Ilveksen kokoonpano 2013-2014

vilperi

Luottopelaaja
Viestejä
1 163
Vs: Ilveksen kokoonpano 2013-2014

Pohdinpa minäkin hieman ensi kauden joukkuetta. Vaikka nämä rosterit ovat aina enemmän tai vähemmän mallia päiväunien jälkimainingit tai auringonpistos, yritän pitää omaa hahmotelmaa mahdollisimman realistisena. Kommentoin myös muutamia pelaajia. Kokoonpanossa lihavoidut pelaajat ovat sopimuspelaajia, normaalilla tekstillä kirjoitetut pelaajat vahvoja huhuja, kursivoidut pelaajat toiveita ensi kauden joukkueeseen.

HYÖKKÄYS:
Jekimovs – Sentteri – Keränen
laituri – Kantola – Pesonen
Marjamäki - KangasniemiHölli
Välimaa – RuuttuKorhonen
Reservi: Rajamäki, Wilenius, Järviluoma, Savilahti, Kokkonen

Selvää on, että Ilveksen ensi kauden hyökkäys on se, johon täytyy panostaa kaikkein eniten. Niin pelaajiston kuin rahallisen panostuksen osalta. Oletan, että Ilves on vihdoin ja viimein hankkimassa sen ykkössentterin, jota on käytännössä etsitty Patrik Stefanin piipahduksen ja Raipe Helmisen lopettamisen jälkeen. Tietysti vuosien varrella on pyörähtänyt Mike Bishaita, Colby Genowayta sekä tietenkin omista junioreista kasvatettu Ilmiö Lindgren. Silti sellaista pelaajaa ei olla Ilveksessä nähty, joka dominoi peliä jokaisella pelin osa-alueella. Realistina, sellaista ei nähdä nytkään.

Itse hakisin ykkösen keskelle sentterin, joka osaa pelata vahvaa kahden suunnan peliä, voittaa aloituksia, osaa rakentaa peliä, muttei välttämättä ole supertähti. Ykkössentterin pitäisi olla luokkaa Petteri Wirtanen tai Joakim Eriksson. Siis pelaajia, jotka vievät peliä eteenpäin ja osaavat pelata eurooppalaista sentteripeliä. Eriksson ja Wirtanen ovat tässä kohtaa vain päästä haettuja heittoja, ykkössentterin kansallisuudella ei sinällään ole väliä, kunhan vaatimukset täyttyvät. Kun laidoille lyödään Keränen ja Jekimovs, pitää asenteen omiin pelaamiseen olla kunnossa.

Toisen sentterin löytämiseen en tällä kohdalla usko, joten Kantola ottaa kakkossentterin paikan. Sen sijaan toisen yhden laiturin voisi löytää markkinoilta. Jos oikein kunnolla panostetaan, voisi tähän kohtaan tavoitella Tony Salmelaista. No joo, tämä on oma märkä päiväuni ja todennäköisesti tätä rosteripaikkaa ei edes täytetä tai jos täytetään, on pelaaja luokkaa markoluomala eli halpa ja parasta ennen päiväys mennyt umpeen ajat sitten. Jussi Pesonen lienee kirkossa kuuluttamista vaille paluumuuttaja. Tämä on omissa unikategorioissa luokkaa pahaa unta, mutta turha itkeä. Toivoa sopii, että Pessi on kasvanut ihmisenä paljon viime visiittinsä jälkeen ja tulee pelaamaan terveenä sekä omilla vahvuuksillaan. Lisäksi palkan pitää olla viisi numeroinen sidottuna lukuisiin bonuksiin. Odotan Pessin pelaavan kovalla asenteella, pelaavan ylivoimalla 4 metriä maalin edessä ja tekevän tasaisesti pinnoja. Sen sijaan pelkää Pessin pelaavan, kuten aikaisemmin Ilves-visiiteillään eli keräävän pinnoja ryppäissä, pelaavan hälläväliä-asenteella valuen selkäsuorana vaihtoon, pelaavan ylivoimalla pointilla menettäen kiekkoja ja pitäen ylivoimaa seisovilla jaloilla, sekä rellestäen loukkaantuneena ollessaan Tampereen yössä.

