Ilveksen kokoonpano 2013-2014

Brooks

Luottopelaaja
Viestejä
7 022
Vs: Ilveksen kokoonpano 2013-2014

Ellei Ville Koistinen saa asennepuoltaan kuntoon, hänestä on joukkueelle kuin joukkueelle paljon enemmän haittaa kuin hyötyä.

Kiekollisena Koistinen kyttää ensin mahdollisuutta antaa pitkä kuningassyöttö, ja ellei sitä löydy, hän alkaa nostaa peliä jalalla. Niin tai näin, Koistinen hidastaa peliä ja sotkee viisikon pelirytmin täysin.

Puolustuspelissä Koistinen on nykyisellään jokseenkin hyödytön.
 

Ipamies#41

Rivipelaaja
Viestejä
11
Vs: Ilveksen kokoonpano 2013-2014

Hondo sanoi:
Hyökkäyksen rakentaminen on lievästi sanottuna haasteellista, koska puolustus on sementoitu sopimuksin tolkuttoman kalliiksi. Niin kallis puolustus sopisi joukkueeseen, joka operoi pitkälti yli kahden miljoonan pelaajabudjetilla. Kun Ilveksen pelaajabudjetti on kaukana kahdesta millistä, niin pakisto syö siitä suhteettoman suuren osuuden.

Tämä on ihan totta. Pakistoon menee niin paljon rahaa, että viime vuosien panostuksilla ei saa millään kasattua laadukasta hyökkäystä. Palstoilla on ollut monia ajatuksia, jotka itse näen oikeiksi suuntaviivoiksi ensi kauden joukkuetta rakennettaessa. Joka tapauksessa nykyisellä pakistolla kulut karkaa väkisin, vaikka yrittäisi rakentaa hyökkäystä maltilla ja tietoisiakin riskejä ottaen materiaalin laadun ja laajuuden suhteen.

-sentterikalustoon panostettava vaikka kaiken muun kustannuksella. Tälläkin kaudella nähty useamman joukkueen toimesta, että laadukas sentterikalusto on viisikkopelaamisen ydin ja sitä kautta ykkösluokan menestystekijä. Hyväkään valmentaja ei saa hyökkäyspelaamista organisoitua, ellei sentteripelaamiseen löydy laatua.

-Tuomas Tuokkolan KalPa pysäytettiin viime keväänä "erkki rajamäillä", kun taidoissa alakynnessä ollut Blues pääsi ensin iholle ja sitten ihon alle. Ilveksen joukkuetta ei välttämättä voi vielä rakentaa play offeja varten, vaan pääpaino taitaa edelleen olla kohtuullisen runkosarjamenestyksen saavuttamisessa, mutta uskoisin silti, että Tuokkola haluaa Ilveksessäkin ottaa opiksi viime kevään katastrofista Kuopiossa, kun 3-0 johto ottelusarjassa hukkui. Tuokkolan Kalpaan hankittiin fyysistä elementtiä tuomaan Halonen, Levokari ja Kolehmainen. Varmasti vastaavia ominaisuuksia on löydyttävä myös ensi kauden Ilveksestä, pelkillä neppailijoilla ei pärjätä. Raju-Erkki on niin vahvasssa nousukunnossa, että hän olisi menestyväänkin joukkueeseen arvokas pelaaja.

-Lassi Kokkala on ollut kauden positiviisia yllätyksiä. Isoon varten suhteutettuna mies on taitava luistimilla. Hänessä on potentiaalia vielä tällä kaudella nähtyä parempaan. Ehdottomasti jatkoa Ilveksessä.

-Ehkä Jessestä ja ainakin Masista kannattaa luopua. Kuten todettua resurssit käytettävä senttereihin ja laidoille löytyy jo nyt kehityskelpoisia kavereita, jota laatusenttereiden kanssa pystyvät tekemään maaleja. Ilveksessä on viime vuosina liikaakin nähty pelaajia, jotka viettävät enemmän aikaa toipilaana kuin kentällä. Jollain Jokereilla on varaa leikkiä Ben Eavesin kanssa, mutta Ilveksen ei kannata ottaa yhtään tarpeetonta riskipelaajaa.

-Antti Kangasniemeltä ei löydy mitään erikoisosaamista, jonka avulla kykenee pelaamaan säännöllisesti hyvää liigakiekkoa. Pois.

