Ilveksen kokoonpano 2013-2014

Tupsukorva35

Tähtipelaaja
Viestejä
14 546
Vs: Ilveksen kokoonpano 2013-2014

Omaa hahmotelmaa:

Marjamäki - Corso - Pesonen
Keränen - Asplund - Jekimovs
Rajala - Sandell - Kantola
Välimaa - Kangasniemi - Korhonen
(Järviluoma - Ruuttu - Hölli)

X - Näppilä
Coburn - Peltola
Järventie - Kukkonen
(Pentikäinen - Mäkinen/Mäkelä)

Kolppanen - Järvenpää

Ykköspakki olisi vielä kiva, mutta ei mikään välttämättömyys. Tukion ja Hovisen voi laittaa puolestani myyntilistalle. Jos George saa vielä uuden mahdollisuuden, niin hän ottaa Kaitsun paikan kolmosessa ja hän vaihtaa Korhosen paikalle. Neloskenttä jo tuossa muodossaan on erittäin hyvä. Kolme hyvin puolustussuuntaan pelaavaa hyökkääjää, jotka paikan tullen iskevät kiekon rysään. Päätavoitteena miinusten välttäminen.

Jos pakki tulee vielä, niin mieluiten rightilta laukova. Uskoisin, että Tuokkolakin haluaa ylivoimalle viivaan oikea käsi alhaalla laukovan pakin. Kantolasta, Ruutusta ja Jekimovsista ei ole viivapelotteeksi.

Pakko kyllä sanoa, että hyvältä näyttää pitkästä aikaa. Reservistäkin löytyy tarvittaessa kelpo korvaajat. Ruuttu ja Hölli menisivät kokoonpanoon, mutta en heille löytänyt sopivaa roolia nykyrosteriin ja tilaa ei juuri ole.

Laitetaan vielä muistinvirkistykseksi viime kauden avauskokoonpano:

Marjamäki - Kantola - Sointu
Korhonen - Kangasniemi - Kivimäki
Huhtala - Kokkala - Keränen
Välimaa - Kuronen - Nikkilä

Koistinen - Jokipakka
Järventie - Tukio
Mäkinen - Hovinen

Wiikman
(Kolppanen)
 

Battery

Luottopelaaja
Viestejä
7 322
Vs: Ilveksen kokoonpano 2013-2014

Low Flight kirjoittaa Jatkoajassa:

Ei kuulu George enää suunnitelmiin. Hänen try-outinsa sovittiin jo aikaisin huhtikuussa, minkä jälkeen tuli Sandell kuvioon. Try-outia ei kuitenkaan haluttu perua, mutta valmennusjohto valitsi mieluummin Sandellin. Se oli budjetin puitteissa joko/tai -tilanne. Eikä George kuitenkaan niin hyvä ollut, että olisi kannattanut Sandellin lisäksi signata, koska se raha olisi ollut pois sentterin ja pakin hankinnassa.

Kokoonpanosommitelmissa ei kannata unohtaa Ruuttua, joka jääleireillä oli kuulemma aivan eri mies kuin aiemmin keväällä ja keräsi koutseilta paljon kehuja. Ruuttu tarrasi vahvasti kolmossentterin paikkaan, mutta vielähän tässä ehtii tapahtua. Asplundin otteet jääleireillä vastasivat odotuksia ja mies onkin lähtökohtaisesti kakkossentteri. Asplundin perässähän oli keväällä Ilveksen lisäksi ainakin kolme muuta liigaseuraa. Dufva suorastaan manaili sitä, että Ilves oli nopeampi. Jatkoajan pelaajakortissa näyttää Asplundin paino olevan 96 kg, mutta nyky-Asplund on 10 kiloa kevyempi.
 

Torski

Tähtipelaaja
Viestejä
11 051
Vs: Ilveksen kokoonpano 2013-2014

Low Flight valoittaa jälleen jatkoajassa:

"Sammeli on sikäli tässä joukkueessa katsomaton kortti, että ei ollut toukokuun jääleireillä mukana. Koutsien papereissa kuitenkin Sammeli lähtökohtaisesti ainakin aloittaa laidassa.

Eli tällaisia ketjuja oltaisiin rakentamassa ainakin aluksi:
Marjamäki/Pesonen-Corso-Sandell/Jekimovs
Pesonen/Marjamäki-Asplund-Keränen
Kantola-Ruuttu/Rajala-Jekimovs/Sandell
Korhonen/Hölli-Kangasniemi-Välimaa/Hölli

Asplund ja Keränen osoittivat jääleireillä tutkaparin merkkejä. Ruuttu puolestaan oli Rajalaa edellä. Kuuden viikon aikana ennen liigan alkua tietenkin voi tapahtua yhtä ja toista.

