Ilveksen kokoonpano 2018-2019

Artsi

Luottopelaaja
Viestejä
3 228
Kyllä joukkueen pitää olla valmis kauteen lähdettäessä.
Miksi sitten esimerkiksi Tappara ei toiminut näin, kun siellä kuitenkin rahaa löytyy? Ihan selvästi siellä lähdettiin kauteen sillä ajatuksella, että puolustusta pitää kauden aikana vahvistaa ja niin siellä on tehtykin.
 

AinaIlves

Luottopelaaja
Viestejä
2 411
Kaikkeen pitää varautua. Kenelläkään tuskin on varaa kaivaa tuota 200t€ takataskustaan (pl. ehkä Rask). Tätä taustatietoa vasten voi olla järkevää, ettei lyöty rahoja kiinni ylihintaiseen Flinckiin.
Omistajaportaasta löytyy kyllä muitakin henkilöitä kuin Rask, jolta tuo raha löytyy. Taitaapi hallituksen jäsenistäkin löytyä henkilö.
 

Artsi

Luottopelaaja
Viestejä
3 228
Sitten pitää jatkossa pitää suu supulla ja edetä varovasti, eikä takki auki.
Näinhän on mielestäni tehtykin. Kauden tavoitteet ovat olleet realistisia ja niihin ollaan kokolailla pääsemässä. Liikoja ei ole lupailtu, vaikka täällä mitä vaaditaankin.
 
Viimeksi muokattu:

ipa1970

Luottopelaaja
Viestejä
8 719
Uskokaa jo. Kun ei ole ollut tarvetta vahvistaa kun on ahopeltoa ja hopposta. Perusidea kun on että uskotellaan ja höpötellään niin että peruskannattaja vanhasta tottumuksesta uskoo ja etenkin ostaa. Jäsen kunto nyt on minun mielessäni ”sisäpiiriläisenä” osaltaan luomassa perusteetonta luottamusta kannattajakuntaan. Hänellä on palstalla jo oma kannattajaryhmänsä mutta ainakin minulle pelkkä uuden ipan höpöhöpömies.
 

Tomsey

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
279
Toimitusjohtajan katsaus: Kohti tulevaa kautta • Tampereen Ilves Kunto selitä ny oikein urakalla.Tässä on mustaa valkoisella,joukkuetta tullaan vahvistamaan tarpeen mukaan.Väitätkö ettei sentteri tarvetta ole ollut ja ole vieläkin`??Allekirjoittanu Risto Jalo...

Sillähän ei oikeastaan ole mitään merkitystä mikä meidän kannattajien mielipide tarpeesta on. Niin kuin tuossa lukee, "joukkuetta vahvistetaan tarpeen mukaan". Tarpeen määrittelevät Kivi ja Jalo, ja sarjataulukosta voi kauden jälkeen katsoa onko tarpeen määritteleminen onnistunut. Jos Jalo ja Kivi kokevat, että ketään ei tarvita tai tarve on niin spesifi, että jos tiettyjä ominaisuuksia omaavia pelaajia ei markkinoilta löydy niin silloin ei ketään hankita.

Mielelläni olisin kovan keskushyökkääjän tänne ottanut, mutta mehän ei tiedetä mikä Kiven ja Jalon mielipide tarpeesta on. Ehkä siellä koetaan, että nykyinen joukkue, joka taistelee tosissaan 6. sijasta, on tarpeeksi hyvä taistelemaan myös playoffeissa.
 
  • Tykkää
Reactions: CTS

Ilveksenmiäs

Tähtipelaaja
Viestejä
13 997
Jalo sanoi, että on rahaa reagoida ja niin on tehty.
Top6 paikka on toistaiseksi 3 pisteen päässä, kun pelejä on Ipalla vielä 10.
Jos joku on kuvitellut muuta, haaveillut suuria, tulkinnut sanomisia, lukenut rivien välistä, jne...
Niin kenen vika se on ?
Siirtoikkuna on lisäksi vielä auki ! ..ei mouhota vielä, ettei tarvitse turhaan stressiä hankkia.
 

ipa1970

Luottopelaaja
Viestejä
8 719
No jos niitä senttereitä ei oo isoimmillekkaa seuroille tarjolla ni kenet sun mielestä mestiksestä kannattas hankkia?
Sandellin lähdöstä asti korvaajaa on käsittääkseni haettu. Eli tyhmiä taas tietoisesti vedätetty. Varmasti on kesän jälkeen päteviä ollut tarjolla.
 

