Ilveksen fanit

HekeK

Administrator
Viestejä
4 890
Tälläinen viesti tuli Lake79:ltä:
"This does not follow our rules. Your message may have been removed or altered.

Your account's access may be limited based on these actions. Please keep this in mind when posting or using our site. "
En minä tuota kiellä, mutta viestiäsi ei oltu raportoitu järjestelmään. Ylläpitäjä voi antaa noottia, vaikka viestiä ei olisi raportoitu.
 

14/41

Tulokas
Viestejä
5
Jos ei jaksa seurata eikä innostua meidän Ilveksen peleistä ja menestyksestä, ja on pakko myrkyttää toisten mieltä, niin on varmaan parasta palata kannattamaan sitä oman itäsuomalaisen kotikaupungin porukkaa- heke- hege.
 

Kiakkomiäs

Alhaalta on vain yksi suunta.
Viestejä
156
Oli eilen komea tifo Osastolta. "Paras kaupunni"
Onko tuo "kaupunni" joku murresana kaupungille vai mitä se tarkoittaa?
Nimittäin ikäni Tampereella asuneena voin sanoa, että kokonaan vieras termi.
 

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
8 521
Oli eilen komea tifo Osastolta. "Paras kaupunni"
Onko tuo "kaupunni" joku murresana kaupungille vai mitä se tarkoittaa?
Nimittäin ikäni Tampereella asuneena voin sanoa, että kokonaan vieras termi.
Kyllähän tuo on tuttua Oulun-murretta.
 

Jallu

Guest
Toi Paska Kaupunni on Kauko Röyhkän tuoma juttu.
Tämä oli hieno ja hyvin toteutettu, harmi että peli ei noussut samalle tasolle.
 

Merkkari

Guest
Osasto vois näyttävien tifojen muodossa laittaa vaikka sen kuuluisan sukanvarren sinne fanikulmaan. Jos vaikka johdolta on sukka kadoksissa...
 

Tompsoni

Rivipelaaja
Viestejä
40
Copypastetan tähän kommentin facebookista, jossa hyvää tekstiä tifojen tekemiseen ja myös toiveisiin liittyen.
(Alkuperäisessä kommentissa toivottiin tifoja vieraspeleihin, johon tämä on vastaus.)

"Tifot eivät ole pelkästään kotipelien juttu, myös vierastifoja tullaan näkemään. Tifojen tekemisessä on kuitenkin oma hommansa ja jo pelkästään suunnittelu on aloitettava ajoissa, useimmiten viikkoja ennen matsia. Esimerkkinä jos käyttää uusinta Paras kaupunni -tifoa, niin miestyötunteja kului noin 250 ja rahaa tarvikkeisiin noin 900 euroa. Tekijöille tämä on harrastus joka sovitetaan muihin aikatauluihin (työt, opiskelut yms) ja myös siihen miten saadaan sopivia tiloja käyttöön. Muovin tulee myöskin täyttää paloturvallisuusmääräykset eli hyväksyttää se paikallisella palopäälliköllä ja hallin turvallisuuspäälliköllä ennenkuin sen saa tuoda sisälle halliin. Usein tulee toiveita, että ”tehkää huomiseen peliin jotain”, mutta asiat eivät ole valitettavasti ihan niin yksinkertaisia. Lippuja varmasti käytetään vielä uudestaan jossain kohtaa, mutta niidenkin perkaaminen uudelleen käyttöön sekä uusien lippujen tekeminen vie illan pari koko porukalta."
 

Hepulina16

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
183
Asiasta ottelupäivään. Viestini ei ehkä kuulu tähän ryhmään, mutta en sopivampaa löytänyt eli jäähallin parkkipaikka ja parkkeeraus. Nyt kun lunta on paljon, ja lumet kolattu miten sattuu, niin pienen pyynnön haluaisin esittää muille kanssa-autoilijoille, että voisitteko vähän katsoo, ettei auton molemmille puolille jäisi sitä puolentoista metrin rakoa, jotta kaikki maksavat autoilijat pääsisi pysäköimään autonsa. Eli tiivistäkää, kiitos! Ihmettelen, että nuo järkkärit, jotka tuolla isolla parkkialueella autoja ohjailee, ei samoin tein ohjaa niitä siirtämään autoja lähemmäksi. Saa siirtää parempaan ketjuun, jos sellaisen löytää.
 

LalaTa

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
518
Pakko nostaa osastolle hattua, nyt on mennyt pitkä tovi ilman draamaa. Sport pelissä hienoa kannustusta!
Onko tässä ollut havaittavissa kasvukipuja uuden Ilveksen ja osaston kanssa, en tiedä. Mutta jos onkin ollut niin nyt ne on toivottavasti kärsitty ja alkaa karnevaalit :)
 

Jallu

Guest
Toivottavasti omien pelaajien yksittäisinä arvostelu jätetään pois. Lepaus nyt edelliseen viiteen peliin 2+3 ja Sport-pelissä käskettiin painua vittuun. Aika hyvin 34 pistettä tehneelle omalle kasvatille.
 
Ylös