Kolmosessa on tuttuja miehiä. Marjamäen sijoittaisin vasta kolmoskenttään, vaikka hän on omassa roolissaan liigan parhaimpia. Silti Masi on ollut niin pitkään sivussa, ettei miehen kunto ole välttämättä vielä liigan avauksen aikanakaan paras mahdollinen. Kangasniemi on sitkeä kolmosen sentteri ja tällä hetkellä Ilveksen sopimuspelaajien ykkössentteri huomioiden pelin eri osa-alueet. Se kertonee kaiken Ilveksen hyökkäyksen tämän hetken ja viime kausien tilasta. Höllille antaisin mahdollisuuden kolmannessa kentässä. Jos Hölli ei onnistu, suuntaa matka kohti kilometritehdasta.

Nelosesta löytyisi näin ollen laidoilta työteliäät Välimaa ja Korhonen sekä keskeltä lahjakas, mutta raakile Ruuttu. Ja koska loukkaantumisia tulee, ja muutamat pelaajat tarvitsevat päähän potkimista, tekisin tryout-mallisen sopimuksen Rajamäen kanssa. Junioreissa ei ole tulossa vielä hyökkäykseen tulossa superlahjakkuuksia, joten järviluomat, wileniukset ja kokkoset saavat pelipaikkansa vasta loukkaantumisten saattelemana.

Kokkalankin voisin nähdä kokoonpanossa, mutta uskoisin miehen tryoutin käytöstä ilmoitettu jo aikoja sitten, siis samaan aikaan kuin Korhosen ja Kangasniemen jatkosta. Huhtanen on siinä ja siinä näenkö miestä tarpeelliseksi. Mikäli Eki jatkaa, Huhtanen on turha, mikäli Eki ei jatka, voidaan Huhtanen pitää reservipelaajana. Töitä porilainen tekee, mutta on silti kovin tehoton. Jere Laaksonen saa puolestani siirtyä Mestikseen, mies on liigatasolla tehoton pörrääjä, joka suhaa pelin ulkopuolella. Soinnun näkisin ensi kauden kokoonpanossa, mutta valitettavasti taisi turkulaiset napata miehen jo vuoden alussa. Kivimäki saa myös etsiä paikkaansa muualta, vaikka Tuokkolan tultua remmiin pelasikin pirteästi ja pelaaja koittaa jokaisessa tilanteessa tehdä maalin. Vaikka Kivimäellä tämä taito onkin, osuu hän turhan harvoin tolppien väliin. Viinasen kaltaiselle sentterille tuskin on käyttöä, ainakaan toivottavasti.

PUOLUSTUS:
JärventieNäppilä
Peltola – Kukkonen
MäkinenTukio

Reservi: Orenius, Kumpu, Hovinen, Mäkelä, Pentikäinen, Levo
Muut sopimuspuolustajat: Koistinen, Jokipakka, Kesä

Puolustus on se osa-alue, joka sopimukset huomioiden pitäisi olla kunnossa. Korostan sanaa pitäisi. Jokipakan urakehityksen kannalta, pitäisi Jyrkin lähteä kokeilemaan siipiään AHL:ssä. Viime kausi, kun ei ollut mikään loistelias. Koistisen superdiili antaa mahdollisuuden pelata ulkomailla, joten vielä, kun Villen muksut eivät taida olla vielä kouluiässä. Viime kausi taisi olla Koistiselle todella raskas – kuten meille kannattajille ja faneillekin – joten ihan Villen itsensä kannalta saattaisi olla hyvä hakea hieman hengähdystauko Tampereen Ilveksen perseilystä. Siis organisaatio puolella. Teemu Kesä puolestaan taitaa olla Tuokkolan papereissa menetetty tapaus ja hyvä niin.

