Ilves 2023 - Kissa pesee kasvonsa?

Toppapöksy666

Luottopelaaja
Viestejä
2 933
Tehtaan takuulla tulee aina toi toisen 45 sössiminen. :D

Itse en osaa neuvoa antaa eikä se minun tehtävänikään ole, mutta jotain tarttis tehrä.
 

Peluuri

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
864
Tämä köpien tekeminen menee peli peliltä ihan uudelle tasolle kokoajan mutta ihmisillä on tapana kehittyä siinä missä se on hyvä
 

Grinder

Luottopelaaja
Viestejä
3 463
On tossa tullut iso muutos noihin vuosiin. Tuolloin Ilves oli todella hyvä. Nyt peli on viime kauteen parempaa mutta edelleen ei kestetä täyttä aikaa hyvällä draivilla. Onko sitten osaamattomuus pelata johtoasemassa, kunto, vai keskittyminen? Vai näiden hybridi.
 

jalkakynä

Luottopelaaja
Viestejä
1 914
Wissin Ilvekseen verrattuna avauksen pystyy veikkaamaan ennen ottelua, peliryhmitys on usein sama jne, vastustajaa ei alisteta taktisesti ja tärkein: vaihdosta ei ole heittää kentälle varmoja kortteja. Materiaali on nyt kapeampi kuin Wissin aikana.
 

Lima

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
996
Iso merkitys on myös Jairilla. Jaksoi painaa aivan uskomattoman määrän kovia pitkiä spurtteja vielä ottelun loppuhetkilläkin. Nykyiset keskikenttämiehet alkavat hyytymään 60 min kohdalla.
 

harkkapilli

Luottopelaaja
Viestejä
1 832
Ja Ilvekseltä taas puuttuu koosteet edustuksen peleistä... Surullista tekemistä koko some
Jos ollaan ihan tarkkoja, niin vain miesten edustuksen koosteet ovat puuttuneet tällä kaudella. Kansallisen Liigan otteluista on julkaistu maalikoosteet myös Ilveksen YouTube-tilillä ja somessa. Onneksi sentään Ruudusta löytyy molempien joukkueiden peleistä kattavammat koosteet huippuhetkistä. Todennäköisesti maalivahtivalmentajat tai videoanalyytikot kelailevat joka tapauksessa noita maalitilanteita, niin ehkä siinä samassa voisi silti väsätä suuremmallekin yleisölle maalikoosteet nähtäväksi.

Enemmän kaipaisin esimerkiksi kakkosjoukkueiden peleistä koosteita. Naisten Ykköstä pelaavan naisten kakkosjoukkueen kotiotteluista on sentään yleensä YouTube-lähetys B-tyttöjen tilillä, mutta sieltäkin ne maalit pitää kelata itse ilman kuvassa näkyvää pelikelloa tai selostusta.
 

oldcoach

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
126
Edustusjoukkueen tilanne sikäli ihmeellinen, että siellähän uusittiin koko mediatiimi. Ainoastaan valokuvaaja Soinila jatkoi viime vuotisesta.

Kakkosjoukkueella ei taida olla yhtään varsinaista mediahenkilöä riveissään, mikä ehkä hiukan vaikuttaa heidän hiljaiseloonsa.

Naisten joukkueella tilanne näyttäisi olevan hyvä.
 

Lippu liehuu näin

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
992
Yllättikö tämäkään tulos ketään? Ilves ei ole suurseura vaikka me kannattajat sitä pidetään sellaisena. 2020 tarvittiin vain se pieni nosto pelaajabudjetissa, mutta nyt ollaan ihan pienseura liigassa. Yleisömäärät pienempiå kuin K vitun teepeellä ja ei ole edes varaa vaatia valmentajalta helpohkoa top 6 sijoitusta.
 

Grinder

Luottopelaaja
Viestejä
3 463
Aivan vitun turhat 2 välikautta paska-Köpin johdolla. Kiinnostus näiden pelien katseluun laskee koko ajan.

Joukkueella ei ole selkeätä pelitapaa.
Juu, aloin itsekin katsoa Inter-peliä jälkilähetyksenä. Noin viidessä minuutissa olin nähnyt tarpeeksi. Nyt ei pelata edes 45 min hyvin. Sekoilu alkaa heti.
 
Ylös