Ilveksen fanit

Keltavihreä

Luottopelaaja
Viestejä
4 905
Asiaan sen kummemmin kantaa ottamatta, kyseinen matsi oli todella kuumatunteinen matsi. Kuuntelin radiosta, kun en muulla tavoin pystynyt seuraamaan. Ja meni kyllä totaalisesti omiin tunteisiinkin se matsi.

Eikä vähentynyt yhtään seuraavalla viikolla, kun katselin tilanteita(Joonas Järvinen ja Erkinjuntti)jälkikäteen. Harvoin meneekään mikään matsi noin tunteisiin ku se meni.

Väkivaltaa vastustan kaikessa sen muodossa, mutta en ihmettele, että katsomossakin käytiin todella kuumana.
 

toskala

Luottopelaaja
Viestejä
8 713
Näiden tapahtumien johdosta Osasto 41:n jäsenille on asetettu porttikieltoja Ilveksen kotiotteluihin. Osassa tapauksista syyksi annettiin tapahtumia, jotka eivät pitäneet paikkaansa kyseisien henkilöiden osalta. Osastoa ei ole toimiston eikä järjestyksenvalvonnan taholta asiasta kuultu, joten päätimme tuoda tällä tiedotteella myös oman näkökantamme esille. Emme ryhmänä hyväksy jäseniemme epäreilua kohtelua järjestyksenvalvonnan taholta, joten jättäydymme toistaiseksi pois kotiotteluista

Lihavoituna minun mielestäni tämän casen olennaisin osuus. Se osuus, joka mielestäni oikeuttaa Osaston toimenpiteet.


Sen minä olen oppinut useammasta tapauksesta että asioilla tuppaa olemaan aina vähintään kaksi puolta. Melkein jokainen poisto tai porttari on asianosaisen mielestä asiaton, ylireagointia tai järkkärin mielivallan käyttöä. Mutta tämä on vain se toinen puoli asiasta. Harvemmin olen nähnyt järjestyksenvalvojan käyttävän valtuuksiaan tai voimakeinoja ilman mitään syytä. Ja kun sitten sitä toimen suorittajaa kuullaan niin voidaankin saada ihan eri versio tapahtumien kulusta. Ja tämä osastonkin tiedote, sekin on jo ainakin toisen, todennäköisesti kolmannen käden tietoa ja sitä myötä se versio taas aina muuttuu niin kuin rikkinäinen puhelin toimii.

Ja asianosaista on tietysti hyvä kuulla ja tälle antaa mahdollisuus antaa oma versionsa tapahtuneesta. Mutta miksi ihmeessä jotain "osastoa" pitäisi tässä asiassa kuulla? Mitä siellä perjantain paikallisessa oli Ilveksen puolen seisomakatsomossa väkeä? Ainakin 400-500. Mitenkä se määritellään että ketkä siihen "Osastoon" kuuluu? Ja niiltä kaikiltako tässä pitäisi nyt kysyä mielipide että miten asia mielestänne meni ja mikä tässä olisi oikea menettelytapa ja kohtuullinen rangaistus? Niistä jokaisella paikalla olleella on asiasta varmasti oma mielipiteensä ja näkemyksensä siitä miten tulisi toimia. Järjestyksenvalvonta on viranomaistoimintaa eikä mitään demokraattista päätöksentekoa.
 

HekeK

Administrator
Ylläpidon jäsen
Viestejä
5 234
Sen minä olen oppinut useammasta tapauksesta että asioilla tuppaa olemaan aina vähintään kaksi puolta.

Kyllä näin, mutta jos Osastossa nyt useampi aktiivi kokee, että siellä on väärin perustein annettu porttikieltoja - ja mikä tärkeintä - asioista ei ole sen jälkeen keskusteltu, niin eikö tämä ole luonnollinen lopputulema?
 

551304

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
360
Tuskinpa kukaan kesällä olisi uskonut että kauden isoin ongelma on kannatus

Kannatushan tietyssä mielessä omaa vahvempaa potentiaalia voimakkaasti kasvavien yleisömäärien seurauksena. Tänäänkin yleisöä yli 5,000.
Kannatuksen ongelma on "kukkulan kuninkuus". Mistä löytyisi tasapainoinen D-päädyn kannatusjoukon vetäjä? Voisiko jopa Cheerleaderit ottaa roolin siellä ja ottaa audion mukaan toimintaansa ...
 

Henry78

Luottopelaaja
Viestejä
2 290
Kyllähän Osasto yrittää nyt tehdä itsestään suurempaa ja tärkeämpää kuin onkaan. Loppupeleissä Osaston porukka on yhtä intohimoista kannattajaa kuin muutkin hallissa olijat.(äänekkäämpiä toki)

Kaveria ei jätetä-ajattelu on toki hienoa ja arvostettavaa mutta tähän tapaukseen sopii kyllä paremmin "porukassa tyhmyys tiivistyy"

En ymmärrä ajatusmaailmaa siitä, että kun muutama kannattaja on saanut porttikiellon peliin niin "vittuuks me muutkaan sinne mennään"

Toimiston ei tarvi tähän asiaan käyttää sekuntiakaan enää aikaa, vaan Osaston on otettava lusikka pieniin kätösiin ja myönnettävä, että ylilyönti boikotoinnissa tuli tehtyä. Eihän tämä nyt palvele jumalauta ketään jos porukka vetää herneitä nenään tätä rataa.