-Samuli Kivimäki ei varmasti tämän kauden esityksillä voi hinnoitella itseään pilviin. Miehessä kuitenkin ominaisuuksia, jotka täydentäisi hyvin laiturikalustoa (kätisyys, koko). Kivimäen pitäisi saada jalkoihin ja keskivartaloon lisää voimaa, jotta kehonhallinta paranisi. Läpimurto hyökkäävänä roolin liigamieheksi ei ole paljosta kiinni, joten antaisin vielä yhden mahdollisuuden ja panostaisin yksilötason treenaamiseen ensi kesänä.

Näillä ajatuksilla hyökkäys:

"Sandell/Lucenius"-"Lindgren"-Sointu
Keränen-"Corso"-Kivimäki
Korhonen-Kantola-Kallela
Rajamäki-Kokkala-Kuronen
Huhtala-Wilenius-Kokkonen
 

minzu85

Guest
Vs: Ilveksen kokoonpano 2013-2014

Ipamies#41 sanoi:
Näillä ajatuksilla hyökkäys:

"Sandell/Lucenius"-"Lindgren"-Sointu
Keränen-"Corso"-Kivimäki
Korhonen-Kantola-Kallela
Rajamäki-Kokkala-Kuronen
Huhtala-Wilenius-Kokkonen
Sandell/Lucenius ykkösessä? Huhu se vasta painajainen alkaisi taas....
Luceniukselta rupesi varauksen myötä puheet olemaan jo sellaisia et huhu ja nestettäkin valui jo korvakäytävää pitkin...
Ei missään nimessä tänne..... Ja Sandell toinen jos ei pärjää Elitserienissä ton paremmin niin turha on koittaa liigassammekaan.... Tai sit saa kyllä olla hyvät kädet vierellä.
Kivimäki kakkosen laidassa? No Mestiksessä kyllä mut ei Sm-liigassa.
 

Lynx

Uusi Ilves since 2017
Viestejä
991
Vs: Ilveksen kokoonpano 2013-2014

Ipamies#41 sanoi:
-Lassi Kokkala on ollut kauden positiviisia yllätyksiä. Isoon varten suhteutettuna mies on taitava luistimilla. Hänessä on potentiaalia vielä tällä kaudella nähtyä parempaan. Ehdottomasti jatkoa Ilveksessä.

Kokkalassa (ja Soinnussa) konkretisoituu mielestäni se, mistä Ilveksen kaltainen puulaakiyhteisön pitää ottaa mallia. Kaveri, jonka varaan ei ole laskettu mitään ekstraa, mitä ei olisi ollut jo tiedossa, hoitaa hommansa. Kaikki mikä tulee sen yli, on ekstraa (= Soinnun tehot). Ei etukäteen ulosmitattua "potentiaalin" lunastamista tai luonnollista "seuraavan askeleen ottamista". Näitä askeltajia pitäisi olla jo Kiinan muurin mittainen jono IH Oy:n ovella, jos jokaista alettaisiin laskemaan.

Inhorealistinen ote kaikkiin suunnitelmiin - olet juuri niin hyvä kuin viime kausi miinus 10 prosenttia - ja näillä eläkeikää lähestyvillä kavereilla ei edes sitä! Tällä asenteella vältytään niin taloudellisilta kuin kauan sitten annetuilta urheilullisilta ylilyönneiltäkin. Kaikki mikä menee yli odotetun, on superihanaa plussaa.


"Sandell/Lucenius"-"Lindgren"-Sointu
Keränen-"Corso"-Kivimäki

Tässä on kaksi esimerkkiä juuri kritisoimastani "kehitysaskel"-optimismista: Sandell ja Kivireki. Lindekreen ja Corso sen sijaan ihan kelpoja ehdokkeja paikoilleen.
 

Jeek

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
304
Vs: Ilveksen kokoonpano 2013-2014

Mitä muuta mahdollisuutta Ilveksellä on, kuin luottaa "kehitysaskel" -optimismiin?
Todennäköisesti kolmannet karsinnat neljään kauteen ei kauhean vetovoimaista pelaajien silmissä ole.
Siihen kun vielä lisätään persaukisuus ettei rahaa pahemmin ole.
Muut palstalaiset Minzu etunenässä voi mun puolesta luottaa osakeannin onnistumiseen,
josta saadaan 5 millii millä maksaa velat ja nostaa pelaajabudjettia miljoonalla,
mutta henkilökohtaisesti spekuloin mieluummin realistisesti.
Kivimäki on jo nähty mutta Sandellin ottaisin ilomielin takaisin kakkoskentän laituriksi.
Valmiit tähtipelaajat maksaa paljon, ja niiden perässä on muitakin SM-liiga joukkueita muiden liigojen joukkueista puhumattakaan.

