutta jos hävitään, niin ei se sitä ikävä kyllä miksikään muuta, että kausi on kaikista hienoista hetkistä huolimatta silloin jälleen yksi raskas urheilullinen pettymys. Tässä ollaan kuitenkin vasta minimitavoitteen äärellä.
 

Kolmosvahti

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
224
Toivottavasti paluumatkalla on näytönhaluisia pelaajia eikä väsyneitä ja surullisia.
Toivottavasti kokeneet jyrät näyttää juuri sitä voitontahtoa jolla huomenna kaadetaan Kärpät.

E: toivottavasti sanat voi myös korvata ”uskon että”
 

Anttis

Luottopelaaja
Viestejä
2 666
Tämä peli oli tähtiin kirjoitettu Kärpille. Huomenna meillä on rehti mahdollisuus voittaa, jos joukkue sitä haluaa
 

Ipa72

Luottopelaaja
Viestejä
6 069
Jos saisin valita Ilveksen ja Kärppien rosterien välillä, valitsisin Ilveksen sata kertaa sadasta. Meillä on materiaalin puolesta mahdollisuudet vaikka mihin, mutta tuo erikoistilannepelaaminen ei riitä yhtään mihinkään.
Eniten minua ihmetyttää, että oikeastaan kukaan ei erotu massasta. Missä on meidän pelimiehet? Bapi nyt ehkä poikkeus?
 

Rst83

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
439
On tämä kyllä uskomatonta miten vaikeita nämä pitkät pudotuspeli sarjat on Ilvekselle, sieltä puuttuu sellainen viimeinen napsu rohkeudesta pelata sitä omaa peliä.
Aivan liikaa lähdetään katsomaan mitä vastustaja tekee!!
No huomenna on vielä yksi mahdollisuus katkaista tämä 21 vuoden onneton putki ja sen jälkeen kaikki on mahdollista.
Se vaatii sitä omaa rohkeaa peliä ja syvältä karvausta ja nopeat lähdöt omista, tuolla vältetään myös jäähytkin.
 

Ilveksenmiäs

Tähtipelaaja
Viestejä
14 180
Huomenna on valtaisat panokset. Ei ole kyse vain yhdestä pelistä, ei edes yhdestä play offs sarjasta...
Panoksena on vuosien odotuksen täyttyminen, tai hämmentävä kyynisyys...
Huomenna on puntarissa myös valmennus.. onko meillä hyvät valmentajat, vai voittavat valmentajat.
Ilves on kehittynyt organisaationa valtavasti ja Jukurien mennessä jatkoon tulee vuosituhannen kolmanneksi paras sijoitus, vaikka tippuisi. Usko on kuitenkin vielä vahva.. huomenna on pakko voittaa.
 

AQ21

Luottopelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
3 731
Jos oltaisin hävitty tämä puhtaasti, Kärpät olisi vahvoilla huomenna. Tämä helvetin jääperseily kuitenkin ratkaisi sarjan Ilvekselle, Hiltunen voi taputtaa itseään selkään hyvästä työstä. Pojat menee tänään omaan sänkyyn nukkumaan ja nousee huomenna kahdella väärällä jalalla ylös, tuolle vitutukselle ei ole sohjoisen näädillä mitään vastausta.
 

Liigalätty

Tulokas
Viestejä
7
Onko kellään salaisella agentilla tiedossa ketkä viheltävät huomisen pelin? Nimittäin jos Brännare Fonselius, niin lurahtaa paska niin sanotusti housuun siinä kohtaa :) Ilves on hävinnyt ainoastaan silloin kun kaksikko ei ole ollut viheltämässä (lukuunottamatta ensimmäistä Raksilan peliä, missä tuomarit olivat molemmille joukkueelle haitallisia)
 
Ylös