Ilves 2022 - Köpin johdolla me mennään... mihin?

Seisomisurheilu

Luottopelaaja
Viestejä
2 440
Hyi saatana mikä esitys edustukselta! Kakkonen tuli täydellä kiimalla peliin ja pelasi viisasti mutta Kallio ei reagoi ollenkaan. Turhan lyhyeksi jäi meidän cup taipale ja kakkonen tulee melko varmasti jatkossa häviämään materiaalin takia.
 

Nukkuvien Puolue

Rivipelaaja
Viestejä
72
On kyllä noloa. Mutta ei ainakaan tylsä peli ollut, vaikka sellaista odotin kun taustameteliksi laitoin pyörimään.
 
Viimeksi muokattu:

Hepulina16

Luottopelaaja
Viestejä
1 285
Nää on näitä. Työtapaturmia sattuu ja niistä otetaan opiksi hetkeksi. Sukulaiseni pelasi vuosia jalkapalloa Ilveksen naisten kakkosjoukkueessa. Joka vuosi pelasivat naisten edustusta vastaan harjoituspelin, ja joskus sattuivat kans voittamaan. Tuomari oli kysynyt sukulaiselta, että onko hän ymmärtänyt väärin joukkueet, kun kakkosjoukkue oli tehnyt maalin. Altavastaajan on vaan helpompi lähteä ennakkosuosikkia vastaan peleihin.
 

Tulosurheilu

Rivipelaaja
Viestejä
67
Taisin nähdä livenä todellista suomalais jalkapallo historiaa! Taitaa olla ensimmäinen kerta kun liiga seuran oma kakkosjoukkue pudottaa edustuksen cupissa. Peli itsessään oli täysin hengetöntä yksilö sooloiluu edustukselta ja taisi edustuksen pelaajatkin ajatella itseään jonain jumalina kun siellähän on vaan kakkonen vastassa. Kaiken kruunaa vielä se oma maali
 

Hepulina16

Luottopelaaja
Viestejä
1 285
Mutta, jos kyse ei olis omista joukkueista, niin hätäisimmät voisi epäillä jopa sopupeliä, Tai niinhän joku taisi jo tuolla facen puolella epäillä. :D
 

Seisomisurheilu

Luottopelaaja
Viestejä
2 440
Mutta, jos kyse ei olis omista joukkueista, niin hätäisimmät voisi epäillä jopa sopupeliä, Tai niinhän joku taisi jo tuolla facen puolella epäillä. :D
Edustuksen pelaajana häpeäisin niin paljon että myöntäisin sopupelaamisen
 

Peluuri

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
795
Eikös nyt voida peluuttaa vitos kierroksella kakkosen joukkueessa niitä pelaajia jotka ei pelannut tänään?
 

Grinder

Luottopelaaja
Viestejä
3 309
Kokonaisuutena tuo, että omat joukkueet kohtaa toisensa on täysin absurdi, joka voi teoriassa, ja käytännössäkin näemmä, johtaa tällaiseen hankalaan tilanteeseen. Näissä Suomen jalkapallosäädöissä on aina oltava näitä erikoisuuksia. Jos nyt Suomen Cupia ei pelata talvella hallissa, niin vähintäänkin saman seuran tiimit kohtaa pakotettuna toisensa. Eipä siinä, ammattiylpeyden pitäisi riittää hoitamaan tällainen tilanne, vaikka kuinka kavereita vastassa. Tai sitten Ilveksellä on huikea kakkosporukka. Eipä tuosta osaa olla harmissaan; ehkä koska Ilves voitti.

Kyllä tuosta Ilveksen edustuksen touhusta jotain tärkeää puuttuu. Klubia vastaan oli hyviäkin jaksoja, mutta loppu meni jo mankelissa. Onko kuri riittävää vai onko siitäkin huolimatta asenne puolittaista? Sen mitä katsellut niin Kyllösen otteet eivät ole juuri vakuuttaneet, nyt tuli oikein emänaula arkkuun, samoin pettynyt Miettusen suorittamiseen liigassa. Uusi matsi tulee pian ja se on taas uusi mahdollisuus. Tokkopa tässä hävittiin Suomen Cup -pokaaliakaan.
 