Mutta takaisin Ilveksen ensi kauden puolustukseen. Ykköspakki lienee vakavanha Järventie. Toivottasvasti piipahdus IFK:ssa teki miehelle hyvää. Näppilä osoitti loppukaudessa olevan kärkiparin liigatasoa, joten hän ottanee kakkospakin paikan Maran vierellä.

Kakkosparissa puolustavat Peltola ja Kuopiosta tulossa oleva Kukkonen. Peltolan itseluottamus, varsinkin hyökkäyspäähän, on korkea, mutta samalla myös virheitä tulee. Jotta Peltolan virheitä pystytään hieman paikkaamaan, pitää hänen vierelleen istuttaa peruspakki ja tällainen Kukkonen taitaa olla.

Samoja virsiä voinee laulella kolmosparissa. Siinä hyökkäävän puolustajan tonttia tarjoaisin Mäkisen Konstalle, varmistavan puolustajan paikkaa kokeneelle Tukiolle. Mäkisen pitäisi ottaa jälleen pienoisia harppauksia eteenpäin urallaan. Armeijan pitäisi olla takana, joten tämä velvollisuus ei ole esteenä Konstan ensimmäiselle kokonaiselle kaudelle. Tukio puolestaan lienee taas puolet kaudesta sivussa, mutta terveenä ollessaan pystyy pelaamaan liigatason peruspeliä.

Huomioitavaa kumminkin on, että sekä Konstan että Tukion takana pitää olla kilpailua paikasta auringossa. Mäkelä esitti hyviä otteita pelaamissaan peleissä, mutta hyytyi loppua kohti. Lupaavista otteista huolimatta edessä saattavat olla vielä kouluja ja armeijaa. Kun nämä häiriötekijät ovat poissa päiväjärjestyksestä, voidaan rasitusta lisätä ja ajaa Mäkelää – ja miksei muitakin nuoria puolustajiamme (Orenius, Levo, Kumpu jne.) – paremmin liigavauhtiin. Reservissä Hovinen on täysi kysymysmerkki. En ihmettelisi yhtään, jos Pentikäisen kanssa tehdään jatkosopus. Vaikkei mies kuulu suosikkeihini, tuo Pentikäinen kokemusta ja reserviä pitää olla, sillä ensi kauden pakistosta Tukio ja Järventie kärsivät loukkaantumisista kauden aikana kahdesta viiteen kuukauteen.


MAALIVAHDIT:
Kolppanen
Järvinen

Maalivahtitilanne on selkeä, jos Serve 2.0 saapuu. Molemmat maalivahdit on suhteellisen kokemattomia ja molemmat tarvitsee minuutteja, mutta myös lepoa. En ihmettelisi, jos pelit jakaantuvat suhteessa 60%-40% parempia otteita esittävän hyväksi. Kolppasen ykkösenä olemiseen puoltaa miehen otteet kuluneen kauden aikana Kolppanen, kun syrjäytti huomattavasti kokeneemman Wiikmanin täysin ykkösveskarin tontilta.
 

B

Luottopelaaja
Viestejä
7 576
Vs: Ilveksen kokoonpano 2013-2014

Huhujen perusteella tehty rosteri:

Marjamäki - Kassakaappimies - Pesonen
Jekimovs - Trunho - Keränen
Välimaa - Kantola - Hölli/Rajamäki
Korhonen - Kangasniemi - Ruuttu/Hölli
+ rotaatiossa/loukkaantumisia paikkaamassa Kokkala, Järviluoma ja muut junnut

Koistinen - Näppilä
Peltola - Järventie
Kukkonen - Tukio
+ rotaatiossa/loukkaantumisia paikkaamassa Mäkinen, Pentikäinen ja junnut.

Kolppanen
Järvenpää
 

Asylum

Luottopelaaja
Viestejä
4 839
Vs: Ilveksen kokoonpano 2013-2014

Eikös joku täällä jo kumonnut koko Trukhnon tulemisen, että on kuulemma menossa johonkin toiseen seuraan?
 

