Ilves Launch 23.6.

Status
Viestiketju on suljettu.

IhanJuniori

Junioripelaaja
Viestejä
14 264


Tää meinaa ny lässähtää perkele! :D

Itse ikuisena optimistina käsittelen tämän twiitin ensimmäisenä "teaserina" :D
Kyllä sieltä vielä tulee!
 

Eetu Fucking Mäkiniemi

Luottopelaaja
Viestejä
5 215
Julkaiskaa nyt se kusinen sopimus jo ulos, itselle alkaa riittään sopimus kuin sopimus, ei enään väliä onko se yhteistyö makkaratehtaan vai Haapalan kanssa. Joku lappu ny vaan tiskiin ja päästäkää sielu lepäämään.
Sit Ipan toimisto kii, ylläpitö laittaa kaikki huhuketjut kii, niin pääsen itse laittaan korkin kii ja puhallan uimapatjan pinkeäksi.
 

IhanJuniori

Junioripelaaja
Viestejä
14 264
Tätä tilannetta helpottaa nämä @Juza tykkäykset näihin viesteihin. Tulkaa nyt kaikki sitten vaan hämmentään soppaa @Ralph @punakone @Blegifan @pehmeetkädet ketä näitä nyt on.
 

TaikuriLuttinen

Luottopelaaja
Viestejä
4 017
Katso nopeasti että Ilvekseltä tullut uusi twiitti -> mene katsomaan pelaajatiedotetta -> olikin futispuolen video Tuomas Ollilan maalista.
Katso nopeasti että Ilvekseltä tullut uusi twiitti -> mene katsomaan pelaajatiedotetta -> olikin futispuolen twiitti HIFK:n historiikista.
Katso nopeasti että Ilvekseltä tullut uusi twiitti -> mene katsomaan pelaajatiedotetta -> olikin tiedote toimiston aukioloajoista.

Lähestyy. Ehkä. :D
 

Cigaro

Luottopelaaja
Viestejä
2 269
Sometiimiltä seuraavana video: Pyynikin rannalta vähän järvenpintaa ja teksti "Hyvää juhannusta!" Foorumilaisilla lentää jo makkarapaketti seinään, kunnes esiin pulpahtaa pinnan alta: Masin

*kahlaa rannalle*

Seuraavana: Haapala

*kahlaa rannalle*

Viimeisenä: Jokipakka

3000.jpg


Kuva liittyy.
 

Kolho33

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
154
Eikös joku täällä sanonut että alkuviikosta on kuvauspäivä? Vai oliko se jotain höpöilyä
 

Pok

Tähtipelaaja
Viestejä
10 165
Huomenna on kevään viimeinen työpäivä niin pitäähän silloin olla valmista. Ei kukaan halua jättää kesäloman ajaksi töitä roikkumaan.
 

IhanJuniori

Junioripelaaja
Viestejä
14 264
Voisin muuten lyödä jonkin verran rahaa vetoa siitä, että Ilveksen some tulee "hieman" kiusaamaan meitä tässä tänään ja huomenna.
 
Status
Viestiketju on suljettu.
Ylös