Ilves Futsal

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
5 347
"Kolmantena tulee Ilves FS kolmessatoista pisteessä. Kesän aikana kovasti vahvistuneet tamperelaiset ovat hoitaneet sarjan alemman puoliskon joukkueet mainiosti ja keränneet niistä neljä voittoa, mutta KF Kosovaa vastaan vieraissa tuli selvä 6–1-tappio – JoSePaa vastaan se puolestaan pelasi kotonaan tasan 2–2. Tehot joukkueessa ovat jakaantuneet hyvin tasaisesti, kun joukkueen tehokkain on ”vain” pisteet 4+4 kerännyt Akseli Tiensuu, mutta joukkueesta löytyy yhteensä kuusi pelaajaa, jotka ovat saavuttaneet jo viiden tehopisteen rajan – ainoastaan TP-Kaarle on pystynyt samaan."

 

harkkapilli

Luottopelaaja
Viestejä
1 822
Futsal-edustukset ovat pelanneet muutaman ottelun edellisten viestien jälkeen. Naiset pelasivat lauantaina kotiottelun Kaupissa. Ottelu liigan häntäpäähän kuuluvaa Halikkoa vastaan ratkesi oikeastaan jo ensimmäisellä jaksolla kun Ilveksen maaleja juhlittiin jo ennen taukoa neljä kertaa.

la 25.11. Ilves FS–FC Halikko 6–3 (4–0)

-Ruudun maalikoosteNaiset ovat sarjataulukossa tällä hetkellä viidentenä muutaman pisteen päässä kolmossijasta. Seuraavat joulukuun ottelut ovat vieraissa. Tosin Itsenäisyyspäivänä klo 19 pelattava ottelu ei ole Ylöjärveä kauempana. Hyvä vaihtoehto kättelyiden katsomiselle televisiosta. Tosin eiköhän tuonkin ottelun jälkeen nähdä kättelyt. Seuraava kotiottelu Kaupissa on vasta tiistaina 9.1.2024 kun tällä hetkellä kolmantena oleva RaiFu tulee antamaan Ilvekselle kovan haasteen.Miesten edustus on pelannut edellisten viestien jälkeen kaksi vierasottelua.

la 25.11. FC Kiisto Ilves FS 4–4 (2–3)

Ainakin tilastojen valossa melko tapahtumarikas ottelu. Enemmänkin oli varmaan otettavissa kahden maalin johdossa, mutta tällä kerralla näin.
ke 29.11. PJK–Ilves FS 2–4 (1–1)

Ilves haki Pirkkalasta paikallispelivoiton tehokkaalla viimeistelyllä. Hienoa, että Pirkkalassa kuvataan ja lähetetään ottelut YouTuben kautta. Toivottavasti Ilveskin alkaisi tehdä samaa miesten otteluiden kanssa, joita ei näe Ruudunkaan kautta.

Maaliklipit PJK:n YouTube-lähetyksen tallenteesta:
07:51 0–1 Ilves FS, Sampo Ala
11:02 1–1 PJK, Roni Pekki
27:18 1–2 Ilves FS, Tuukka Kruuti
33:05 1–3 Ilves FS, Sampo Ala
35:53 2–3 PJK, Miikka Mörö
38:55 2–4 Ilves FS, Sampo AlaMiesten edustus on nyt Ykkösen jaetulla kärkipaikalla, mutta pelin enemmän pelanneenä kuin TP-Kaarle. Kahden pisteen sisällä on kuitenkin neljä joukkuetta, joista yksi on juuri paikallispelissä kaadettu PJK.

Seuraava ottelu on lauantaina klo 14.00, jolloin Ilves pelaa parin viikon tauon jälkeen taas kotiottelun Kaupissa. Vastassa on terävimmän kärjen takana keskikastin kärjessä väijyvä AS Moon.
 

harkkapilli

Luottopelaaja
Viestejä
1 822
Itsenäisyyspäivääkään ei tarvitse viettää ilman Ilveksen pelejä, sillä futsalissa niin miesten kuin naistenkin edustusjoukkueilla on ottelut. Miehet pelaavat ensiksi Kaupissa klo 14.00 ja naiset matkaavat paikallispeliin ja Ilves-derbyyn Ylöjärvelle klo 19.00 alkavaan otteluun.