B

Luottopelaaja
Viestejä
7 576
Vs: Ilveksen kokoonpano 2013-2014

Asylum sanoi:
Eikös joku täällä jo kumonnut koko Trukhnon tulemisen, että on kuulemma menossa johonkin toiseen seuraan?
Mies itse kertoi saaneensa tarjouksen Bluesilta, mutta nyt viikon sisään joku kertoi, että jostain syystä mennyt kiville tuo homma ja olisi Ilvekseen tulossa. Tiedä sitten onko tuossa mitään perää.
 

jerry

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
251
Vs: Ilveksen kokoonpano 2013-2014

Jokainen, josta ei ole virallisesti tiedotettu, on vielä huhu. Jokaisen niistä asettelu kokoonpanoarvailuihin on siis loppuviimein yhtä hyödyllistä/turhaa. Siksi onkin vähän huvittavaa, että huhuketju jakautuu tavallaan sekä itse huhuketjuun että tähän kokoonpanoketjuun. Mutta kun ei näistä harmia ole (niin kauan kuin kukaan ei luule huhuja faktoiksi ja pahoita mieltään niiden jäädessä toteutumatta), niin siitä vaan sano Tsaikovski.
 

Möhläinen

Rivipelaaja
Viestejä
10
Vs: Ilveksen kokoonpano 2013-2014

Mikä tämä "case Jekimovs" nyt oikein on? Jatkoaika siitä jo on uutisoitunut, mutta Ilves.comissa ei lue halaistua sanaa asiasta. Huhu? Ja sama kysymys tuohon Pesoseen. Kuinka luotettavia nuo jutut on? Miksei Ilves.comissa ole uutisoitu?
 

Rauman Kukko

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
978
Vs: Ilveksen kokoonpano 2013-2014

Möhläinen sanoi:
Mikä tämä "case Jekimovs" nyt oikein on? Jatkoaika siitä jo on uutisoitunut, mutta Ilves.comissa ei lue halaistua sanaa asiasta. Huhu?

Ehkä tilanne on se, että Ilves järjestää yhden ison tiedotustilaisuuden kun muidenkin joukkueiden pelit ovat ohi. Näin saadaan Järvenpääkin mukaan samaan tilaisuuteen. Tai sitten voi myös käydä niin, että sopimus on kariutunut viime metreillä.
 

Möhläinen

Rivipelaaja
Viestejä
10
Vs: Ilveksen kokoonpano 2013-2014

Rauman Kukko sanoi:
Möhläinen sanoi:
Mikä tämä "case Jekimovs" nyt oikein on? Jatkoaika siitä jo on uutisoitunut, mutta Ilves.comissa ei lue halaistua sanaa asiasta. Huhu?

Ehkä tilanne on se, että Ilves järjestää yhden ison tiedotustilaisuuden kun muidenkin joukkueiden pelit ovat ohi. Näin saadaan Järvenpääkin mukaan samaan tilaisuuteen. Tai sitten voi myös käydä niin, että sopimus on kariutunut viime metreillä.

Todennäköisesti näin. Ihmettelin silti vain, että kun tieto on selvästi jo vuotanut, niin miksei sitten voida lyödä sitä virallista sinettiä.
 

lepa2

Tulokas
Viestejä
8
Vs: Ilveksen kokoonpano 2013-2014


1. MARJAMÄKI, SENTTERI, JEKIMOVS

2. PESONEN, KANGASNIEMI, KANTOLA

3. VÄLIMAA, KOKKALA, KERÄNEN

4. KORHONEN, J.RAJALA, HÖLLI

KIERTÄVÄT[- RUUTTU, LAAKSONEN JA JUNNUT]

1. KOISTINEN, NÄPPILÄ

2. JÄRVENTIE, PELTOLA

3. MÄKINEN, KUKKONEN


MV- 1. KOLPPANEN

2. JÄRVENPÄÄ



Eiköhän näillä mennä ;)
 

Rauman Kukko

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
978
Vs: Ilveksen kokoonpano 2013-2014

Möhläinen sanoi:
Rauman Kukko sanoi:
Möhläinen sanoi:
Mikä tämä "case Jekimovs" nyt oikein on? Jatkoaika siitä jo on uutisoitunut, mutta Ilves.comissa ei lue halaistua sanaa asiasta. Huhu?

