Ilveksen kausiketju 2022-2023 - Myrrän viimeinen/Pennasen ensimmäinen

reiska

Luottopelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
6 536
Voiko olla, että Myrrä on saanut valmennuspaikan ulkomailta joka alkaa heti? Jolloin seura on tietysti reagoinut näin. Seura mikä on jumbona tms?
 

reiska

Luottopelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
6 536

Pieni ja Lihava

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
129
En kyllä tykkää tästä. Sinänsä ei mitään Pennasta vastaan ja varmaan hyvä koutsi, mutta onko joukkue rakennettu hänen pelitapaansa ajatellen?
 

ipe

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
511
Oliko se Ojasen kiinnitys nuorten majuun merkki siitä, että jotain tapahtuu?
Ei pitäisi olla. Liigavalmentajat nuorten majussa on ihan normaalia.

Aivan käsittämätön päätös kyllä. Tähän tarvitsee kyllä jotain tietoa lisää, eihän tästä muuten tule mitään, kun huhumylly on koko loppukauden päällä. Pelkään pahinta loppukauden osalta.

Näin ei huippuorganisaatio toimi.
 

Raipe66

Rivipelaaja
Viestejä
57
Kannattaa kuunnella edellinen Liigalize podcast. Todella hyvää spekulaatiota. Siinä nostettiin Matikainen, Pennanen ja Ilveksen kiinnostavuus parhaille valkuille. Toinen asia mistä puhuttiin, oli taanoinen case HIFK ja taisi olla muitakin esillä, kuinka vaikee tilanne on, kun uus valkku on eteisessä ja vanha valkku koittaa hoitaa homman loppuun.

Päätös oli oikea. Uskon, mysö tän kauden osalta.

Arvostan Myrrää rakentajana, joka osaa johtaa tiimiä. Mun mielestä Ipan valmennustiimiin olisi pitänyt tuoda enemmän taktista osaamista, sillä Jokke on asiantuntijatiimin johtaja. Jokelle maksetaan kauden loppuun, jos uutta paikkaa ei löydy ja löytyyhän se. Esim SaiPan kannattais vaihtaa Virta Jokkeen ja ilmapiiri paranis heittämällä.

Nyt kaikki epätietosuus on pois, kun Pennanen pääsee heti tekeen uutta. En tunne Pennasta, mutta kun nuortenkin kanssa on tehty hyvää duunia, niin ei se mikään möyhääjä liene ;)

Pennasella ei oo kiire, kun pleijaripaikkaja runkosarjan voittokin ihan omissa käsissä ja kauttakin on vielä jäljellä ;)

Joskus päätökset on julmia.
 

Pok

Tähtipelaaja
Viestejä
10 204
Näin ei huippuorganisaatio toimi.

Päinvastoin. Huippuorganisaatio nimenomaan vahvistaa joukkuetta silloin kun tilaisuus on, eikä mieti, että "kyllähän tämä nyt voi aiheuttaa pahaa mieltä ja eikös tämä tyyppi nyt kuitenkin ansaitsisi mahdollisuuden näyttää mihin pystyy, joten emme voi nyt lähtökohtaisesti vahvistaa porukkaa"
 

ipe

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
511
Näin huippuorganisaatio juuri toimii. Pystyy tekemään vaikeita ja radikaaleja ratkaisuja vaikka se ei olisikaan kovin kiva uutinen.
Vaikea ja radikaali on lievästi sanottu, kun joukkue on sarjakärjessä ja on juuri eilen voittanut ottelun helposti. Huippuorganisaatiot eivät potki piikkipaikalla olevan joukkueen päävalmentajaa ilman lisätietoa syistä.
 
Ylös