Huhuketju 2.0

Status
Viestiketju on suljettu.

Soho

Tähtipelaaja
Viestejä
19 079
Jos nyt edetään asioiden edelle, niin kyllähän sentterinelikko Koppanen-Myttynen-Saarela-Väyrynen tuntuisi ihan hyvältä tähän kohtaan. Olisi vähän eri rooleihin miehiä. Ja Koppasen poistuessa olisi laittaa vielä Mieho sentteriksi. Senttereiden järjestystä voi pyöritellä miten haluaa, mutta aluksi Myttynen jossain muualla kuin ykkösessä. Saarela loukin jälkeen vähän alempana, pelit sitten näyttäisi miten noi asettuu.
 

ipa1970

Luottopelaaja
Viestejä
8 769
Itse veikkaan myttystä ykkösen keskelle ja väyrystä maccellin ja järventien väliin. Päkkilä- Saarela-Nalli pelannut liian hyvin rikottavaksi? Jos koppanen lähtee siirtyykö Mieho keskelle ja Ikonen tämän paikalle?
Saapas näkee ketä lopulta tulee ja tuleeko joku vain tuuraamaan. Kuitenkin lepaus, joni ikonen, taavi rosterissa, eikä koppasen lähtökään täysin varmaa.
 

Lerppu

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
956
Jos Väyrynen on tulossa niin maailmantilanteen ja olosuhteiden pakosta voisi ottaa sisään. Ei ole kuitenkaan koskaan urallaan esittänyt mitään varsinaista potentiaalia joten normaalina vuonna herättäisi varmasti ihmetystä miksi tällainen sopimus tehdään.
 

Janko

Luottopelaaja
Viestejä
5 320
Ei ole kuulemani mukaan Laurikainen, eikä kukaan muukaan maalivahti ainakaan tällä kierroksella.

35565 DCW
Eli pakki, sentteri ja laituri. Joku kräkkää pelinumerot niin selviääpi vastaukset.
 

ipa1970

Luottopelaaja
Viestejä
8 769
Voisi äkkiseltään kuvitella että pakki olisi tuuraaja jos peltola ei vielä pelikuntoinen, hatakka kisoissa, välimäki ja thomsson lähtivät.
 

Kyy001

Guest
Kyllähän tuo Väyrynen olisi juuri Ipan pelityyliin sopiva. Nuori, nopea ja taitavakin. Myös hyvä av pelaaja, itse pitäisin kyllä.
 

jäsen J

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
530
Pitää huhullekkin silti jokin alkuperä olla, eikä täysin omaa arvailua.
Kyllä minäkin arvaan, että Ilves kartoittaa tilannetta ja jopa käy neuvotteluita.
Raja tosin on häilyvä.. onko toiselta kuultu arvailu jo huhu, kun se kerrotaan kolmannelle huhuna ?
Myttystä voisi jo pitää huhuna, vaikka sitä ei sellaisena ole edes kerrottu. Kaveri hassuttelee somessa ja tästä on vedetty arvailuita. Vai onko tälle huhulle jotain pohjaa ? Onko tämä huhu ?
Entinen Ilves ja työttömänä.. siinäkö pohja ?
Ei ole mitää omaa arvailua, en Rupea täällä mitään nimiä antamaan.
Kerroin vain mitä olen kuullut.
 

ipa1970

Luottopelaaja
Viestejä
8 769
Arvon että myttynen tulee loppukauden sopparilla plus optio, väyrynen tryoutilla liittyen koppasen tilanteeseen ja pakki tuuraamaan peltolan/hatakan paluuseen.
 
Status
Viestiketju on suljettu.
Ylös