Miksi ne tulisivat Ilvekseen?

Talous täytyy saada ensin kuntoon, ja lakata tekemästä puolimiljoonaa tappiota kaudessa ennen kuin voi alkaa haaveilemaan mestaruusjoukkueesta.
 

Lynx

Uusi Ilves since 2017
Viestejä
991
Vs: Ilveksen kokoonpano 2013-2014

Jeek sanoi:
Talous täytyy saada ensin kuntoon, ja lakata tekemästä puolimiljoonaa tappiota kaudessa ennen kuin voi alkaa haaveilemaan mestaruusjoukkueesta.

Ja joukkueen pitää kyetä esittämään pelillisesti muutakin kuin roiskekiekkoa liigajumbona, jotta sitä puolta miljoonaa tappiota ei tulisi. Kumpi fiksataan ensin?

Kukaan ei kuvittele tekevänsä Ilveksestä mestaruudesta taistelevaa porukkaa. Ensi kausi on Ilves Hockey Oy:n n:nnes välikausi. Hyvänä tavoitteena on välttää karsinnat ja mestaruutema on pääsy sääleihin. Kaudella 14-15 voi sitten tavoitella realistisesti suoraa playoff-paikkaa ja se edellyttäisi kahta perättäistä "täysosumakautta" näillä eväillä.

Puhuin siitä, että potentiaaleilla ratsastelu ei ole ennenkään ollut Ilveksen paraatilaji, joten mitä enemmän suunnitellaan tulevaa sen varaan, mitä pelaajista JO tiedetään, sen varmemmalla pohjalla ollaan joka sektorilla. Kivimäki on mestisjoukkueen kolmosketjun laituri, ensi kauden Ilveksessä sillä yltää viidennen tai kuudennen ketjun paikkeille tai poppareita syömään. 25-vuotiaalta "fyysiseltä" laiturilta se ei ole paljon se. Sandellissa saataisiin noin 10 (+/- 3p) pisteen taitava jessemäinen pehmeähkö laituri. Ehkä sillä juuri ja juuri voisi irrota häntäpään joukkueen kolmosketjun paikka. Ykköseen? Höpsistä.
 

Serve#15

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
184
Vs: Ilveksen kokoonpano 2013-2014

Jos ei ihmeitä tapahdu talouspuolella, niin kyllä meidän on unohdettava kalliit "Corsot" ja joudutaan hankkimaan näitä toivotaan, toivotaan tapauksia( nuoria, mestiksestä, ura laskusuunnassa tai nimettömiä ulkkeja)Näissä on aina riskinsä. Esim. Kivimäestä toivottin, mutta persilleen meni. Vielä kun alakerta on kohtuuttoman kallis, kun vertaa miten joukkue on menestynyt viimevuosina. Mutta laadukkaalla valmennuksella ja oikean pelitavan löytämisen joukkeelle voidaan saavuttaa jo paljon. Itse toivon että saatais tasaista suorittamista läpi kauden. Yhden tappion jälkeen voitettaiskiin heti se seuraava peli, eikä jouduttais kyntämään 7 ottelun tappioputki, kun taas voittettais yksi ja tuska on ehtinyt jo kasvamaan ja kaikki tekeminen on helvetin vaikeaa. Karsijan paikalta välttyminen ja tekeminen positiivista ja sääläripaikan tavoittelu vielä keväämmälläkin, riittäisi minulle, jonka jälkeen olis mukavampi taas jatkaa tulevaan....
 

Tupsukorva35

Tähtipelaaja
Viestejä
14 556
Vs: Ilveksen kokoonpano 2013-2014

Jälleen kerran tuli mietittyä jonkinlaisia hahmotelmia, joten laitetaanpa tulemaan. Koitin katsella pelaajien sopimuksia. Harmillisesti kaikkien joukkueiden sivuilta tätä ei löytynyt.

Maalivahdit:
Olen jankuttanut tästä eri ketjuissa ja mielipide on sama. Kolppanen aloittaa ykkösenä ja kirittäjäksi hankitaan kehityskelpoinen, suuri ja nuori Mikko Tolvanen HPK:sta.