Joukkue taistelee ja pelaa hyvää lätkää, keskittykää nyt hyvät ihmiset olennaiseen ja lopettakaa lapsellinen marttyyrinä oleminen ja raahatkaa perseenne halliin ja sirkus päälle. Kannattamisen Osasto tekee upeasti, jatkakaa sitä. Tällä hetkellä teette hallaa vain ja ainoastaan meidän hienolle joukkueelle!
 

AQ21

Luottopelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
3 695
Kannatushan tietyssä mielessä omaa vahvempaa potentiaalia voimakkaasti kasvavien yleisömäärien seurauksena. Tänäänkin yleisöä yli 5,000.
Kannatuksen ongelma on "kukkulan kuninkuus". Mistä löytyisi tasapainoinen D-päädyn kannatusjoukon vetäjä? Voisiko jopa Cheerleaderit ottaa roolin siellä ja ottaa audion mukaan toimintaansa ...

Vetäjiä olisi mutta kun boikotööreillä on kaikki tarvikkeet... eikun mitä
 

lake79

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
214
Laitetaan nyt pari kysymystä tähän, johon toivottavasti joku Osaston asioista/järkkäreiden asioista/Ilveksen asioista paremmin tietävä vastaa:

Miksei asiaa voida hoitaa niin, että istutaan nyt boikotoinnin sijasta samaan pöytään järkkäreiden edustajan, Osaston edustajien ja toimiston edustajan kanssa ja puhutaan asiat selviksi? Onko tämä tosiaan täysi sula mahdottomuus?

Eikö asialle tosiaan voi tehdä mitään muuta, kuin rankaista pelin viihdearvoa Hakametsässä ja joukkuetta, jättäytymällä pois hallista?

Kiitos ja anteeksi jo etukäteen.
 

551304

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
360
Vetäjiä olisi mutta kun boikotööreillä on kaikki tarvikkeet... eikun mitä

Tässä se mahdollisuus muutokselle, tänäänkin D-katosmossa hyvin porukkaa ja kannatus loistava. Kyseessä enemmänkin Ilveksen kannatus kuin vanhaan kannattajajoukkoon virheellisesti pesiytyneen vallan käyttö Ilvestä apuna käyttäen. Share Ilveksessäkin johto vaihtui onnistuneesti, kaikki on mahdollista kun uudet tekijät tarttuvat mahdollisuteen.
 

Paatelainen

Guest
On tämä surullista tämä meidän mielensäpahoittamisennkulttuuri. Aikuiset ihmiset. Toivottavasti tosiaan toimiston toimesta tähän asiaan ei enää uhrata sekuntiakaan. Eteenpäin ja osasto takaisin halliin, ja jos ei nappaa niin ei nappaa.
 

Merkkari

Guest
Itsekin Treen ravintoloissa aikoinaan ovimikkona toimineena on kokemus osoittanut sen, että tietty väestönosa kun turruttaa pään viinalla, niin he saavat päähänsä mitä kekseliäimpiä neronleimauksia. Osa ideoista varmaan tuntuu hyvältä juuri siinä hetkessä, mutta kun sitten joudutaan asioihin puuttumaan ja yleensä voimakeinoja käyttäen poistamaan kyseinen herrasmies(useimmiten mies) niin viimeistään ravintolan ulkopuolella paikalle ilmaantuu tyttöystävä, kaveri tai joku muu porukka kertomaan miten kyseinen henkilö on täysin yllättäen ja ilman omaa syytään, kuin Anneli Jäätteenmäen faksi, poistettu ravintolasta järjestyksenvalvojan mielivaltaisen toiminnan johdosta. Tässä ei ole mitään uutta. Todennäköisesti tässäkin tapauksessa on käynyt niin, että järjestyksenvalvojat ovat kyllästyneet tekemisen puutteeseen ja tapparan esityksiin ja päättäneet lähteä poistamaan fiksuja nuoria miehiä hallista, saadakseen kaipaamaansa huomiota työvuoroon. Sitten jaetaan syyttömille porttikieltoja joita ravistellaan hihasta että saataisiin vähän vielä huomiota. Toivottakaamme siis jaxuhaleja kaikille väärin kohdelluiksi tulleille hyväkäytöksisille faneille, jotka täysin yllättäen ja ilman omaa syytään ovat joutuneet järjestyksenvalvojien kiusaamaksi.
 

Tero

Farmipelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
5 622
siellä on väärin perustein annettu porttikieltoja
Tähän olisi tekninen ratkaisu: tallennetaan teräväpiirtokuvaa osaston toiminnasta otteluissa, mielellään äänen kera. Menisi jatkossa porttikiellot oikeaan osoitteeseen. :rolleyes:

Edit:
Tähän olisi olemassa myös toimiva ratkaisu:
Osaston väki kokee järjestysmiesten kohdelleen heitä epäoikeudenmukaisesti. Jottei tällaista enää ikinä pääsisi tapahtumaan (kenellekään), paras ratkaisu olisi varustaa järjestysmiehet samanlaisilla haalarikameroilla kuin poliisilla on. Järjestysmiesten vastustaminen lakkaisi ja heidän toimitansa voitaisiin jälkikäteen tarkistaa.
 
