ILVEKSEN ja haastajien A(u20)-,B(u18)-,C(u16)- juniorit

Janko

Luottopelaaja
Viestejä
5 188
Juissiko siellä pisti jo Hands upit tulille :D
Kenkää! Juissin HandsUpit tuo minulle ainakin melkoisen kylmän hien joka kerta.

6-4 btw.

edit:
7-4 ja nyt voi hands uppia soittaa, kiitos.
 

Tuomas

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
844
Olipa luksusta kuunnella U16-ottelua Mikko Aaltosen selostuksella, ja isot plussat, sillä Hands Up kuului komeasti lähetykseen asti.

Hyvä Ilves!
 

PUMPPU

Tähtipelaaja
Viestejä
10 881
Olipa luksusta kuunnella U16-ottelua Mikko Aaltosen selostuksella, ja isot plussat, sillä Hands Up kuului komeasti lähetykseen asti.

Hyvä Ilves!
Pitää kyllä nostaa hattua Aaltoselle, lyhyessä ajassa oli selvästi ottanut pelaajia ja nimiä ja numeroita haltuun.

Ei juurikaan mitään epäröintejä tullut selostuksessa.
 

Urho Kaleva Kekkonen

Luottopelaaja
Viestejä
1 736
Hyvä matsi, jonka Ipa olisi voinut ratkaista tokassa erässä. Tosin sitten HIFK painosti vahvasti kolmannen erän alkupuolella. Molempien maalivahdit olivat erinomaisia.

Vaikka nuo meidän majupojat ovat kaikki hyökkääjiä niin täytyy sanoa, että ihailen tuota pakkien kiekollisuutta, syöttöjä, luistelua ja paineen alla pelaamista. Aivan upeasti sieltä tullaan aina kiekon kanssa ylöspäin ja syötöt menevät kohdalleen.

Hyviä, pelitaitavia poikia on paljon. Vastustajan fyysinen etulyöntiasema ei näy pelissä.

Edit. Saapa nähdä ottaako HIFK lauantaina mukaan Kähkösen ja Varosen(molemmat majupoikia), kun heidän B-junnujen kausi loppui.
 
Viestejä
7
Tästä kolmikosta näemmä Myllyniemi tänään poissa ensimmäisen finaalin kokoonpanosta.
Sen verran pitkä teksti oli etten jaksanut lukea loppuun asti.. mutta esim hallilla keskusteltuani myös tämä U-16 Sm joukkue on ottanut yhden ilveksen naisten joukkueen pelaajan mukaan aamureeneihin eli sieltä tulee pelkästään tältä joukkuelta tukea.
Oletkos koskaan törmännyt ilveksen joulukalentereihin mitä juniorit myyvät? Itse olen. Ja tiedän myös että jokaselle pelaajalle/perheelle annetaan 10 kalenteria myyntiin 10€kpl ja jos niitä eisaa myytyä ne maksetaan omasta pussista. Näistä kerääntyy 15 000€ joka vuotinen summa. Tiedätkö mihinse käytetään? Ilveksen naisten tukemiseen. Kannattaa tarkistaa josset usko mut näin on. Mielestäni aika härskiä mutta minkäs mahtaa. Mansen naisilla esim on tuote kunnossa ja playoffeihin kauhee huuma. Ei ihmisiä kiinnosta se sukupuoli jos järjetetään tapahtuma joka on hyvä kylläse vetää. Sieltä olisi myös hyvä kysyä neuvvoa eikä vain ruinata rahan perään. Ja se etää sponsori yritys tulee teippasn ”teinipoikien” pukkarit ei pitäisi saada mitään negatiivista huomioo. Luuletko ettei naisten koppia ole laitettu kuntoon?
 