Puolustus:
Hyvällä mallilla vielä. Sopimukset on lähes koko sakilla. Jokipakka ilmeisesti on lähdössä. Hänen tilalleen on saatava hyvän laukauksen omaavan rightin pakin. Ensin kävi mielessä Per Savilahti-Nagander ja Henri Laurila, mutta kummallakin on sopimus. Seikolaa en tämän iltaisen jälkeen enää harkitse. Päädyin lopulta Kärppien Oscar Eklundiin, jonka sopimuksesta ei ole tietoa. Tekisin myös LeKissä huutivalle Jarkko Näppilälle sopimuksen. Kallis Tukio voi lähteä muille laitumille tai laittaa hokkarit naulaan ennen aikojaan.

Hyökkäys: Tämä meni hieman ongelmalliseksi kun nimiä tuli mieleen. Käyttäisin Ville Korhosen ja Antti Kangasniemen optiot. Ykkössentteriksi voisi hankkia joko Daniel Corson tai Stephen Dixonin Ässistä, jolla sopimus päättyy. Ykkösen laitaan tulee ex-Ilves ja Lukossa pelaava Jussi Pesonen. Hyvä kuti ja melko varma pistenikkari. Voisi istua Tuokkolan pelitapaan. Haluaisin myös nähdä Jesse Niinimäen Tuokkolan alaisuudessa. Marjamäen kanssa ollaan vähän siinä ja siinä tilanteessa, että sopimus vai ei. Soinnulle ehdottomasti jatkoa. Kurosen kanssa voisin myös katsella, josko tilaa löytyisi. Kallela on ilmeisesti aika varma pala. Mahdollisia sentterihankintoja kakkosen tai kolmosen keskelle ovat Jarkko Kauvosaari tai Tommi Miettinen. Ei sovi toki unohtaa Ameriikassa pyörivää Toni Rajalaa tai Marko Anttilaa, joita olisi myös kiva nähdä uudessa Ilveksessä. Dixonin laidalle voisi myös sopia Michael Ryan. Nyt on aika lailla nimiä, mutta tässä on vain muutamia esimerkkejä. Rajamäelle voisi myös tarjota jatkoa, jos hinkua on. Fyysisyyttä ja asennetta kaivataan.

Tältä näyttää minun Tuomas Tuokkolan Ilves:

Pesonen/Ryan - Dixon/Corso - Niinimäki
Sointu - Kangasniemi - Keränen
Marjamäki - Kantola - Kallela
Rajamäki - Miettinen/Kauvosaari - Korhonen
(Välimaa/Huhtala - Kokkala - Kuronen)

Eklund - Koistinen
Järventie - Näppilä
Peltola - Hovinen
Kesä - Mäkinen

Kolppanen
Tolvanen
Karjalainen
 

El Reino

Tähtipelaaja
Viestejä
10 448
Vs: Ilveksen kokoonpano 2013-2014

Tupsukorva35 sanoi:
Kallis Tukio voi lähteä muille laitumille tai laittaa hokkarit naulaan ennen aikojaan.

Onko Tukio enää varsinaisen kallis? Tälle tehtiin tehtiin jokunen vuosi sitten erinomaisen kauden jälkeen suhteellisen tyyris sopimus, mutta sen vuosikohtainen hinta saatiin Hiitelän tekemän vuoden jatkon avulla tietääkseni hinattua alaspäin lähelle järkevää tasoa. Tämänkin jälkeen on tehty jatkosopimus ja näytöt eivät ole mitenkään ihmeelliset parilta viime vuodelta, joten veikkaan palkan olevan vuositasolla suurin piirtein liigan keskiarvon tienoilla.

En itsekään pidä järkevänä sitä, että Kesän ja Tukion kanssa on tehty jo varhain ensi vuodeksikin ulottuvat jatkosopimukset, koska muutenkin joukkue on rakennettu epätasapainoisesti ja erityisesti hyökkäykseen tarvittaisiin pelimerkkejä. Sopimuksia on tehty siinäkin mielessä hosuen, että Ilvekseen ei ole tulijoita jonoksi asti ilman merkittävää ylihintaa. Tuokkola on toki tuonut tässä mielessä vetovoimaa ulkopuolelta.
 

hyppyri

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
659
Vs: Ilveksen kokoonpano 2013-2014

Tupsukorva35 sanoi:
tältä näyttää minun Tuomas Tuokkolan Ilves:

Pesonen/Ryan - Dixon/Corso - Niinimäki
Sointu - Kangasniemi - Keränen
Marjamäki - Kantola - Kallela
Rajamäki - Miettinen/Kauvosaari - Korhonen
(Välimaa/Huhtala - Kokkala - Kuronen)

Eklund - Koistinen
Järventie - Näppilä
Peltola - Hovinen
Kesä - Mäkinen

Kolppanen
Tolvanen
Karjalainen

Onneksi Keräsellä on sopimusta 2014 asti, muuten en usko, että jatkaisi Ilveksessä tuolla peliajalla ja vastuulla. Ottajia varmasti olisi.
 

