Ilves Launch 8.5.2023

Status
Viestiketju on suljettu.

Janko

Luottopelaaja
Viestejä
5 176
Ja on ensikauden muistaakseni voimassa?
Häh? Miksi "The Listalla" on Jakub Kossin ja Ondrej Kossin nimet? Jakubilla on jo sopimus joten ihan turha sellasia on alkaa julkaseen uudestaan jossain launchissa.
 

Fleda

Luonteeltani olen optimisti.
Viestejä
1 944
Ja on ensikauden muistaakseni voimassa?

”Kosin, 19, sopimukseen Ilveksen kanssa sisältyi seuran optio kaudelle 2023–24. Kos jatkaa siis Ilveksen vahvuudessa.”

Tämä kauden päättymisestä kertovassa uutisessa.
 

TaikuriLuttinen

Luottopelaaja
Viestejä
4 018
Koshan on listattu myös tuonne Ilveksen sivuille listaan josta jo lähteneet on poistettu. Ei tämä nyt mikään kovin iso shokki ollut :D

 

Iksan Kalapuikot

Luottopelaaja
Viestejä
1 763
Varsinkin kun sen tietää jo valmiiksi että jos Haapala naapuriin päätyisi niin vetäisi runkosarjan ja pudotuspelit ilman yhtäkään loukkaantumista vähintään 1PPG-tilastoilla.
Ei vedä, tällä kaudella luistelu ja etenkin valmius ottaa taklauksia vastaan näytti jo todella huonolta.
 

Jakpot

Luottopelaaja
Viestejä
5 391
Jahas, lista pätkähti tänne...

Hyvinkin mahdollinen tuo on.

Ja jos siihen kaksi sopimusta tulee lisäksi... eli maalivahti(Gunnarsson) ja Meskanen tai joku sentteri, niin ihan odotetunlainen "lista" ainakin itselle olisi.

E. Sitten etsiskellään the ykkössentteriä ja toista kärkipään kaveria keskelle tai laitaan vielä. Ja mahdollisten Amerikkaan lähtijöiden tilalle pelaajia.
 
Viimeksi muokattu:

Soho

Tähtipelaaja
Viestejä
18 893
Täällähän on ollut kova meno päällä. Paljon mielekiintoisia nimiä Blegin listassa, tosin niitä jo moneen kertaan pyöritettyjä. Katotaan miten monta osuu. Tai osuuhan osa tietysti aivan varmasti, suurin osa kun on noita jo moneen kertaan pyöritettyjä.

Edelleen kiinnostaa eniten, että kunhan puolustuksen kovat nimet saadaan varmistettua, niin ketä tulee kevään ja kesän aikana maalivahdeiksi ja senttereiksi.
 
Viimeksi muokattu:

ifor74

Luottopelaaja
Viestejä
3 530
Jos tämä lista pitää paikkansa ja ykkös sena ja maalivahti on hommaamatta niin tarvii ihmetellä Tillun touhuja.

Luotetaan taas että kyllä niitä huippu senttereitä putkahtelee esiin kun sieniä sateella myöhemmin ja huomataan että perhana, olikin kuivat markkinat.
 

Hyrrä

Luottopelaaja
Viestejä
1 432
Varsin uskottavan näköinen lista. Jotain tuollaista olen odottanut tulevaksi. Hyvä ja laadukas runko, on sitä kuuluisaa potentiaalia ja kaikkea. Mielenkiintoisia pelaajia, täällä pyöriteltyjä nimiä. Kelpaahan tuo.

Tärkeintä ei vaan ole saavutettu, jos kärkisentteriä ei ole katiskassa. Ei mitään syytä jättää pois launchista, jos sellainen olisi...
 
Status
Viestiketju on suljettu.
Ylös