Ilves Futsal

harkkapilli

Luottopelaaja
Viestejä
1 450
Myös naisten liigajoukkue julkaisi tänään sopimusuutisia, kun Matilda Herrasen jatkosopimuksesta tiedotettiin. Viime kauden tehokkaimman pelaajan jatko on tärkeä sopimus.

 

harkkapilli

Luottopelaaja
Viestejä
1 450
Naisten joukkue on julkaissut jälleen uusia pelaajasopimuksia:

15.8.2023
Maajoukkuemaalivahti Tiia Ropanen siirtyy Pirkkalasta Ilvekseen. Kokenut maalivahti on pelannut Ilveksessäkin viimeksi kaudella 2013-2014.

22.8.2023
Ukrainan maajoukkueen viime kevään EM-hopeamitalistit Vira Diatel ja Polina Drozd jatkavat Ilveksessä.

Naiset pelasivat sunnuntaina 20.8. Kaupissa harjoitusottelun EBK:ta vastaan. Harmillisesti lopputulosta tai vahvistettuja kokoonpanoja ei löydy sen paremmin tulospalvelusta kuin joukkueen sometileiltäkään. Naiset pelaa Kaupissa vielä kaksi harjoitusottelua ennen runkosarjan alkua:
la 2.9. klo 13.15 KaDy
la 16.9. klo 13.15 Ylöjärven Ilves

Runkosarja alkaa la 23.9. vierasottelulla Raisiossa. Ensimmäinen kotiottelu Kaupissa on la 30.9. klo 13.00 KaDya vastaan. Koko 22 ottelun runkosarjan ohjelma löytyy ainakin tulospalvelusta.

- - -

Miesten joukkueesta ei ole osunut uusia uutisia omiin silmiini, mutta ainakin yksi harjoitusottelu on tiedossa. Ilves lähtee su 3.9. Valkeakoskelle haastamaan liigajoukkue Mad Maxin.

Runkosarja alkaa la 14.10. Vaasassa ja ensimmäinen kotiottelu on su 22.10. klo 14.00 EBK:ta vastaan. Miehetkin näyttäisivät pelaavan kotiottelunsa pääosin Kaupissa, mutta ainakin yksi ottelu pelataan Tesoman palloiluhallissa: ke 25.10. klo 19.00 siellä pelataan Ilves-derby jämsänkoskelaisia vastaan. Koko 22 ottelun runkosarjan ohjelma löytyy naisten tavoin ainakin tulospalvelusta.
 

harkkapilli

Luottopelaaja
Viestejä
1 450
Rehellisyyden nimissä todettakoon kuitenkin, että tuo Ilvestä tällä hetkellä edustava kolmikko tuli juuri nyt kesällä Ylöjärven Ilveksestä, joka pelasi viime kaudella Kakkosta pitkälti P19-joukkueella. Hehän olivat (Tampereen) Ilveksen edellä "nousurankingissa", mutta tunnetusti eivät ottaneet Ykkösen paikkaa vastaan. Ymmärtääkseni armeija asettaa myös haasteensa tuon ikäluokan pelaajista koostuvalle joukkueelle. Tampereen Ilveksessä on onneksi muitakin kuin asepalvelusikäisiä pelaajia.
 

harkkapilli

Luottopelaaja
Viestejä
1 450
Naisten joukkue julkaisi Instagramissa joukkueen sopimuspelaajat kaudelle 2023-2024. Osa sopimuksista onkin julkaistu jo aiemmin, mutta tässä koko joukkue. Etunimet ja pelinumerot on luntattu tulospalvelusta.

Maalivahdit
1 Tiia Ropanen
12 Heidi Tahvanainen
36 Ida Ala-Kauhaluoma

Pohjapelaajat
5 Veera Räkköläinen
14 Sanna Rautio
17 Polina Drozd
22 Iina Heikkilä

Laitapelaajat
2 Sanni Ryhänen
4 Essi Salonen
6 Manta Räsänen
8 Jasmin Ylikraka
16 Saana Kakkonen
18 Matilda Herranen
23 Vira Diatel

Pivot-pelaajat
9 Julia Jokiranta
10 Noora Renström
19 Jonna Uusipaasto
21 Essi Koiranen
24 Tiia Tuulia Ala-Hakuni

 

harkkapilli

Luottopelaaja
Viestejä
1 450
Naiset aloitti eilen liigakauden Raisiossa. Ottelu venyi pilkuille, joissa Ilves oli etevämpi.Tässä vielä Ilveksen maalien kooste. Harmillisesti koko maalikoostetta ei löydy ainakaan vielä edes Ruudun sivuilta.