Ehkä tilanne on se, että Ilves järjestää yhden ison tiedotustilaisuuden kun muidenkin joukkueiden pelit ovat ohi. Näin saadaan Järvenpääkin mukaan samaan tilaisuuteen. Tai sitten voi myös käydä niin, että sopimus on kariutunut viime metreillä.

Todennäköisesti näin. Ihmettelin silti vain, että kun tieto on selvästi jo vuotanut, niin miksei sitten voida lyödä sitä virallista sinettiä.

Niin, pahimmassa tapauksessa tätäkin julkistusta saadaan odottaa vielä pitkään. Ensin finaalit, jotka tietenkin venyvät seitsemänteen peliin saakka, ja sen jälkeen ei voi julkaista kun on Jypin, Tapparan tai Ässien mestaruushuumaa ja sitten onkin jo MM-kisat. No, eiköhän nämä julkistukset tule tehtyä aikalailla nopeasti finaalien päätyttyä.
 

Rauman Kukko

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
978
Vs: Ilveksen kokoonpano 2013-2014

vilperi sanoi:
Jekimovs – Sentteri – Keränen
laituri – Kantola – Pesonen
Marjamäki - KangasniemiHölli
Välimaa – RuuttuKorhonen
Reservi: Rajamäki, Wilenius, Järviluoma, Savilahti, Kokkonen

Hyvää pohdintaa ja todella kattavat alustukset, mutta kyllä se täytyy todeta, että ei Kantola ole menestyvän joukkueen kakkossentteri. Myöskin Keräsen paikka ykkösen laidassa mietityttää. Onhan miehellä potentiaalia, mutta jos nyt ensi kauteen panostetaan niin olisi parasta unohtaa "toivotaan toivotaan" kortit. Perustelut tiputtaa Marjamäki kolmoseen ovat täysin loogisia, mutta eiköhän mies jouluun mennessä ole raivannut tiensä ykköseen! :)

Itse koittaisin heittää jotain tämän suuntaista kokoonpanoa:

Jekimovs - sentteri - snaipperi
Marjamäki - sentteri - Pesonen
Palola - Kangasniemi - Välimaa
Korhonen - Kokkala - Hölli

Loput sitten paikkaisivat loukkaantumisia ja pelaisivat LeKissä. Mielellään Jekimovskin olisi vasta 2. kentässä ja hänen tilallaan pelaisi joku varmempi kortti.

Jos Tuokkolan pelikirja saadaan iskostettua kunnolla pelaajiin, niin en näe mitään syytä ettemme olisi jatkopeleissä keväällä. Sijat 7-10 täysin mahdollisia, pienellä tuurilla jopa paremmin!

Edit: Jos sentterikaksikko olisi tyyliin Moran - Truhno, uskaltaisin haaveilla sijoista 5-7.
 

Satunnainen

Luottopelaaja
Viestejä
1 878
Vs: Ilveksen kokoonpano 2013-2014

Rauman Kukko sanoi:
Hyvää pohdintaa ja todella kattavat alustukset, mutta kyllä se täytyy todeta, että ei Kantola ole menestyvän joukkueen kakkossentteri.

- -

Itse koittaisin heittää jotain tämän suuntaista kokoonpanoa:

Jekimovs - sentteri - snaipperi
Marjamäki - sentteri - Pesonen
Palola - Kangasniemi - Välimaa
Korhonen - Kokkala - Hölli

Loput sitten paikkaisivat loukkaantumisia ja pelaisivat LeKissä. Mielellään Jekimovskin olisi vasta 2. kentässä ja hänen tilallaan pelaisi joku varmempi kortti.

