Ilves CHL:ssa kaudella 2023-2024

Ilveksenmiäs

Tähtipelaaja
Viestejä
14 005
En minä vielä luovuta.. nopea maali toisen osaottelun alkuun ja ensimmäisen erän loppuun toinen, niin kaikki alkaa uudelleen.
Kävi vähän huono arpaonnikin näissä jaoissa.
 

Rupture

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
248
Tuo sarja ei missään nimessä ole ohi.

Muistissa on vieläkin KooKoon ja Ilveksen välinen sääliplayoff-sarja, joka pelattiin samoilla säännöillä. KooKoo aloitti sarjan kotona apaattisen kammottavasti, mutta niin vaan kampesivat tasoihin ja valoa oli tunnelin päässä näkyvissä. Vaikka KooKoo ei sarjasta jatkoon päässyt, niin ylpeä olin siitä, että pojat eivät todellakaan luovuttaneet.

Leuka pystyyn. Aina haluan suomalaisten joukkueitten menestyvän CHL:ssä. Nurminen ja talkoovoimat päätti mainostapauksellaan kusta Pelicansin sukkaan, niin Ilves on Lukon kanssa ainut toivo mestaruutta ajatellen.
 

Ilveksenmiäs

Tähtipelaaja
Viestejä
14 005
Ei tilanne ole helppo Dynamollekkaan.
Toki olisi ollut tärkeää saada se 2-3 maali jo Tampereella, mutta silti.
Miten Dynamo lähtee peliin.. vaarana on liika passivoituminen, mutta raivoisa hyökkääminenkin voi koitua kohtaloksi.
10 minuuttia painetta alkuun ja jos johto kasvaa, niin loppupeli tarkasti puolustaen ?
Kaksi maalia tekee alle minuutissa. Miten Ilves löytää tehonsa, vai pureeko Dynamon träppi. Alkuun ei ole vielä edes kiire, mutta tietysti parempi iskeä pari maalia jo ekaan erään. Omissa käsissä on kaikki.
2-3 olisi itseasiassa ollut jopa ideaalitilanne jossain mielessä.
Nyt punnitaan Ilves.. näitä pitää myös keväällä pystyä käääntämään, jos mestaruuden haluaa. Silloin voidaan olla tappiolla ottelusarjassa ja siinä punnitaan joukkue. Tässä on oikeastaan kova kasvun paikka, jos tästä jatkoon mennään.
 

Forzarossoneri

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
808
Riittääkö paukut molempiin? Liiga pitää ehdottomasti olla preferenssinä.

Hienoa tietty, jos CHL:ssä pärjättäisiin, mutta… Arvostus ei ole lähimaillakaan fudikseen verratuna.
 

Rautakorven haamu

Luottopelaaja
Viestejä
1 154
Hienoa tietty, jos CHL:ssä pärjättäisiin, mutta… Arvostus ei ole lähimaillakaan fudikseen verratuna.
CHL tarvitsisi vastaavat sponsorirahat mitä jalkapallon puolella on. Nykyisellään voittoraha on suunnilleen sveitsiläisen keskivertojoukkueen ykkösketjun parin kuukauden palkka, yllättäen suurimmissa kiekkomaissa kiinnostunut ei näihin karkeloihin herää. Kunhan CHL nyt pysyisi hengissä maailmantalouden korjautumiseen saakka, sitten voi olla parannusta luvassa.

Ei tuo toinen osaottelu nyt tekemätön paikka Ilvekselle ole, jos alkuun lähdetään kovalla painostuksella ja saadaan hurmoksessa pari maalia, ottelupari on ihan uudessa tilanteessa. Varovaisella taktiikalla ei voita enää mitään, kaikki on laitettava sisään heti alkuun ja hyvällä tuurilla saa yllätettyä vastustajan housut kintuissa.
 

LalaTa

Luottopelaaja
Viestejä
2 526
Ekaan erään pari salamamaalia jolla saadaan tasattua maaliero, sitten tylyä peliä omassa päässä ja vastaiskuista voittoon tarvittavat maalit. Ja maalivahdin pitää ottaa kaikki otettavissa oleva, lahjamaaleja ei auta päästää yhtään. Olispa noin helppoa, harmi kun siellä on se vastustajakin askissa..

YV voisi myös alkaa toimia paremmin kuin edellisessä kohtaamisessa (no olihan se 33%, mutta CHL:n säännöillä saisi olla silti iskussa). Maaliero on hyvinkin kurottavissa kiinni pelkästään yhden YV:n aikana.
 

Riksu

Tähtipelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
14 113
Jaa-a. Oltaisiin ehkä ansaittu enemmän tästä ottelusarjasta, mutta nyt meni näin.

Ihan kiva että päästiin pleijareihin jne ja pelattiin näitä pelejä, mutta kyllä tästä sarjasta jää sellainen muovinen kuva. Ns. Yritetään kaikkea hienoa ja isoa, mutta toteuksena on sitten tälläinen sekamelska hienoine jäähysääntöineen.

Nyt 100% keskittyminen liigaan, toivottavasti ei nyt kauheasti persnettoa tehty.
 

Aikapommi

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
285
En tiedä kertooko enemmän omasta ajatusmaailmastani vai CHL:stä - ehkä molemmista. Pieni harmitus tappiosta ja samalla onkin jo helpottavaa, että voidaan keskittyä pelkästään liigaan. Kaksi peliä ja yhteismaalit ratkaisee - ei toimi jääkiekossa. Ihan kiva nähdä kotona muitakin joukkueita, mutta kovin jää aina vaisuksi nekin pelit. Areena kaikuu tyhjyyttään. CHL:n jalkapallon puolelta apinoitu hymni aiheuttaa lähinnä myötähäpeää. Testaillaan vähän uusia sääntöjä. Mainoskatkoilla pyörii mainokset jostain CHL:n apista. Muovisuus leimaa koko touhua. En tiedä, kai tämä vuosi vuodelta paranee, mutta kovin on hidasta "kehitys". Jonkinlainen tiiviimpi turnausmuoto voisi olla houkuttelevampi, mutta en tätäkään sen pidemmälle ole ajatellut.
 

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
23 348
Sellanen Chl retki tällä kaudella.
 

Vovlo

Luottopelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
8 590
Ensi kaudella sitten kierrosta pidemmälle taas.
 

Juakko

Rivipelaaja
Viestejä
68
Parempi peli kuin torstaina, nyt oli sentään vähän tahtoa voittaa.

Kai tämä kertoo myös liigan tasosta. 0 joukkuetta 8 parhaan joukossa.
 

Toppapöksy666

Luottopelaaja
Viestejä
2 994
Jee… pykälää pidemmälle ku viime kaudella. Ens kaudella sit taas pykälää pidemmälle jne.

Mua kyllä vituttaa tää. Olkoonkin, että Liiga on se päätavoite yms niin silti ottaa päähän. :D
 

EtäIpa

Luottopelaaja
Viestejä
1 474
Tämä koko CHL pitäisi kuolla ja kuopata! Ihan turha rahareikä kaikille, tässä ei ole mitään hohtoa!! Randomit seurat pelaavat kesken oman kauden jossain maksukanavien syövereissä. Kukaan ei muista mestareita, eikä ketään oikein edes kiinnosta :D
 

Teme-74

Luottopelaaja
Viestejä
4 386
Nyt 100% keskittyminen liigaan, toivottavasti ei nyt kauheasti persnettoa tehty.
Ainaki siihen persneton tekemiseen CHL,än kohdalla tuli toppi tänään.
 
Ylös