Seuraava ottelu pelataan viikon päästä lauantaina 30.9. klo 13.00 ja se on kotiavaus Kaupissa. Vastassa on KaDy Jyväskylästä.
 

harkkapilli

Luottopelaaja
Viestejä
1 450
Naiset saalistivat Kaupissa eilen kauden ensimmäisen kolmen pisteen voiton, kun PU-62 kaatui numeroin 2–0

-Ruudun maalikooste

Ensi viikolla naiset matkustavat Tornioon ja seuraava on kotiottelu jälleen la 21.10. klo 17.00, jolloin Kauppiin saapuu EBK Espoosta.Myös miesten joukkue aloittaa kautensa ensi viikonloppuna, kun Ilves matkustaa la 14.10. Vaasaan aloittamaan Futsal-Ykkösen kauden FC Sportia vastaan. Ensimmäinen kotiottelu on su 22.10. klo 14.00 EBK:ta vastaan eli molempina päivinä käydää Tampere–Espoo-kampailu niin naisten kuin miestenkin edustuksien välillä.

Ilves FS:n Facebook-tililtä bongasin muutaman miesten sopimusuutisen, jota ei ole mielestäni tässä ketjussa vielä mainittukaan:-Hugo Kukkasniemen pelaajakortti tulospalvelussa
-Aleksi Kuusenmäen pelaajakortti tulospalvelussa
 

Pok

Luottopelaaja
Viestejä
9 077
Näköjään paluu Ykköseen on käynnistynyt kuin varsana laitumelle pääsy. 8 sekenttia meni ekassa maalissa ja Marjamäki painanut ekaan erään hattutempun Vaasan Sportin verkkoon kuin jääkiekon liigakarsinnoissa konsanaan.

Viimeksi divarissa taidettiin jäädä nollaan voittoon joka saldo ylitettäneen jo ensimmäisessä pelissä, kun taululla on tekstitv:n mukaan 6-1 Ipalle.


Ei ole mitään hajua Ykkösen yleisistä voimasuhteista, mutta kai jo tämän perusteella voi varovasti luvata, että niin nöyryyttävästi sukkana ei ainakaan pudota kuin viimeksi Ykköstä pelatessa. Ounastelinkin jo toki tällaista pelaajasiirtojen perusteella. Unelmana olisi tietenkin nopea nousu Liigaan 1-2 kaudessa, kun jo näytti siltä että tämä laji ajetaan Ilveksessä salibandyn tapaan pelkäksi harrasteluksi edustustasolla.


Jossain jo aiemminkin mainitsin, että mielestäni Ilveksen pitää olla tavoitteellinen urheiluseura kaikissa lajeissa mihin lähdetään, että parempi lopettaa koko laji seurassa ennemmin kuin tyytyä mutasarjoihin.

edit: vai olikohan se salibandy jossa pudottiin divarista 0-0-20-tyylisellä saldolla? No ihan sama, pudottiin kuin pudottiin ja nyt ainakin näyttää, että futsalissa ollaan ruvettu taas tavoitteelliseksi.
 
Viimeksi muokattu:

harkkapilli

Luottopelaaja
Viestejä
1 450
Kuten aiemmin tulikin kirjoitettua, tänä viikonloppuna naisten ja miesten futsal-edustukset pelaavat Kaupissa EBK:ta vastaan. Naiset lauantaina klo 17 ja miehet sunnuntaina klo 14. Viikonloppuun myydään yhteislippua, jolla näkee molemmat ottelut kympillä.Niin naisten kuin miestenkin otteluihin on tällä kaudella yhtenevät lippuhinnat:
Aikuiset 8 €
8-16 v, opiskelijat, eläkeläiset 5 €
Alle 8v, ja kaikki Ilves-juniorit (Ilveksen seuravaatteita päällä. Esim. Ilves-pelipaita.) 0 €

Yhteiskausari maksaa 60 € ja sillä pääsee naisten ja miesten edustusjoukkueiden lisäksi myös naisten kakkosjoukkueen otteluihin. Kausikortin voi tilata verkkokaupasta tai ostaa kotiotteluiden lipunmyynnistä. Lipunmyynnissä käy maksuvälineenä ilmeisesti vain käteinen.
 

harkkapilli

Luottopelaaja
Viestejä
1 450
Reilun puolen viikon sisään molemmat edustukset ovat pelanneet kaksi kotiottelua.