Vaikka minä voisin sinänsä kelpuuttaa Kantolan kakkossentteriksi, ymmärrän kyllä, että hänen pärjäämisensä sillä tontilla mietityttää. Pidän kuitenkin vielä oudompana, että tilastoilla 37 11+11=22 +-0 pelannut joukkueen pistekolmonen ja +- -tilaston yli puolikautta pelanneista paras olisi rotaatiopelaajana LeKissä.

Edit. Myöskään Keräsen sijoittaminen LeKiin reserviin ei oikein tunnu järkevältä.
 

Rauman Kukko

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
978
Vs: Ilveksen kokoonpano 2013-2014

Satunnainen sanoi:
Rauman Kukko sanoi:
Hyvää pohdintaa ja todella kattavat alustukset, mutta kyllä se täytyy todeta, että ei Kantola ole menestyvän joukkueen kakkossentteri.

- -

Itse koittaisin heittää jotain tämän suuntaista kokoonpanoa:

Jekimovs - sentteri - snaipperi
Marjamäki - sentteri - Pesonen
Palola - Kangasniemi - Välimaa
Korhonen - Kokkala - Hölli

Loput sitten paikkaisivat loukkaantumisia ja pelaisivat LeKissä. Mielellään Jekimovskin olisi vasta 2. kentässä ja hänen tilallaan pelaisi joku varmempi kortti.

Vaikka minä voisin sinänsä kelpuuttaa Kantolan kakkossentteriksi, ymmärrän kyllä, että hänen pärjäämisensä sillä tontilla mietityttää. Pidän kuitenkin vielä oudompana, että tilastoilla 37 11+11=22 +-0 pelannut joukkueen pistekolmonen ja +- -tilaston yli puolikautta pelanneista paras olisi rotaatiopelaajana LeKissä.

Edit. Myöskään Keräsen sijoittaminen LeKiin reserviin ei oikein tunnu järkevältä.

Olet täysin oikeassa! Ne pelaajat keitä kritisoin jäivät vahingossa pois omasta suunnitelmasta... Eli pistetäänpä ajatuksen kanssa uusiksi:

Jekimovs - sentteri - snaipperi
Marjamäki - sentteri - Pesonen
Palola - Kangasniemi - Kantola
Korhonen - Kokkala - Keränen

Tekisi mieli ottaa myös Välimaa mukaan hyvin menneiden viime pelien ansiosta, mutta tiukkaa tekee. Palola ja Keränen menevät päittäin, peliesityksistä riippuen.
 

ipa1970

Luottopelaaja
Viestejä
8 803
Vs: Ilveksen kokoonpano 2013-2014

Missä liigaseurassa Hagman mahtaa pelata. Sanoi että toukokuussa seurakuvio selviää . Ilveksellä rahaa kun tuntuu olevan ja mies sopisi Marjamäen ketjuun kuin nenä päähän. Ja jos Porin liepeillä haluaa asustella niin eipä matka Tampereelle juuri kivenheittoa pisempi ole.
 

Graniitti

Rivipelaaja
Viestejä
57
Vs: Ilveksen kokoonpano 2013-2014

ipa1970 sanoi:
Missä liigaseurassa Hagman mahtaa pelata. Sanoi että toukokuussa seurakuvio selviää . Ilveksellä rahaa kun tuntuu olevan ja mies sopisi Marjamäen ketjuun kuin nenä päähän. Ja jos Porin liepeillä haluaa asustella niin eipä matka Tampereelle juuri kivenheittoa pisempi ole.

Unibet kertoilee ainakin twitter-tilillään seuraavaa: "Huomenna tärähtää kevään suurin siirtopommi. Seura on Jokerit, mutta kuka on pelaaja?"

Siirtopommi=Hagman?
 

Brooks

Luottopelaaja
Viestejä
7 022
Vs: Ilveksen kokoonpano 2013-2014

Graniitti sanoi:
ipa1970 sanoi:
Missä liigaseurassa Hagman mahtaa pelata. Sanoi että toukokuussa seurakuvio selviää . Ilveksellä rahaa kun tuntuu olevan ja mies sopisi Marjamäen ketjuun kuin nenä päähän. Ja jos Porin liepeillä haluaa asustella niin eipä matka Tampereelle juuri kivenheittoa pisempi ole.