Pakeista kannattaa huomata, että Järventie on ihan tosissaan ottamassa johtavaa roolia. Jääleirien peleissä pelasi paremmin kuin kertaakaan viime kaudella ja on treenannut kovalla motivaatiolla.

Masi ja Pessi tulevat kuulemma mukaan heti yhteisharjoitusten alkaessa 29.7. Tukion ja Hovisen varaan ei lasketa oikeastaan yhtään mitään. Molemmat ovat edelleen harjoituskiellossa ja lähtökohtaisesti kumpikaan ei ensi kaudella Ilveksessä pelaa. Tutkan kannattaisi ehdottomasti pistää hokkarit naulaan lääkärinlausuntojen kera ja siirtyä nauttimaan urheilijaturvan eduista. Seuraava tälli päähän voi olla jo kohtalokas ja pilata koko loppuelämän. "
 

ipa83

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
928
Vs: Ilveksen kokoonpano 2013-2014

Jos tiedot pitävät kutinsa että Sandell aloittaa laidassa, ite lähtisin näillä liikkeelle. Toki Pessi ja Masi voivat vaihtaa vielä paikkaa.

Jekimovs-Corso-Pesonen
Marjamäki-Rajala-Sandell
Kantola-Asplund-Keränen
Välimaa-Kangasniemi-Korhonen

Hankinta-Näppilä
Coburn-Kukkonen
Järventie-Peltola

Kolppanen
Järvenpää

Vaikea tätä kokoonpanoa lyödä vielä lukkoon muutama paha loukkaantuminen harkkapeleissä niin Hölli,Ruuttu,Järviluoma ovat pelaavassa kokoonpanossa, mistä tietää vaikka herrat ovat peliesitysten perusteella kokoonpanossa sarja-avauksessa no aika näyttää kun harkkapelit pelattu alta pois.
 

Ilveksenmiäs

Tähtipelaaja
Viestejä
14 068
Vs: Ilveksen kokoonpano 2013-2014

Kuitenkin epäilemättä toisaalta..
Ketjut voisi jakaa vielä tasaisemmin ja niin että " ykkösessä " olisi myös se työmyyrä ja vääntäjä.

Esim.

Kantola - Corso - Pesonen
Marjamäki - Asplund - Keränen
Rajala - Ruuttu - Korhonen
Välimaa - Kangasniemi - Jekimovs

Hetkinen, unohdin Sandellin.. Ruutun tilalle kolmosen keskelle...
 

Jalmari

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
838
Vs: Ilveksen kokoonpano 2013-2014

JOS tiedot Tukion ja Hovisen harjoittelukiellosta edelleen pitävät paikkaansa niin sitten yhtäkkiä tosiaan tarvitaan kipeästi vielä uusi pakki...en muutenkaan laskenut Arton tai Miron varaan paljoa mutta jos ovat kokonaan pois jää meille enään 7 pakkia + lahjakkaat 18v Mäkelä ja Levo. Masin ja pessin mukaantulo parin viikon päästä on helpotus mutta samalla viimeinen mahdollisuus että ovat kahden kuukauden päästä kunnossa kun liiga alkaa...
 

Ilveksenmiäs

Tähtipelaaja
Viestejä
14 068
Vs: Ilveksen kokoonpano 2013-2014

Yksi kaiketi on hakusessakin vielä ja sitäpaitsi vain kuusi saa pukea kerrallaan..
Tukiota ei voi laskea enää rosteriin, vaikka ehkä tälläkin kaudella muutaman pelin tulee pelaamaan...

Ilveksen hyökkäys on paremmassa kuosissa, mitä aikoihin, mutta puolustus on kieltämättä jäänyt hieman vähälle huomiolle.

" hyökkääviä pakkeja " meillä on
Peltola
Mäkinen
Coburn
X ..ehkä

Ja " pakittavia pakkeja "
Näppilä
Kukkonen
Pentikäinen
Hovinen

Järventie jotain siltä väliltä..riippuen roolituksesta ja pelihuumorista. Tukiota en siis laske rosteriin, mutta yleispakki hänkin.
+ nämä junnut...