Ghost

Rivipelaaja
Viestejä
82
Vs: Ilveksen kokoonpano 2013-2014

El Reino sanoi:
Tupsukorva35 sanoi:
Kallis Tukio voi lähteä muille laitumille tai laittaa hokkarit naulaan ennen aikojaan.

Onko Tukio enää varsinaisen kallis? Tälle tehtiin tehtiin jokunen vuosi sitten erinomaisen kauden jälkeen suhteellisen tyyris sopimus, mutta sen vuosikohtainen hinta saatiin Hiitelän tekemän vuoden jatkon avulla tietääkseni hinattua alaspäin lähelle järkevää tasoa. Tämänkin jälkeen on tehty jatkosopimus ja näytöt eivät ole mitenkään ihmeelliset parilta viime vuodelta, joten veikkaan palkan olevan vuositasolla suurin piirtein liigan keskiarvon tienoilla.

Ei Tutkalle muuta jatkosopimusta ole tehty kuin tuo vuoden pidennys alkuperäiseen. Teki 2+2-vuotisen kauden 2008-09 jälkeen ja siihen lopulta vuosi lisää. Tuon jälkeen vammat ovat syöneet suoritustasoa rajusti.

Mitä joukkueen rakentamiseen tulee, jatkosopimukset ovat ykkösprioriteetti. Sointu ja lähitulevaisuudessa myös Kuronen ovat tärkeitä palasia joukkueelle. Molemmat pitäisi saada sopimuksen alle. Siihen päälle kolmen option (Korhonen, Kangasniemi, Kokkala) käyttö sekä Kallela ulkoa ja puuttuvia palasia 12 kärkihyökkääjään on enää neljä, joista yksi niinkin alas kuin nelosketjuun.

Jos Tuokkola kaipaa joukkueeseen kokemusta, voisi Miikka Männikkö olla sellainen pelaaja, jota kannattaa kysellä. Parin vuoden sopimus Tapparaan päättyy, kaiketi Tampereelle asettuminen miellyttäisi ja Pelicansissa on osoittanut pystyvänsä edelleen liigatasolla hyviin ratkaisuihin. Johtajatyyppi, joka Ilveksessä oli kapteenistossa pari vuotta sitten. Rightin pelaaja, joka on pelannut viivassakin. Pelityyliltään varsin sopiva kontrollikiekkoon. Parhaat vuodet ehkä jo hieman takanapäin, mutta ei vielä toivottoman vanhakaan.
 

El Reino

Tähtipelaaja
Viestejä
10 448
Vs: Ilveksen kokoonpano 2013-2014

Ghost sanoi:
El Reino sanoi:
Tupsukorva35 sanoi:
Kallis Tukio voi lähteä muille laitumille tai laittaa hokkarit naulaan ennen aikojaan.

Onko Tukio enää varsinaisen kallis? Tälle tehtiin tehtiin jokunen vuosi sitten erinomaisen kauden jälkeen suhteellisen tyyris sopimus, mutta sen vuosikohtainen hinta saatiin Hiitelän tekemän vuoden jatkon avulla tietääkseni hinattua alaspäin lähelle järkevää tasoa. Tämänkin jälkeen on tehty jatkosopimus ja näytöt eivät ole mitenkään ihmeelliset parilta viime vuodelta, joten veikkaan palkan olevan vuositasolla suurin piirtein liigan keskiarvon tienoilla.

Ei Tutkalle muuta jatkosopimusta ole tehty kuin tuo vuoden pidennys alkuperäiseen. Teki 2+2-vuotisen kauden 2008-09 jälkeen ja siihen lopulta vuosi lisää. Tuon jälkeen vammat ovat syöneet suoritustasoa rajusti.