EBK-viikonlopusta ehdin paikalle katsomaan miesten ottelun. Ensimmäinen puoliaika oli tasainen, mutta toisella Ilves karkasi espoolaisten ulottumattomiin.
Keskiviikkona pelattiin molempien edustusten kotiottelut lähes yhtä aikaa. Miehet väistivät Tesoman palloiluhalliin isännöimään 9-tien Ilves-derbyä.Kauden ensimmäinen naisten ottelu, johon ehdin paikalle. Ilves ei ollut ollenkaan parhaimmillaan. Jonkinlaista lepuutusta näytti olevan ilmoilla, kun mm. ukrainalaisvahvistukset sekä Jasmin Ylikraka puuttuivat kokonaan kokoonpanosta. Ilves johti tauolla 1-0, mutta ensimmäinen puoliaika oli hyvin tasainen. Mad Max saattoi hallita palloa jopa enemmän. Ilves aloitti toisen puoliajan hyvin ja siirtyi jo kahden maalin johtoon. Valkeakoskelaiset kavensivat kuitenkin seuraavalla minuutilla ja viimeisellä kympillä nousivat tasoihin. Kaksi minuuttia myöhemmin Ilveksen maalivahti Heidi Tahvanaisen tuomittiin pelanneen palloa kädellä maalivahdin alueen ulkopuolella punaisen arvoisesti. Ilves kesti kuitenkin punaisesta seuranneen kahden minuutin jäähyn ja teki voittomaalin lopulta 5 minuutin jatkoajan alkupuolella.Miehet ovat aloittaneen Ykkösessä ihan kivasti, kun kolme ottelua on tuonut tilille kolme voittoa, yhdeksän pistettä ja sarjajohdon. Toki otteluohjelmakin on suosinut nousijaa, joten sijoitus voi vielä pudota. Naiset ovat tällä hetkellä toisena, mutta yhden ottelun enemmän pelanneena kuin noin puolet liigasta. Joka tapauksessa ennakkoonkin kärkikolmikkoon ennustettu ja viime kaudesta vahvistunut joukkue on pystynyt vastaamaan odotuksiin.

Molemmat joukkueet pelaavat seuraavan ottelun kotona la 4.11. Naiset pelaa ensiksi klo 13.00 paikallisottelun Ylöjärven Ilvestä vastaan ja miehet täydentävät tuplapelipäivän klo 17.00 JoSePaa vastaan. Molemmat pelit siis tuttuun tapaan Kauppi Sports Centerissä.
 

sisäpiiri

Tulokas
Viestejä
2
Jonkinlaista lepuutusta näytti olevan ilmoilla, kun mm. ukrainalaisvahvistukset sekä Jasmin Ylikraka puuttuivat kokonaan kokoonpanosta
Ainakin ukrainalaiset on huhujen mukaan kengitty pois joukkueesta mikä on kaiken positiivisen mediahuomion jälkeen vähintäänkin kiusallista. Nyt odottaisin tästä seuralta virallista suoraselkäistä uutisointia liigatason edellyttämällä tavalla, koska kaikki kierrossa olevat huhut haittaavat jäljelle jääneiden pelaajien suorittamista. Tarina/huhumylly ei tosin kerro onko sopimukset purettu "hyvässä yhteisymmärryksessä" vai onko Drozd ja Diatel ainoastaan koirankopitettu. Kummin vaan, niin kyllä tuosta jonkinlaista mainehaittaa on tulossa, vaikka asiaa yritetään pitää salassa. Vääriltä huhuilta pitäisi vähintään katkoa siivet. Mielellään tietysti näkisi kaksikon tositoimissa, vahvistavat joukkuetta merkitävästi
 
