Ilves 2 - Liigapelaajiksi kasvamassa

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
5 244
Kakkonen avasi sarjakautensa hienosti kaatamalla Granin Kaupissa. Liigaringin pelaajista Huuhtanen, Hasa, Bushara, Kyllönen (+ Jukkola) pelaamassa, Tampereelle palanneista Pietola pelasi mutta Özcelik ei ollut kokoonpanossa.

Ilves/2 – GrIFK 3–1 (0–1)
19’ Tiilikainen Vertti 0–1
60’ Kyllönen Leo rp 1–1
62’ Jukkola Oiva 2–1
90+1’ Hytönen Teemu 3–1

 

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
5 244
Keskiviikkona pelattava Suomen Cupin ottelu edustusjoukkuettamme vastaan aiheuttaa yhden ottelusiirron. Maanantaille merkitty kotiottelu EPS:ää vastaan siirtyy pelattavaksi myöhemmin.

Ilves/2 pelasi kauden toisen sarjaottelunsa lauantaina Vantaalla VJS:n vieraana. Kotijoukkue oli melkoisen tyly isäntä ja piti pisteet Vantaalla 4–0 voitollaan.


 

levokivi

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
738
Ekasta derbystä tappio Kissoille 3-1. Ilveksen maalin teki Bushara. Lauantaina Pyynikillä vastassa TamU.

Tätä peliä katsellessa tuli mieleen, että näin nuorelle lähes pelkästään junioreista koostuvalle joukkueelle kuin Ilves/2 on tosi vaikeaa voittaa näitä "aikuisten" joukkueita. Vaikka pelaajat olisivatkin kuinka lahjakkaita tahansa, niin fyysisyys kaksinkamppailuissa pelikokemus ei riitä. Kissat, jotka olivat keskimäärin 5-10 vuotta vanhempia veivät ihmeitä esittämättä tylysti pisteet.
 
Viimeksi muokattu:

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
5 244
Kakkonen palasi Jazz-tappion (1-2) ja MuSa-tasurin (1-1) jälkeen voittojen tielle, kun SalPa kaatui Salossa 1-2. Lohkon kohujoukkueelle on todellisuus valjennut: Taye Taiwo lähti vetämään ja Ykköseen nousu alkaakin näyttää taistelulta sarjapaikan puolesta.




 

harkkapilli

Luottopelaaja
Viestejä
1 714
Tuosta MuSa-tasapelistä jäikin kirjoittamatta. Kaupissa oli silloin suhteellisen mukavasti porukkaa ja lisäajalla syntynyt tasoitusmaali oli hieno kuitti porilaisten kaatuiluun ja ajanpeluuseen.
 

Berenger

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
788
Kakkoselle hieno 6-1 kotivoitto Kaarinan Pojista.
Busharalle hattu, varmasti tärkeitä onnistumisia itseluottamuksen kannalta.
Muut maalit Lehtonen, Rasinen ja Ruuth.
 

Tarinankertoja

Luottopelaaja
Viestejä
3 327
No nyt oli kyllä selvästiheikompi vastus. Oma puolustus töpeksi muutamia kertoja, josta maalikin tuli, mutta kyllähän KaaPon puolustaminen oli kakkosen tasolle olematonta. Mutta tärkeät pisteet. Nyt kun vaan pidettäs draivi ja pystään kakkosessa.
 

harkkapilli

Luottopelaaja
Viestejä
1 714
Taukotulos Kaupista 1–0 Ilvekselle. Hasa laukoi pallon VJS-maaliin ihan rankkarialueen rajan tuntumasta saadusta vapaapotkusta. Muuten kyllä aika tasaista peliä. Tällä hetkellä kakkosjoukkue on siis kiinni elintärkeissä pisteissä.

 

Berenger

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
788
Erittäin tärkeä voitto kyllä.
Tappiolla juuri tässä pelissä se olisikin ollut melkein hyvää yötä säilymisen kannalta.
 

harkkapilli

Luottopelaaja
Viestejä
1 714
Todellakin tärkeä voitto ja keltavihreistä laseistani huolimatta Ilves oli kyllä tänään parempi joukkue, vaikka nyt ei mitenkään murskaavan ylivoimainen ollutkaan. Voiton sinetöinyt 2–0-maali syntyi ihan pelaamalla hienon hyökkäyksen päätteeksi.

Seuraavat kaksi peliä (vieraissa ja kotona) on EPS:ää vastaan, joka on 16 pisteellä juuri putoamisviivan yläpuolella. Ilves kahden pisteen päässä 14 pisteellä. Vähintään neljä pistettä noista kahdesta pelistä pitäisi jotenkin raapia.
 

harkkapilli

Luottopelaaja
Viestejä
1 714
Tänään jälleen todella isot pisteet pelissä, kun Kaupissa pelataan klo 18.00 EPS-otteluparin toinen näytös. Ensimmäinen osa meni ihan eri tavalla kuin sarjapaikan säilyttämisen kannalta olisi pitänyt eli EPS voitti Espoonlahdessa 4–1.

Kun edessä on vielä kaksi paikallispeliä ja muutenkin kaikki tämän hetken kärkijoukkueet, näistä häntäpään vastustajista pitäisi pystyä ottamaan voittoja. Toki EPS on viisi pistettä edellä, joten Ilves on se varsinainen häntäpään joukkue tästä kaksikosta.

Itse en valitettavasti pääse töiden vuoksi paikalle, vaan joudun jännittämään peliä tulospalvelun päässä. Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee kuitenkin paikalle, koska nyt jos koskaan joukkue tarvisi tukea katsomostakin.
 

Berenger

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
788
Kerkesin paikalle vasta tunnin pelin kohdilla. Kävellessä paikalle tuli Ipan tasoitus, makkarakojulla johtomaali. Pitäs varmaan tulla useammin.

Nyt sitten vaan pidetään tää loppuun saakka eli parikymmentä minuuttia vielä. Vähän mankelissa ollaan..
 
Ylös