Muisti pätki. Näinhän tämä oli. Joka tapauksessa vuoden jatkosopimuksessa tultiin käsittääkseni noin kolmannes viikkorahassa alaspäin eli palkkataso ei enää ole mitenkään yliampuva.
 

Levoton Tuhkimo

Rivipelaaja
Viestejä
53
Vs: Ilveksen kokoonpano 2013-2014

Kolppanen tosiaan ensi kauden ykkönen, mutta kun kerta itselläni on jäänyt A-nuorten seuraaminen kokonaan, niin kiinnostaisi tietää onko sieltä mahdollista saada ensi kauden kakkosta? Ei siis mitään väkisin oma junnu kakkoseksi ja rahaa säästöön, vaan olisiko niistä kenestäkään pelaamaan kakkosena liigaa. Yrjölä nyt ainakin istunut penkillä Kolppasen pelatessa.

Kangasniemen pistäisin ulos jolloin kaksi kärkisentteriä pitäisi löytää muualta. Tosin Kantola voisi tuon kakkosen sentterin hommat ottaa hoitaakseen ja tällöin tärkein hankinta olisi todella vahva ykkösen sentteri. Alempien ketjujen sentterit olisivat silloin Kuronen ja Kolkkala. Kuronen tosin tainnut viime peleissä pelata laidassa, mutta itse vaihtaisin Keräsen ja Kurosen paikkaa ensi kaudeksi. Ei siis keskenään vaan Keränen laitaan ja Kuronen keskelle.
 

WsQ

Luottopelaaja
Viestejä
1 255
Vs: Ilveksen kokoonpano 2013-2014

Revisioidaanpa hieman aiempaa hahmotelmaani viime aikojen esitysten mukaiseksi. Yritin myös pitää vahvasti mielessä sen, että pelaajabudjetti on äärimmäisen rajallinen. Johtoajatuksena on se, että panostetaan nyt kunnolla peliä ja pisteitä tekevään ykkössentteriin ja uskotaan pelitavan tuovan muuten parannusta.

Maalivahdit. Kolppanen on vakuuttanut minut ja jos/kun saa pelata paljon kevään mittaan niin uskon, että pystyy pelaamaan pääosan peleistä ensi kaudella.

Kolppanen
Tolvanen (Pätsikin riittää, jos Tolvanen tms ei saatavilla järkevään hintaan)

Puolustus. Pakkeja on riittävästi sekä määrän, että laadun suhteen. Varsinkin kun Järventie on nyt osoittanut, että terveenä ollessaan on edelleen liigan huippua. Koistinen, Peltola, Mäkinen pääsevät varmasti paremmin esiin Tuokkolan pelitavalla. Tukiokin on mielestäni nykyään ok peruspakki kun on jättänyt pois liiat hyökkäyssuunnan intoilut ja Näppilä oli niin hyvä muutamassa liigapelissään, että pahvi käteen vaan.

Koistinen - Peltola
Järventie - Mäkinen
Tukio - Näppilä
Orenius - Hovinen

Hyökkäys. Hyökkäys kaipaa pääasiassa kovaa ykkössentteriä. Itse latoisin Dixonin eteen sen verran euroja, että sopimus syntyy. Keränen ja Sointu ovat valmiita vastaamaan hyökkäyksen suurimpiin tehopisteodotuksiin.
Kallelalle rohkeasti näyttöpaikka kakkosketjusta, samaten Kuroselle jota toivottavasti ajetaan vielä rohkeammin sisään kevään mittaan. Kantola tuo kokemusta nuorten rinnalle.
Kolmosketjuun enemmän kokemusta. Kokkala ja Niinimäki ovat löytäneet toisensa ja Marjamäen avulla varmasti pisteitäkin ropsuu. Tämä kolmikko sopii myös ylivoimalle hyvin ja Marjamäki voi Kokkalan kanssa ottaa myös alivoimalla vastuuta. Jessen ei tarvitse lähtökohtaisesti kantaa joukkuetta tai ketjunsa puolustusvastuita jolloin uskon, että pääsee paremmin pelaamaan omilla vahvuuksillaan.
Neloseen lähtökohtaisesti Huhtala saamaan peliaikaa ja Kangasniemi-Korhonen kaksikko varmoina kahden suunnan pelaajina pitämään oma pää puhtaana. Välimaa pelaa jos Huhtalalla ei kulje. Jos Miettinen on saatavissa edullisesti, saattaisin ottaa joukkueeseen Kangasniemeä mieluummin lähinnä Kangasniemen kiukuttelujäähyjen takia.