Viimeksi muokattu:

sisäpiiri

Tulokas
Viestejä
2
Kaupissa tänään tuplapelipäivä. Naisten edustus pelaa klo 13 paikallisottelun Ylöjärven Ilvestä vastaan.
Luvalla sanoen naisten peli oli ihan sekaisin ja ukrainalaisia olisi tarvittu. Toivottavasti aneeminen peliesitys ei johtunut mistään joukkueen sisäisestä hämmentämisestä, jota on valitettavasti aikaisemmilla kausilla nähty ihan liian kanssa. Ukrainalaisten pelaajakuvat ja nimet näkyivät vielä Kaupin monitoiminäytöllä, joten seura voisi kyllä tulla nyt itse selittämään mistä kyse. Tammikuun siirtoikkunassa pitää saada vahvistuksia, jos mitalipeleihin halutaan päästä.
 

harkkapilli

Luottopelaaja
Viestejä
1 450
Miehet

4.11. Ilves FS–JoSePa 2–2 (1–1)
11.11. KF Kosova–Ilves FS 6–1 (4–0)

Viime viikonlopun tuplapelin jälkimmäinen osa eli miesten peli päättyi tasapeliin joutsalaisia vastaan. Eilen olikin vuorossa kylmää kyytiä Turussa, kun sarjan ennakkosuosikkeihin kuuluva kosovolaisnippu latoi taululle murskalukemat. Ilves on viiden ottelun jälkeen tasapisteissä kolmantena. Tosin ottelun vähemmän pelanneet PJK ja JoSePa hengittävät niskaan 1-2 pisteen päässä.

Seuraava ottelu on taas kotona Kaupissa, kun su 19.11. klo 12.00 Ilves saa vieraita Oulusta asti eli Tervarit.

Naiset

12.11. GFT–Ilves FS 4–3 (0–1)

Ilves johti ottelua jo kolmella maalilla 32 minuutin kohdalla, mutta espoolaiset tasoittivat pelin vielä varsinaisella peliajalla. Lopulta ratkaisu siirtyi voittomaalikilpailuun asti, jonka kotijoukkue voitti 1–0. Harmillinen tappio ja pistemenetys, kun kolme pistettä oli jo aika vahvasti tulossa Tampereelle. Naisten pieni alavire (JA-V, H, JA-H) on pudottanut sijoituksen tasaisessa keskikastissa viidenneksi.Ruudun maalikooste

Seuraavakin ottelu pelataan vieraissa ja vastassa on kovin mahdollinen joukkue, kun Ilves kohtaa puolustavan mestarin HIFK:n la 18.11.
Seuraava kotiottelu pelataan la 25.11. klo 13.00, kun FC Halikko saapuu Kauppiin.
 
Viimeksi muokattu:

harkkapilli

Luottopelaaja
Viestejä
1 450
Naisten joukkue kävi lauantaina sarjajohtajan vieraana ja kyyti oli kylmää, kun HIFK voitti 7–2 (4–0).Seuraava kotiottelu pelataan la 25.11. klo 13.00, kun FC Halikko saapuu Kauppiin.Miesten joukkue pelaa kotona vielä tänä viikonloppuna, kun Oulun Tervarit saapuu viettämään sunnuntaita Kauppiin.

 

harkkapilli

Luottopelaaja
Viestejä
1 450
Miesten edustus hoiti viime sunnuntain kotiottelun selkeillä lukemilla 6–2 (3–1). Tervarit siirtyi alussa johtoon, mutta kotijoukkueen hallinta alkoi tuottaa toisella kympillä tulosta. Oululaiset olivat toki pelanneet edellisenä iltana Pirkkalassa, joten vieraat antoivat ehkä siinä hieman tasoitusta.


Ilveksen Futsal-joukkueiden yhteiskausari on tällä viikolla myynnissä puoleen hintaan eli kausarin saa hankittua hintaan 30 €. Kolmen joukkueen koko kauden ottelut saa alle neljän ottelun hinnalla. Kannattaa hyödyntää tarjous.
Tulevana viikonloppuna vain naisten edustus pelaa kotona, kun Kauppiin saapuu lauantaina vieraaksi FC Halikko klo 13.00.Miesten edustus pelaa viikonloppuna Vaasassa FC Kiistoa vastaan, mutta seuraavana keskiviikkona 29.11. on vuorossa ottelu Pirkkalassa, kun vain pisteen päässä sarjataulukossa Ilvestä jahtaava PJK isännöi paikallispeliä klo 19.30.
 

Samankaltaiset ketjut

Ylös