Ilves 2019 - Europaikka tavoitteena?

Masce

Luottopelaaja
Viestejä
2 016
Afum oli siis sen verran vakuuttava viikon jaksollaan, että tälle sorvattiin heti vuoden sopimus. Hyvältä kuulostaa myös tuo, että optio on nimenomaan seuralla eikä ole pelkoa, että hyvän kauden sattuessa Afum lähtisi ilman korvauksia muualle rahastamaan.

Uutisessa myös selvennys Moundin tapaukseen, eli mies etsii paikkaa muualta ja on käynyt testeissä, kuten Carabasin Markiisi tiesi kertoa. "Hänen pelaamisensa Ilveksessä tulevalla kaudella on erittäin epätodennäköistä" – erikoisesti muotoiltu, mutta kaiketi sitten ollaan tässä sopimuksessa kiinni, ellei muualta Moundille parempaa löydy. Suora kahden vuoden sopimus lieni siis jonkinlainen vikatikki, ja Ilves maksanee palkan erotuksen työnantajasta riippuen?

Harjoituspelissä esiintynyt Yussif Daouda Moussa vakuutti sen verran, että testijakso jatkuu vuodenvaihteen jälkeenkin. Suoraa sopimusta ei kuitenkaan vielä tässä vaiheessa.

Hyvältä siis näyttää, ja sopimuksia jo 24 kappaletta (toki Moundi ja Ali tässä mukana), joten noinkohan uutta puolustajaa on enää tulossa - ainakaan ennen kauden alkua. Vaikuttanee siis siltä, että haastajaryhmästä on jälleen nousemassa esiin pari puolustajaa sopimusrinkiin. Ainakin jo mainitut Dahan ja Pietola pelasivat harjoitusottelussa Kakkosen ryhmän sijasta Veikkausliigan mukana.
 

Masce

Luottopelaaja
Viestejä
2 016

Masce

Luottopelaaja
Viestejä
2 016
Nettisivuille on näköjään tullut jälleen lisää uutisia pelaajarintamalta. Alim Moundi jättää odotetusti Ilveksen ja siirtyy TPS:n riveihin. Yussif Daouda Moussa sen sijaan jatkaa edelleen testissä, ja nähtävästi parantaa otteitaan jatkuvasti.

Uutena miehenä testiin on puolestaan saapunut kaudella 2017 RoPSissa pelannut vasen laitapuolustaja David Addy, jolla on kyllä melko vakuuttava CV sisältäen mm. alle 20-vuotiaiden maailmanmestaruus sekä kaksi Portugalin Cupin voittoa. Jostain syystä kuitenkin en löytänyt miehestä mitään tietoja viime vuodelta, joten liekö ollut pitkään loukkaantuneena vai mitä tapahtunut. Tämä selittänee kuitenkin tuon tason historian omaavan pelaajan try outin. Katsotaan vakuuttaako mies valmennusjohdon. Sitten joukkue alkaisikin olemaan aikalailla kasassa.

Uutiset siis HIFK-ottelun ennakossa.
 

Jason

Guest
Addysta kuullut paljon hyvää. Tammelan uusi lemmikki. Potentiaalia siihen on.
 
  • Tykkää
Reactions: Mni

Pillihimmeli

Tulokas
Viestejä
5
Loistava homma Ilvekselle! Vähän jo pelotti, että jos paikkaa ulkomailta ei avaudu, niin seuraavaa tiliä (ja kasvattajarahan nollaamista?) olisi haettu jostain Interistä tai SJK:sta.

Toivon kuitenkin, että Lämmin en tarvitsisi pelata sopimustaan loppuun asti Suomessa.
 

jalkakynä

Luottopelaaja
Viestejä
1 308
Välieriiin!!! Ilves siis kaatoi rankkareiden jälkeen 1-2 Hongan. Peliajan jälkeen tilanne 1-1. Ilveksen maalista vastasi Tendeng. Yllättäen Cupista tippui myös RoPS ja Inter. Kokkola ja Vaasa jatkavat. Huomenna pelaavat Lahti ja saarelaiset. Ilveksen tuurilla välierävastus vieraissa saarelaiset.
 

