• Moro! Perinteinen Ilvesfoorumin kevätveikkaus järjestetään nyt jo viidettä kertaa. Suuren suosion saavuttanut veikkaus järjestetään omassa osiossaan täällä. Kaikki joukolla mukaan, ja veikkausonnea!

Ilves 2019 - Europaikka tavoitteena?

Masce

Luottopelaaja
Viestejä
2 013
#21
Afum oli siis sen verran vakuuttava viikon jaksollaan, että tälle sorvattiin heti vuoden sopimus. Hyvältä kuulostaa myös tuo, että optio on nimenomaan seuralla eikä ole pelkoa, että hyvän kauden sattuessa Afum lähtisi ilman korvauksia muualle rahastamaan.

Uutisessa myös selvennys Moundin tapaukseen, eli mies etsii paikkaa muualta ja on käynyt testeissä, kuten Carabasin Markiisi tiesi kertoa. "Hänen pelaamisensa Ilveksessä tulevalla kaudella on erittäin epätodennäköistä" – erikoisesti muotoiltu, mutta kaiketi sitten ollaan tässä sopimuksessa kiinni, ellei muualta Moundille parempaa löydy. Suora kahden vuoden sopimus lieni siis jonkinlainen vikatikki, ja Ilves maksanee palkan erotuksen työnantajasta riippuen?

Harjoituspelissä esiintynyt Yussif Daouda Moussa vakuutti sen verran, että testijakso jatkuu vuodenvaihteen jälkeenkin. Suoraa sopimusta ei kuitenkaan vielä tässä vaiheessa.

Hyvältä siis näyttää, ja sopimuksia jo 24 kappaletta (toki Moundi ja Ali tässä mukana), joten noinkohan uutta puolustajaa on enää tulossa - ainakaan ennen kauden alkua. Vaikuttanee siis siltä, että haastajaryhmästä on jälleen nousemassa esiin pari puolustajaa sopimusrinkiin. Ainakin jo mainitut Dahan ja Pietola pelasivat harjoitusottelussa Kakkosen ryhmän sijasta Veikkausliigan mukana.
 
Tykkää tästä: Uisge

Masce

Luottopelaaja
Viestejä
2 013
#22

Masce

Luottopelaaja
Viestejä
2 013
#23
Nettisivuille on näköjään tullut jälleen lisää uutisia pelaajarintamalta. Alim Moundi jättää odotetusti Ilveksen ja siirtyy TPS:n riveihin. Yussif Daouda Moussa sen sijaan jatkaa edelleen testissä, ja nähtävästi parantaa otteitaan jatkuvasti.

Uutena miehenä testiin on puolestaan saapunut kaudella 2017 RoPSissa pelannut vasen laitapuolustaja David Addy, jolla on kyllä melko vakuuttava CV sisältäen mm. alle 20-vuotiaiden maailmanmestaruus sekä kaksi Portugalin Cupin voittoa. Jostain syystä kuitenkin en löytänyt miehestä mitään tietoja viime vuodelta, joten liekö ollut pitkään loukkaantuneena vai mitä tapahtunut. Tämä selittänee kuitenkin tuon tason historian omaavan pelaajan try outin. Katsotaan vakuuttaako mies valmennusjohdon. Sitten joukkue alkaisikin olemaan aikalailla kasassa.

Uutiset siis HIFK-ottelun ennakossa.
 
Viestejä
3
#29
Loistava homma Ilvekselle! Vähän jo pelotti, että jos paikkaa ulkomailta ei avaudu, niin seuraavaa tiliä (ja kasvattajarahan nollaamista?) olisi haettu jostain Interistä tai SJK:sta.

Toivon kuitenkin, että Lämmin en tarvitsisi pelata sopimustaan loppuun asti Suomessa.
 
Ylös