Viimeksi muokattu:

UglyHouse

Luottopelaaja
Viestejä
4 352
Vaikea uskoa järjestysmiesten ylireagointiin. Olen vuosien varrella seurannut järjestysmiesten toimintaa ja he eivät ihan pikkua asioihin puutu. Hallilla tulee morjesteltua tutuksi tulleita järjestysmiehiä ja usein vaihdetaan muutama sana, mukavaa, rentoa ja fiksua porukkaa.

Minä ainakin toivotan osaston porukan takaisin peleihin. Nyt kun Ilves pelaa hienoa kiekkoa, luulisi kannattamisen olevan ykkösasia.

Ihan turha vedota tunteiden kiehuntaan Tappara-pelissä, kävin myös itse kuumana mutta en joutunut kahakkaan Tapparan fanien tai järjestysmiesten kanssa.

Jos alkoholin nauttiminen on pääasia tai alkoholin liiallinen käyttö aiheuttaa vaikeuksia peleissä, lienee silloin parempi seurata pelit pubissa (koskee murto-osaa kannattajista).
 

NoGood

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
234
Share Ilveksessäkin johto vaihtui onnistuneesti, kaikki on mahdollista kun uudet tekijät tarttuvat mahdollisuteen.
Hieman offtopicina mainittakoon, että Sharessa johdon (pj+hallitus) valitsee syyskokous, joten se on "onnistunutta" ihan joka kerralla :)
 

Asylum

Luottopelaaja
Viestejä
4 793
Rehellisesti sanottuna, en edes huomannut Osaston olleen pois. Vasta pelin jälkeen luin siitä. Nyt joku uusi kaveri siellä fanikulmassa voi ottaa roolia ja perustaa Osasto 42. :D Antaa näiden kaverien istua siellä Ale Pubissaan vaan ihan rauhassa.
 
Viimeksi muokattu:

HekeK

Administrator
Ylläpidon jäsen
Viestejä
5 234
Otetaas tähän tiedotteeseen vielä kiinni.

Paikallispelissä Hakametsän järjestyksenvalvonta oli ottanut asiakseen poistaa humalassa olleen, mutta humalatilaan nähden asiallisesti käyttäytyneen kannattajan keskeltä täpötäyttä seisomakatsomoa pelin ollessa käynnissä. Järjestyksenvalvojien katsomorynnäköstä seurasi sekasorto.
Järjestyksenvalvojien pelisilmä petti tilanteessa täysin. Koko kahakkaa ei olisi syntynyt, jos tätä harmitonta tilannetta ei olisi lähdetty eskaloimaan. Järjestyksenvalvonnan kuuluisi ennaltaehkäistä ongelmia, ei luoda niitä.


Osaston tehtävän ei ole päättää siitä, kuka poistetaan katsomosta ja kuka ei. Se on järjestyksenvalvonnan tehtävä. Näitä ei hoideta huutoäänestyksellä. Ne henkilöt, jotka ovat osaltaan vaikeuttaneet järjestyksenvalvonnan työtä, ovat saaneet sanktionsa täysin aiheesta.

Näiden tapahtumien johdosta Osasto 41:n jäsenille on asetettu porttikieltoja Ilveksen kotiotteluihin. Osassa tapauksista syyksi annettiin tapahtumia, jotka eivät pitäneet paikkaansa kyseisien henkilöiden osalta. Osastoa ei ole toimiston eikä järjestyksenvalvonnan taholta asiasta kuultu, joten päätimme tuoda tällä tiedotteella myös oman näkökantamme esille. Emme ryhmänä hyväksy jäseniemme epäreilua kohtelua järjestyksenvalvonnan taholta

Tässä kohtaa menee pöpelikköön. Osasto selvästi tiedostaa, että osa langetetuista "tuomioista" on ollut aiheellisia. Tämä kohta ok. Mutta osassa tuomioista on heidän näkemyksensä mukaan tehty virhe, eikä tämän virheen korjaamiseen ole annettu mahdollisuutta.
 
Viimeksi muokattu:

AQ21

Luottopelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
3 695
Tässä kohtaa menee pöpelikköön. Osasto selvästi tiedostaa, että osa langetetuista "tuomioista" on ollut aiheellisia. Tämä kohta ok. Mutta osassa tuomioista on heidän näkemyksensä mukaan tehty virhe, eikä tämän virheen korjaamiseen ole annettu mahdollisuutta.

Tässä taitaa olla nyt sana sanaa vastaan, ja heidän sanaansa en ainakaan itse erityisemmin luota todistettuani lähipaikoilta, miten he viikko sitten käyttäytyivät.
Siinäkään tapauksessa, että tuomiot todella olivat aiheettomia, ei Osasto ole missään nimessä Ilvestä isompi.
 
Ylös