38 Special

Luottopelaaja
Viestejä
1 303
Missäpäin edes Hkiä pelataan se peli?
 

harkkapilli

Luottopelaaja
Viestejä
1 833
Sen verran pitkä teksti oli etten jaksanut lukea loppuun asti..
Tämä viesti oli ilmeisesti taas vastaus minulle, vaikka lainaus onkin viestiin, jonka @Riksu kirjoitti. Vastataan nyt, vaikka siellä ei viestejä jaksetakaan lukea loppuun asti.

mutta esim hallilla keskusteltuani myös tämä U-16 Sm joukkue on ottanut yhden ilveksen naisten joukkueen pelaajan mukaan aamureeneihin eli sieltä tulee pelkästään tältä joukkuelta tukea.
Tuo on hieno asia ja siitä on varmasti paljon apua etenkin maajoukkuepelaajien kehittymiselle. Jääkiekossa tulee edelleen liian usein vastaan ummehtuneita asenteita, että on ihan poikienkin kannalta tärkeää päästä näkemään naispelaajien arkea ja uraa. Ei kaikilla pojilla muuten ole välttämättä mitään mahdollisuutta päästä kurkistamaan esimerkiksi olympialaisiin valmistautuvan urheilijan elämään.

Noita edellytyksiä ajettiin voimakkaasti läpi Pasi Mustosen päävalmentajakaudella. Ilmeisesti kaikissa seuroissa tuo ei kuitenkaan sujunut ilman vastustusta, mutta lopulta naisten maajoukkuetta palveleva käytäntö saatiin jalkautettua kaikkien maajoukkuepelaajien seuroihin. En tiedä, oliko Ilves hankalien vai ongelmattomien seurojen joukossa. Pitkien naiskiekkoperinteiden puolesta voisi ajatella, että Ilveksessä on ymmärretty asian merkitys, mutta toisaalta monista muista signaaleista voi epäillä toisenlaistakin vastaanottoa.

Ilves Hockeyn osoittamaan tukeen, mistä keskustelu lähti liikkeelle, U16-joukkueen antama mahdollisuus naisten tai tyttöjen harjoitteluun ei taida liittyä kuitenkaan mitenkään. Molemmat joukkueethan ovat ryn alla. Mikä olisi vaihtoehto, jos Ilves ei antaisi ainakin maajoukkuetoiminnassa oleville tytöille ja naisille mahdollisuutta harjoitella poikien kanssa? Muut seurat. Näitä on nähty jo nytkin, vaikka Ilveksessä on annettu noita mahdollisuuksia. Naisten maajoukkueessa pelaava Sanni Vanhanen pelasi HC Nokiasta siirryttyään monta vuotta Tapparan poikien kanssa ja pelaa nyt HIFK:ssa, jonne lähti haastattelujensa mukaan parempien kehitysmahdollisuuksien vuoksi. Tyttöjen maajoukkueringissä oleva puolustaja Elli Pohjanaho on pelannut kasvattajaseuransa HC Nokian poikien kanssa suurimman osan junioriurastaan. Tällä kaudella myös U16-poikien SM-karsinnassa, alemmassa jatkosarjassa, Mestiksessä ja Suomi-sarjassa.

Oletkos koskaan törmännyt ilveksen joulukalentereihin mitä juniorit myyvät? Itse olen. Ja tiedän myös että jokaselle pelaajalle/perheelle annetaan 10 kalenteria myyntiin 10€kpl ja jos niitä eisaa myytyä ne maksetaan omasta pussista. Näistä kerääntyy 15 000€ joka vuotinen summa. Tiedätkö mihinse käytetään? Ilveksen naisten tukemiseen. Kannattaa tarkistaa josset usko mut näin on. Mielestäni aika härskiä mutta minkäs mahtaa.
Olen törmännyt ja perinteisesti ostanutkin niitä arpoja joka vuosi itselleni ja tuttaville. Ymmärtääkseni naisten joukkue näkee vaivaa myös palkintojen keräämiseen jne. Toki ryn toimisto ja muut joukkueet ovat monellakin tavalla suureksi avuksi. 15 000 euroa on iso summa naisten joukkueelle. Viime kaudelle joukkueen budjetiksi ilmoitettiin 115 000 €, joten jostain muualta pitää kuitenkin kerätä vielä 100 000 €.