AQ21

Luottopelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
3 680
Mites voiko reservit nyt peluuttaa sitten edustuksen pelaajia ensi kierroksella? Toivottavasti ei.
 

Lima

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
905
Kakkosessa ei voi pelata ykkösen pelaajia jotka ovat olleet cupin pelissä kentällä. Pennanen voisi ehkä olla mahdollinen, mutta ei tule pelaamaan. Vähän harmi ettei osa kakkosessa sarjaa pelanneista saa cupia siellä pelata, kun ovat olleet cupin matseissa ykkösen kokoonpanossa.
 

Battery

Luottopelaaja
Viestejä
7 178
Ratkaisevan omanmaalin iskee kaksikko Kyllönen & Huuhtanen.

- Kaksikolla yhteensä Veikkausliigassa tällä kaudella minuutteja 0.
- Kakkosessa molemmilla minuutteja täydet kaksipeliä eli 180.

Hyvät näytöt pojilta. Positiiviset näytöt. Ja näin. #betting#singapore
 

Tarinankertoja

Luottopelaaja
Viestejä
3 327
Olin paikalla… Ekalla puoliskolla Ilves pelasi todella hitaasti ja laiskasti ja /2 oli mennä 2-0 johtoon jo silloin. Sit vaihdettiin ykkösmiehiä kentälle, mutta munatonta pelaamista oli silti ja kuten todettua… pistivät sit yliajalla omiin…


Kertoo vaan -ttu organisaation toiminnan tasosta heittää tie europeleihin roskiin oman organisaation pelleilyllä. Siä Lada otti kierroksia kentänlaidalla ja piiskas joukkuetta pelaan tosissaan, Köpi selas varmaan instaa tms.


Missä Hevonkorpi? Ladalle työnjohdollinen määräys ajoissa puoliajalla ja homma hansakassa… mutta ei tietenkään, ei.



VMP
 

harkkapilli

Luottopelaaja
Viestejä
1 714
Hiljaiseksi vetää kyllä itselläkin vielä näin vuorokauden jälkeen. Työkiireet estivät omalla kohdalla pääsyn paikan päälle.

Tavallaan hienoa urheiluromantiikan kannalta, että seuran sisällä on selvästi sallittu tällainen urheilullinen ratkaisu sopuilun sijaan, mutta en ole kovin vakuuttunut edustuksen asenteesta ja vaatimustasosta. Ilmeisesti edustukselle ei muistettu lähettää sitä muistiota, että varamiehinen kakkosjoukkue pelaakin ihan tosissaan.

Edustuksen avauskokoonpanokin oli normaalisti Kakkosta pelaavia varamiehiä täynnä ja tilanteen kruunasi sitten vielä tuo seikka, että ratkaisevan maalin pupelsi lisäajalla kaksi pelaajaa, jotka eivät ole pelanneet Veikkausliigaa vielä minuuttiakaan tällä kaudella.

Siinäkin mielessä tällainen seuran toiminnan kyseenalaistava farssi on harmillinen, kun alavireisesti alkanut kausi oli jo kääntymässä hieman parempaan suuntaan VPS- ja SJK-voittojen, sekä ihan miehekkään HJK-pelin jälkeen. Nyt sitten joukkueelle nauraa taas niin omat kuin vieraatkin ja päälle on ihan turhaa kasattu myrskypilviä. Toivottavasti joukkueessa perse kestää merivettä ja paatti seilataan nopeasti karikkojen keskeltä selvemmille vesille.

Jos haluaa repiä väkisinkin positiivisen näkökulman, niin nyt edustus saa ainakin keskittyä Veikkausliigaan, kun europelit tai cup ei häiritse arkea.
 

Seisomisurheilu

Luottopelaaja
Viestejä
2 440
Juu se miehekäs suoritus lupia vastaan ei ollutkaan niin miehinen kun joku ihmeen Lahtikin pelas tasapelin
 
Viimeksi muokattu:
Ylös