Kokonaiskuva riippuu paljon tuon X:n tasosta...
 

ipa83

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
928
Vs: Ilveksen kokoonpano 2013-2014

Kun katsoo ipan rosteria pidän hyökkäystä ipan vahvinpana osa-alueena, veskari osasto tasainen, mutta minusta puolustus on kapea, ei montaa loukkaantumista kestä, yhtä pakkia haetaan sen on pakko olla Righilta laukova, joka tuo valmennukselle variaatiota yv peliin, Jos Hovinen ja Tukio alkukauden pois, pelaava pakisto näyttää tältä.

Hankinta-Näppilä
Coburn-Kukkonen
Järventie-Peltola
Mäkinen-Pentikäinen/Mäkelä

Levo tuskin liigassa montaa matsia vetää.


Itse odotan etenkin Kukkoselta sekä Coburnilta isoa roolia vaikka jälkinmäistä en ole koskaan jäällä nähnytkään, Näppilä paikkaa Jokipakan tontin, eiköhän Pentikäinen vie Kesän jättämän paikan fyysisenä pakkina. Mäkelä voi tulla puskista pelata monta peliä pelaavassa kokoonpanossa. Järvetieltä sekä Peltolalta odotan tehoja yv pelissä.
 

suitsuke

Guest
Vs: Ilveksen kokoonpano 2013-2014

Nonniii!!! Ite lähtisin seuraavalla kokoonpanolla liikkeelle.


Marjamäki-corso-Jekimovs
"hankinta""-Näppilä

Pesonen-Asplund-Keränen
Järventie-Peltola

Kantola-Ruuttu-Sandell
coburn-kukkonen

Korhonen-kangasniemi välimaa

Järvenpää
Kolppanen

Noilla nyt lähtisin alkuun, mutta esim. marjan ja pessin paikkaa vois vaihtaa. Itse en kyllä tiedä mihin tossa voisi Rajalan Juuson sijoittaa. Mutta tolla olisi ihan hyvä lähtee kauteen kun saatais vielä se yksi viivapyssy. :)
 

forever

Tulokas
Viestejä
7
Vs: Ilveksen kokoonpano 2013-2014

Baloun sanoi:
Tukion ja Hovisen varaan ei lasketa oikeastaan yhtään mitään. Molemmat ovat edelleen harjoituskiellossa ja lähtökohtaisesti kumpikaan ei ensi kaudella Ilveksessä pelaa.
Onko tietoa kuinka pitkään toi Hovisen harjoituskielto kestää? Ja jos ei ilveksessä pelaa, niin missä?
 

Jalmarij

Rivipelaaja
Viestejä
77
Vs: Ilveksen kokoonpano 2013-2014

Hovisellahan on sopimus, mutta kuulemma pelkkä jääkiekon ajattelukin saa jo pahoinvointia aikaan noin niinkuin karrikoiden... Eli ura katkolla mahdollista. Kunhan nyt pääsisi normaalisti elämään. Tukiohan on kunnossa, mutta seuraava tälli voi olla jo kohtalokas... Mies itse haluaa pelata, mutta uskalletaankohan päästää enää...
 

punakone

Luottopelaaja
Viestejä
1 890
Vs: Ilveksen kokoonpano 2013-2014

Minusta oli jo alun perin erikoinen kiinnitys Rajala vaikka mestksessä tekis kuinka paljon pisteitä vaan.Kun Rajalan vahvuuksia ajattelee niin hänen tarvis olla 2 kentän sentteri mut vaikea uskoa et tulee Asplundia tai Sandelia syrjäyttään siltä tontilta.

Tässä on minun oma rankinki senttereistä tai oletus ketkä keskellä pelaa.

-Corso
-Sandell
-Asplund
-Kangasniemi
-Ruutu/Rajala

Ja Sandell siksi eikös hän nyt ole viimeiset 3 vuotta pääsääntöisesti Ruotsissa sentteriä pelannut niin herättää ihmetystä jos Ilves hänet laittaa laitaan.En usko et(Asplund/Rajala) olisivat Luleån 2-3 kentän senttereitä olleet pelatessaan Ruotsissa.Mut niinkun sanottu makuasioita joku tykkää lihavasta ja jotkut laihasta.
 

