ILVEKSEN ja haastajien A(u20)-,B(u18)-,C(u16)- juniorit

Jake Hihast

Rivipelaaja
Viestejä
18
Hienoa viestintää, pisteet toimistolle .

Hyviä U20 pelaajia tulossa muualta vahvistamaan joukkuetta. Harmi, että omista ei ole riittävän kovaa kärkeä, vaan ne on haettava muualta.

Puolustus näyttäisi hyökkäystä laadukkammalta ja sinne tullee vielä vahvistuksia ennen kauden alkua?
Tsekkitulva tuskin jää tähän...

06-08 pelaajilla on kova haaste saada peliaikaa ja pelaavat vähän / U18ssa ja liigan mukana olevia pelaajia nähdään U20ssa.
 

IhanJuniori

Junioripelaaja
Viestejä
14 776

levokivi

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
765
U20 -sarja muuttaakin huomattavasti ilmettään ja merkitystään ensi kaudella kun liigajoukkueiden kiintiöpaikat poistuvat. Kilpailu kovenee ja joukkueiden keski-ikä ja taso nousee, mikä näkyy nyt hyvin myös Ilveksen pelaajahankinnoissa. U20 -sarjassahan on saanut peluuttaa 8 yli-ikäistä kenttäpelaaja, joista 4 on voinut olla kaksi (2) vuotta yli-ikäisiä. Maalivahti taas on voinut olla vuoden yli-ikäinen. Ensi vuodeksi tämä tarkoittaa em. ehdoilla, että ottelussa voi olla 2003 ja -04 -syntyneitä kenttäpelaajia.
Nyt Ilves on tehnyt mielenkiintoisesti kahden (2) vuoden sopimuksia (ja osalle optio päälle) jo nyt yli-ikäisille; Uusina hankintoina puolustaja Saku Joutsi (-04) ja hyökkääjä Iivari Heikkinen (-04). Myös uusi puolustajahankinta Niklas Seppänen (-05) on saanut kahden (2) vuoden sopimuksen. Lisäksi puolustajien Arttu Niskanen (-04) sopimusta on jatkettu kaksi (2) vuotta ja Veeti Hietaniemen (-03) vuodella.
Näin Ilveksessäkin U20 -joukkueen menestys (ja vähintäin sarjapaikan varmistaminen) nojaa pitkälti yli-ikäisiin pelaajiin. Julkaistussa pelaajaringissäkin puolustajista puolet eli viisi (5) on yli-ikäisiä ja hyökkääjistäkin heitä löytyy kahdeksan (8). Eli kaikki eivät pääse edes samassa ottelussa kentälle. Tähän astikin kaikki menestyneet U20 -joukkueet (ml. Tappara) ovat käyttäneet kahdeksaa (8) yli-ikäistä pelaajaa ainakin kaikissa vähänkin tärkeimmissä otteluissa.
Näissä U20 -joukkueelle hankituissa yli-ikäisissä pelaajissa on kyllä myös liigankin kannalta mielenkiintoisia seurattavia kuten esim. Iivari Heikkinen ja Saku Joutsi.
Julkaistu U20 -joukkueen kesärinki on myös iso (yht. 39 pelaajaa), mutta tuskin lienee vielä lopullinen?
PS. Myös U16 -joukkueeseen (-09 synt.) näytti siirtyneen Seinäjöelta pari mielenkiintoista nimeä; Kristian Juoperi ja Vili Klasila.
Tällaista tuli tällä kertaa mieleen. Löytyykö muuten palstalaisilta joitain uusia junnuihin liittyviä uutisia tai huhuja?
 
Ylös