Keränen - "Dixon" - Sointu
Kallela - Kuronen - Kantola
Marjamäki - Kokkala - Niinimäki
Huhtala/Välimaa - Kangasniemi/"Miettinen" - Korhonen
 

Prophet

Luottopelaaja
Viestejä
2 820
Vs: Ilveksen kokoonpano 2013-2014

WsQ sanoi:
Hyökkäys kaipaa pääasiassa kovaa ykkössentteriä. Itse latoisin Dixonin eteen sen verran euroja, että sopimus syntyy.

Juu, kovaa ykkössentteriä on kaipailtu jo hetken aikaa, mutta Dixonista haaveilu on nykyisellä budjetilla täysin huuhaata. Dixon taitaa olla koko Ässä-historian kallein pelaaja ja palkka taitaa olla luokassa "kukkuluuruu!". Tähän yhtälöön kun lisätään Ilveksen puolustukseen sidottu raha sekä haaveesi Marjamäen jatkamisesta (tuskin palkka paljon putoaa, vaikka loukkaantuminen onkin alla), niin aika kaukaa haetulta Dixon kyllä kuulostaa.

Ketjusommitelmissa Dixon oli sentään lainausmerkeissä ja siitä olen samaa mieltä, että meidän olisi löydettävä vastaava pelaaja. Sellainen Ilveksen oma Dixon. Vaan kukas sen skouttaisi?
 

WsQ

Luottopelaaja
Viestejä
1 255
Vs: Ilveksen kokoonpano 2013-2014

Prophet sanoi:
Dixon taitaa olla koko Ässä-historian kallein pelaaja ja palkka taitaa olla luokassa "kukkuluuruu!".

Osaatko sinä tai joku muu tarkentaa, paljonko on "kukkuluuruu!" euroiksi muutettuna? Vastaava pelaaja tarvitaan joka tapauksessa.
 

Torski

Tähtipelaaja
Viestejä
11 112
Vs: Ilveksen kokoonpano 2013-2014

WsQ sanoi:
Prophet sanoi:
Dixon taitaa olla koko Ässä-historian kallein pelaaja ja palkka taitaa olla luokassa "kukkuluuruu!".

Osaatko sinä tai joku muu tarkentaa, paljonko on "kukkuluuruu!" euroiksi muutettuna? Vastaava pelaaja tarvitaan joka tapauksessa.

Aika lähelle 300 000 ellei ylikin.
 

Prophet

Luottopelaaja
Viestejä
2 820
Vs: Ilveksen kokoonpano 2013-2014

WsQ sanoi:
Prophet sanoi:
Dixon taitaa olla koko Ässä-historian kallein pelaaja ja palkka taitaa olla luokassa "kukkuluuruu!".

Osaatko sinä tai joku muu tarkentaa, paljonko on "kukkuluuruu!" euroiksi muutettuna?

Se on täysin riippuvainen työnantajan (tässä tapauksessa jääkiekkoseura) likviditeetistä. Lisäksi "kukkuluuruun" euromääräiseen summaan vaikuttaa joissain tapauksissa myös työntekijän palkkaamiseen liittyvät riskit (jääkiekkoilijan kohdalla floppivaara). Dixonin tapauksessa floppivaara on olematon, joten se ei ole olennainen tekijä "kukkuluuruu"-yhtälössä hänen kohdallaan.

Muistakaamme kuitenkin, että miehen perässä oli viime kauden päätteeksi mm. Jokerit ja tämän kauden jälkeen (jo toinen hyvä kausi SM-liigassa) varmaan jokunen ulkomaalaisseurakin. Tällä hetkellä Ilveksen kohdalla "kukkuluuruu"-kategorian euroraja kulkee 200.000 euron havinoilla. Tämä on siis se raja, jota enempää meidän ei kannata maksaa (emmekä varmaan edes pystyisi maksamaan) yksittäiselle pelaajalle. Tuolla summalla saisi tällä hetkellä ehkä noin 2/3 Stephen Dixonista - ensi kaudella hyvin todennäköisesti vieläkin pienemmän siivun.
 

minzu85

Guest
Vs: Ilveksen kokoonpano 2013-2014

Älkää edes viittikö jauhaa mistään Dixonista kun hän ei ole tänne tulossa..... vaan KHL tai Jokerit ja sellaisilla summilla saa paremmankin pelaajan kun joku Dixon.
 
Ylös