Mansen naisilla esim on tuote kunnossa ja playoffeihin kauhee huuma. Ei ihmisiä kiinnosta se sukupuoli jos järjetetään tapahtuma joka on hyvä kylläse vetää. Sieltä olisi myös hyvä kysyä neuvvoa eikä vain ruinata rahan perään.
Samaa mieltä, että Mansen naisten joukkue on tehnyt monta asiaa hyvin ja samaa voi sanoa koko naisten Superpesiksestä. Sen verran tiedän, että Ilveksen naisten joukkueen ja Mansen naisten joukkueen välillä on itse asiassa ollut monellakin tasolla yhteistyötä vuosien aikana. On kuitenkin vähän epäreilua verrata pesäpalloon ja huudella naisten joukkueelle, että katsokaa sieltä mallia. Jo pelkästään pesäpallon lajiväen sisällä on paljon terveempi ja arvostavampi asenne lajin naisurheilijoita vastaan ja pidemmät perinteet naisten pääsarjatason tasa-arvoisessa kohtelussa. Itsekin viihdyn Kaupissa paljon paremmin naisten Superpesiksen ääressä ja koen sen viihdyttävämpänä pelinä kuin miesten Superpesis-pelit, vaikka miehet ovatkin varmasti kaikilla mittareilla parempia urheilijoita. Miehet ovat melkein jo liian hyviä, mikä tekee heidän pesäpallopeleistään ajoittain jo liian tylsiä.

Ja se etää sponsori yritys tulee teippasn ”teinipoikien” pukkarit ei pitäisi saada mitään negatiivista huomioo. Luuletko ettei naisten koppia ole laitettu kuntoon?
Viestissä, jota et jaksanut lukea loppuun kirjoitin, että poikien pukuhuoneen teippaaminen on hieno asia. Tiedän myös, että Tesoman nykyisen hallin valmistuessa syksyllä 2018 naiset saivat oman hienon koppinsa. En ole siellä käynyt, mutta somepäivityksissä sieltä näkyy välillä kuvamateriaalia. En tosin tiedä, kuka sen on teipannut kuntoon ja kenen rahalla, kun sitä ei ole jokaisessa foorumiviestissä alleviivattu.

Tässä viestissä oli enää aika vähän junioreihin liittyviä asioita, mutta keskustelen kyllä mielelläni myös naisten jääkiekosta ja sen edellytyksistä.
 

harkkapilli

Luottopelaaja
Viestejä
1 833
Jatkoajan kuvaajakin ehti näköjään Kaukajärvelle.


Ilves Hockeyn nettisivuilta tai sometileillä en ole vielä nähnyt sisältöä, mutta eilisistä panostuksista päätellen voisin kuvitella, että sellaistakin on vielä luvassa. Jos joku löytää jostain Ilves+-ottelulähetyksen tallenteen, niin olisi kiva kuunnella sitä vielä jälkikäteen, kun hallissa ei sitä tullut kuunneltua.

E:
Lisätäänpä tähän ketjun viimeisimpään viestiin vielä leijonat.tv:n Instagram-tilin maalikooste. En viitsi spämmätä ketjuun kolmannella viestillä putkeen.

 
Viimeksi muokattu:

dr Origo

Luottopelaaja
Viestejä
1 872
Ilves Hockeyn nettisivuilta tai sometileillä en ole vielä nähnyt sisältöä, mutta eilisistä panostuksista päätellen voisin kuvitella, että sellaistakin on vielä luvassa. Jos joku löytää jostain Ilves+-ottelulähetyksen tallenteen, niin olisi kiva kuunnella sitä vielä jälkikäteen, kun hallissa ei sitä tullut kuunneltua.
Sieltä se löytyy Ilves+:sta audio kategorian ottelulähetykset takaa tai sitten:
 

harkkapilli

Luottopelaaja
Viestejä
1 833
Hieno video ja näyttää kuvana monta asiaa, joista on ollut täälläkin keskustelua. Muun muassa poikien pukuhuoneen teippaukset. Hienolta näyttää.

Jossain viestissä mietittiin, oliko Juissi paikalla, kun handsupit soi. Ei näköjään ollut, vaan areenan aulassa yleensä soittava DJ Jasse. On hänkin toki tainnut tuurata Juissia välillä ihan kaukalon laidalla niin areenassa kuin Hakametsässäkin. Kuuluttajan nyt varmaan tunnistikin äänestä moni jo paikan päällä, kun Mikko Heinämäki oli äänessä myös Maamme-laulun aikana.

Liiton YouTube-tilillä on muuten myös maalikooste hieman paremmalla laadulla. Toisin kuin pystyvideo-Instapaskeessa, tuon videon saa kännykässäkin koko ruudulle.
 
Viimeksi muokattu:
Ylös