Viime viikonloppuna Kaupissa nähtiin miesten ottelu, josta ei valitettavasti jäänyt pistettäkään kotijoukkueelle, kun AS Moon vei voiton 3–5 päättyneessä ottelussa.


Ottelu alkoi Ilveksen kannalta heikosti, kun vieraat siirtyivät johtoon jo kolmen minuutin jälkeen ja iskivät 10 minuuttia myöhemmin vastaiskusta jo toisen maalin Ilveksen lepsuiltua puolustuksessa oman hallintajakson keskellä. Pari minuuttia myöhemmin Ilvekseltä nähtiin kuitenkin tärkeä kavennus ja niissä lukemissa siirryttiin tauolle.

Toinen puoliaika alkoi sen sijaan hyvin, kun pallo oli vierailijoiden maalissa jo 21 sekunnin jälkeen. AS Moon iski kuitenkin viiden minuutin päästä jälleen kuin salama kirkkaalta taivaalta vastaiskumaalin keskellä Ilveksen hallintajaksoa. Ilves ei kuitenkaan taipunut tämänkään vastoinkäymisen edessä, vaan ottelu oli kahden minuutin päästä jälleen tasan. Hieman ennen 30 minuutin täyttymistä nähtiin kuitenkin takaisku, josta Ilves ei enää toipunut. Ilveksen maalivahti Aleksi Kuusenmäki loukkaantui ja nuori P19-joukkueen maalivahtina tällä kaudella pelannut Paavo Ahava siirtyi tolppien väliin. Valitettavasti vieraat iskivät ensimmäisellä laukauksella pallon kylmän maalivahdin längistä sisään.

Vieraiden Atte Junnila antoi Ilvekselle vielä hyvän mahdollisuuden tasoitukseen ottamalla toisen keltaisen kortin, mutta kotijoukkue ei saanut hyödynnettyä ulosajosta seurannutta 2 minuutin ylivoimaa, kun palloa ei saatu ylärimaa lähemmäs. Ilves jatkoi ylivoiman päättymisen jälkeen tasoituksen hakemista lentävällä maalivahdilla. Tuokin päättyi kuitenkin omaan maaliin, kun AS Moonin syöttöyrityksen katko pomppi Ilves-pelaajasta kotijoukkueen maaliin.

Näin tämä alusta asti väärille raiteille lähtenyt ottelu päättyi lopulta tappioon, vaikka muutamaan otteeseen vastoinkäymiset pystyttiinkin voittamaan ja nousemaan vielä mukaan voittotaisteluun. Ilves laukoi pallon tolppaan ainakin kolme kertaa, joten onnikaan ei ollut tällä kerralla puolella. Toisaalta Ilves teki myös virheitä, joista vastustaja pääsi rokottamaan liian halvoilla maaleilla. Ehkä tämä ottelu oli hienosti kauden aloittaneelle joukkueelle kuitenkin arvokas oppimiskokemus.

Harmillisesti PJK voitti AS Moonin seuraavana päivänä selvin 6–1-numeroin ja siirtyi Ykkösen tasaisessa sarjatilanteessa kärkeen. Ilves on sarjataulukossa tällä hetkellä neljäntenä pisteen päässä kärjestä, mutta TOP7-joukkueet mahtuvat neljän pisteen sisään. Heikosti kauden aloittanut TP-49 pitäisi ainakin voittaa tänään, jos Ilves meinaa pysyä mukana tasaisessa kärkikamppailussa ja pitää nousuhaaveita yllä, kun sarjakauden puoliväli alkaa jo lähestyä.

1701858029054.png
 

Samankaltaiset ketjut

Ylös