Tarinankertoja

Luottopelaaja
Viestejä
2 324
Tiukka matshi, jossa oltiin välillä tosi pulassa. Mutta lopussa Hila otti ratkasevat..

kyllä taas olosuhteille, joissa näinkin kovisra panoksista pelataan, ei voi kun nauraa.. nim. Terveisiäkentänreunalta
 

jalkakynä

Luottopelaaja
Viestejä
1 308
Sunnuntaina se kausi sitten alkaa. Ilveksen joukkue on pelannut aivan käsittämättömän hyvän talvikauden. Joukkue ei hävinnyt kertaakaan. Yleisesti asiantuntijat veikkaavat Ilveksen sijouttuvan sijoille 3-6. Wissin opit ovat juurtuneet syvälle joukkueeseen. Ilves pystyy lisäksi pelaamaan kahdella erilaisella pelitavalla.

Ryhmitys on 4-2-3-1 tai 5-2-2-1.

Maalilla Hilander pelaa kaikki pelit ja sekoittaa monen vastustajan ja pallopojan pään.

Puolustusta johtaa viimekauden polvivaivojen takia missannut Baba Mensah. Vierelleen toppari saa todennäköisesti Tatu Miettusen. Diogo Thomas tuuraa ja on valmis tappelemaan myös avauksen paikasta. Neljäntenä vaihtoehtona toppariksi on Mikael Almen.

Laitapakkeina pelaavat puolestaan David Addy, Tariq Kazi, Mikael Almen ja Felipe Aspegren. Keskikentällä talven peleissä pelannut Matias Ojala pystyy myös pelaamaan tarvittaessa laitapuolustajana.

Keskikentän pohjalla pelipaikasta taistelevat Oulusta saapunut Jair, jo mainittu Ojala sekä varakapteeni numerolla 14 pelaava Tuure Siira.

10-paikalle Ilveksellä on kaksi maagista pelaajaa, jotka pystyvät pelaamaan niin kärjessä, kärjen alapuolella kuin myös laidallakin. Nämä herrat ovat Emil Paul Tendeng ja Lauri Ala-Myllymäki. Tarvittaessa myös Iiro Järvinen pystyy pelaamaan keskikentällä keskustassa. Talven peleissä ja viimekaudella Järvinen pelasi oikeana laitapelaajana. Tulevaisuuden 10-paikan pelaaja Siivikkalan hiekkakentän lahja Naatan Skyttä saattanee myös saada mahdollisuuden näyttää taitonsa.

Laitapelaajina Ilveksen keltaisen paidan pukevat ylleen Ilari Mettälä, Santeri Haarala, Aleksi Tarvonen sekä jo mainittu Iiro Järvinen.

Puhtaita kärkipelaajia Ilveksellä on neljä. Jo viimekaudella muutaman maalin tehnyt Tiemoko Fofana, Sveitsissä uraa tehnyt Samuel Afum, viimekaudella debyytin Veikkausliigaan tehnyt oma kasvatti Jesse Huhtala sekä talven aikana vakuuttavasti esiintynyt vuonna 2000 syntynyt Eemeli Raittinen.

Tämmöisellä kokoonpanolla mennään.

Itse laittaisin avauksen seuraavanlaiseen järjestykseen.1554208083533.png
 

jurgen

Luottopelaaja
Viestejä
4 949
0-1... puoliaika menossa. Hyvää kannustusta kuuluu! Tsemppiä Ilves.
 

jurgen

Luottopelaaja
Viestejä
4 949
0-2... Järvinen. Tendeng taikuroi paikan... on se huikea seppä.
 

Uisge

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
436
Vielä tällä hetkellä Ilves on ainoa joukkue, joka ei tällä kaudella ole päästänyt maaliakaan.

Huomenna Ratinassa vastaan tulee VPS. Ottelu alkaa kello 16, kaikki paikalle kannustamaan Ilves voittoon.
 

jalkakynä

Luottopelaaja
Viestejä
1 308
Ilves haki eilen pisteet Seinäjoelta numeroin 1-0. Tupsukorvien maalin viimeisteli Lauri Ala-Myllymäki tyylikkäästi vapaapotkusta.
 
Ylös