Serve#15

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
184
Vs: Ilveksen kokoonpano 2013-2014

Nyt meillä on ns. Positiivinen ongelma, pelaajia on nyt tarjolla useimmillekin pelipaikoille(hyökkäykseen) ja kohtuu laadukkaittakin. Pelejä on paljon ja tuskin loukkaantumisilta vältytään, niin kaikille varmaan näyttöpaikka tulee, ja nyt peliaika pitää ansaita. Terve kilpailutilanne on hyvä. Jo muutaman vuoden rosteri on ollut niin ohut että. esim. Korhonen on voinut olla varma paikastaan, jopa ylemmissä kentissä. Nyt on monen papereissa 4 kentän mies.
 

nifu1

Tulokas
Viestejä
9
Vs: Ilveksen kokoonpano 2013-2014

marjamäki-corso-keränen
hankinta-näppilä
pesonen-asplund-jekimovs
kukkonen-coburn
kantola-sandell-rajala
järventie-peltola
välimaa-kangasniemi-korhonen

kolppanen
järvenpää
 

Topi

Guest
Vs: Ilveksen kokoonpano 2013-2014

nifu1 sanoi:
marjamäki-corso-keränen
hankinta-näppilä
pesonen-asplund-jekimovs
kukkonen-coburn
kantola-sandell-rajala
järventie-peltola
välimaa-kangasniemi-korhonen

kolppanen
järvenpää

Mitä nimiä nämä ovat? Olen tottunut siihen että erisnimet kirjoitetaan isolla alkukirjaimella. Toisaalta tämä on sinun ensimmäinen viestisi joten annettakoon anteeksi jos jatkossa parannat tapasi! ;)
 

Torski

Tähtipelaaja
Viestejä
11 051
Vs: Ilveksen kokoonpano 2013-2014

Topi sanoi:
nifu1 sanoi:
marjamäki-corso-keränen
hankinta-näppilä
pesonen-asplund-jekimovs
kukkonen-coburn
kantola-sandell-rajala
järventie-peltola
välimaa-kangasniemi-korhonen

kolppanen
järvenpää

Mitä nimiä nämä ovat? Olen tottunut siihen että erisnimet kirjoitetaan isolla alkukirjaimella. Toisaalta tämä on sinun ensimmäinen viestisi joten annettakoon anteeksi jos jatkossa parannat tapasi! ;)

Mitäs tämä on? Topi unohti pilkun paikkoja. Kokeneena kirjoittajana ei sallita tuollaisia virheitä!
 

Topi

Guest
Vs: Ilveksen kokoonpano 2013-2014

No voihan v.... Toisaalta eikös nykyisin yritetä vähentää tuota pilkun käyttöä.
Onhan pilkulla kyllä sijansa, nimittäin pilkunsija! ;)

Olen kyllä niin vanhanaikainen, että mielestäni sukunimet (varsinkin Ilves-pelaajien) pitää kirjoittaa isolla alkukirjaimella!

PS. Lisäsin tuon pilkun vasta jälkikäteen!
 

sämpylä

Luottopelaaja
Viestejä
5 157
Vs: Ilveksen kokoonpano 2013-2014

Pesonen-Corso-Jekimovs
Kukkonen-Coburn
Marjamäki-Sandell-Keränen
Järventie-Peltola
Kantola-Kangasniemi-Korhonen
Mäkinen-Näppilä
Hölli-Asplund-Rajala
 

ipafan41

Rivipelaaja
Viestejä
47
Vs: Ilveksen kokoonpano 2013-2014

Marjamäki-Corso-Jekimovs
"Ykköspakki"-Näppilä
Pesonen-Sandell-Keränen
Järventie-Peltola
Kantola-Asplund-Hölli
Kukkonen-Coburn
Välimaa-Kangasniemi-Korhonen
+reserviin jää pakeista Mäkinen,Pentikäinen,Tukio,Hovinen,Mäkelä. Hyökkääjistä taas Ruuttu,Järviluoma,Savilahti,Rajala ja Wilenius.

Järvenpää
Kolppanen
+ Karjalainen ja Yrjölä
 

VP

Luottopelaaja
Viestejä
5 568
Vs: Ilveksen kokoonpano 2013-2014

ipafan41 sanoi:
Marjamäki-Corso-Jekimovs
"Ykköspakki"-Näppilä
Pesonen-Sandell-Keränen
Järventie-Peltola
Rajala-Asplund-Hölli
Kukkonen-Coburn
Välimaa-Kangasniemi-Korhonen
+reserviin jää pakeista Mäkinen,Pentikäinen,Tukio,Hovinen,Mäkelä. Hyökkääjistä taas Ruuttu,Järviluoma,Savilahti ja Wilenius.

Järvenpää
Kolppanen
+ Karjalainen ja Yrjölä
Kantola Lekiin?
 
Ylös