Unibet kertoilee ainakin twitter-tilillään seuraavaa: "Huomenna tärähtää kevään suurin siirtopommi. Seura on Jokerit, mutta kuka on pelaaja?"

Siirtopommi=Hagman?

Melart, luulen.
 

merkkari

Guest
Vs: Ilveksen kokoonpano 2013-2014

Brooks sanoi:
Graniitti sanoi:
ipa1970 sanoi:
Missä liigaseurassa Hagman mahtaa pelata. Sanoi että toukokuussa seurakuvio selviää . Ilveksellä rahaa kun tuntuu olevan ja mies sopisi Marjamäen ketjuun kuin nenä päähän. Ja jos Porin liepeillä haluaa asustella niin eipä matka Tampereelle juuri kivenheittoa pisempi ole.

Unibet kertoilee ainakin twitter-tilillään seuraavaa: "Huomenna tärähtää kevään suurin siirtopommi. Seura on Jokerit, mutta kuka on pelaaja?"

Siirtopommi=Hagman?

Melart, luulen.

Ei oikein liity Ilveksen kokoonpanoon tämä, mutta sanotaan Petrell.
 

Lynx

Uusi Ilves since 2017
Viestejä
992
Vs: Ilveksen kokoonpano 2013-2014

Graniitti sanoi:
Unibet kertoilee ainakin twitter-tilillään seuraavaa: "Huomenna tärähtää kevään suurin siirtopommi. Seura on Jokerit, mutta kuka on pelaaja?"

Ramstedt.
 

Pro

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
489
Vs: Ilveksen kokoonpano 2013-2014

Brooks sanoi:
Pro sanoi:
Nöyryyttävää peräkammaripojan masturbaatiota.

Kas, nimim. Pro taas nöyryyttämässä itseään. Yritä ihan ensimmäiseksi saada aikaan viesti, jossa keskityt asiaan etkä muiden kirjoittajien haukkumiseen. Käsittämätöntä, että keskustelupalstoille pesiytyy näitä riidanhaastajamulkkuja, vaikka luulisi aikuisilla (?) ihmisillä olevan parempaakin tekemistä.

Kun näytät olevan noin hyvin perillä sisäpiiriasioista, tietänet, kuinka tärkeää Ilvekselle on osakeannin onnistuminen.

Äiti tuu parvekkeelle.....

Ensinnäkin valtava kiitos. Riidanhaastajamulkku putoaa täysin. Loistelias nimimerkki mulle:D

Erittäin vaikea arvioida osakeannin onnistumista versus pelaako Ilves Sm-liigaa ensi kaudella? Otan tietysti vedon vastaan sinulta henkilökohtaisesti, jos niin tahdot?

T: RHM
 

Tonze

Rivipelaaja
Viestejä
80
Vs: Ilveksen kokoonpano 2013-2014

Itte kaavailisin jotain tollasta.
Sikäli mahollista,jos vaan puheet tosta pelaajabudjetin nostosta noin 800 tuhannella pitävät paikkansa.

Lähtevät (-300k?)

Sointu -120k?
Koistinen -180k?


Tulevat(+n.1.1milj?)

Jekimovs +130k?
Pesonen +100k?
Järvenpää +130k?
Kukkonen +100k?
1.Sentteri +200k?
Snaipperi +200k?
2.Sentteri +140k?
Viivapelote +180k?
Noilla hinnoilla budjetti nousis noin 800k

Jekimovs-Sentteri-Snaipperi
Marjamäki-XXX-Pesonen
Keränen-Kangasniemi-Kantola
Välimaa-Ruuttu-Kokkala

Viivapelote-Jokipakka
Peltola-Näppilä
Kukkonen-Mäkinen
 
Ylös