pelikirja

Luottopelaaja
Viestejä
4 474
Sandellin lähdöstä asti korvaajaa on käsittääkseni haettu. Eli tyhmiä taas tietoisesti vedätetty. Varmasti on kesän jälkeen päteviä ollut tarjolla.
Mikään ei närästä ku selittelyt.Sanois että näillä mennää ja sillä siisti.Nyt on ollu vuos aikaa saada sentteri ja ei onnistunu.Ei sitä voi millään kehua.Ja tiedän että Kivi on kaipaillut vahvistuksia.Ei mitään Dostalia tai Henttosta vaikka heille toivon onnistumisia tottakai.
 

jaage

Rivipelaaja
Viestejä
74
Sandellin lähdöstä asti korvaajaa on käsittääkseni haettu. Eli tyhmiä taas tietoisesti vedätetty. Varmasti on kesän jälkeen päteviä ollut tarjolla.

Voi olla, tai sit nimenomaan niitä "päteviä" ei oo ollu...asiasta mitään sen enempää tietämättä niin oma mielipide on ainakin et jos ei oikeesti hyvää laadukasta sentteriä löydy ni sit on turha hankkia ketää pelkästä hankkimisen riemusta
 

Pika1

Luottopelaaja
Viestejä
2 667
Jäsen kunto nyt on minun mielessäni ”sisäpiiriläisenä” osaltaan luomassa perusteetonta luottamusta kannattajakuntaan.
Parempi kyl olla luomassa perusteetonta epäluottamusta kannattajakuntaan.
Barrikadeille mars!
 

Satunnainen

Luottopelaaja
Viestejä
1 871
Aloinpa tässä miettiä tuota täällä monesti mainittua, ettei Sandellia ja Meskasta ole korvattu. Suorat vertailut kausien välillä ovat tavallaan aika turhiakin, mutta tein kuitenkin niin. Sanoisin, että itse asiassa Meskanen on tavallaan korvattu. Ei kukaan yksittäinen pelaaja, vaan amerikkalaisittain "by committee", eli siis laitahyökkääjät kokonaisuutena. Kukaan heistä ei yllä Meskasen maalimäärään, mutta siinä missä koko viime kaudella 10 maalin rajan rikkoi 3 laituria, jo nyt heitä on tällä kaudella 6.

Sandellin kohdalla taas sanoisin, että korvaaja on Ruotsalainen. Ei ole yhtä hyvä pelintekijä, mutta toisaalta kokonaisvaltaisempi, koska kantaa isoa av-vastuuta. Sen sijaan viime kauden senttereistä Tammisen, Laakson ja Ruotsalaisen korvaamisessa ei ole onnistuttu, koska Ahtola ja Mieho ovat kärsineet liikaa loukkaantumisista, ja Tamminen 18-19 on selvästi huonompi kuin Tamminen 17-18. Päädytään siis "yllättäen" ketjujen 2-3 keskushyökkääjiin.
 

Jäähöylä

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
246
Sandellin lähdöstä asti korvaajaa on käsittääkseni haettu. Eli tyhmiä taas tietoisesti vedätetty. Varmasti on kesän jälkeen päteviä ollut tarjolla.

Syksyllä kävi selväksi että haku voitiin lopettaa. Omista kasvoi tilalle mies. Eli meni niinkuin pitää. Meidän pitää kehittää toiminta sellaiseksi että kun ykkösmies lähtee on omista seuraava kehittymässä tilalle. Jos ajatellaan että joku oli niin saatanan tyhmä, että kuvitteli Ilveksen korvaavan Sandellin ja Meskasen yksi yhteen, niin ei sille kukaan mitään voi. Se olisi merkinnyt puoli miljoonaa kahteen pelaajaan vähintään. Paska kauppa eikö vain.

Jos siellä markkinoilla olisi sentteri jonka katsottaisiin vahvistavan ja joka olisi valmis tulemaan, niin kyllä se otettaisiin. Jukurien toimari suoraan sanoi, etteivät kuuntele pelkästää loppukauden palkka tarjouksia. Pitää saadaa se mottipäinen tai joku korvaava pelaaja. Kookoo on myynyt nyt useana keväänä putkeen ja saanut niin paljon paskaa niskaan, että enää ei voi myydä. Strömwall lähtenee Sveitsiin, mutta ei ole sellaisia ei ensikaudella jatkavia jotka voisi laittaa lihoiksi. Tämä on nyt täälainen kevät siirtomarkkinoiden osalta ja sillä mennään. Ilves itseasiassa on tähän mennessä onnistunut näissä asioissa. Niko Peltola on ollut erinomainen hankinta meille. En tiedä ymmärrettäisiinkö hänen arvonsa paremmin jos nimi olisi ulkomaankieltä.
 
Ylös