Huhuketju 2.0

Status
Viestiketju on suljettu.

OTP

Luottopelaaja
Viestejä
2 920
Itse näkisin Rowleyn kyllä kohtalaisena peruspakkina ja tuomassa vähän palleja kokoonpanoon. Leimu Gene jo nähty, eikä Hopposilla yms kuuhun mennä. Ongelma on tällä hetkellä se ettei puolustajat Peltolaa lukuunottamatta osaa puolustaa.

En käsitä miksi vahvistuksia joukkueeseen ei hankita. Kärki on meillä kunnossa, mutta kokemusta ja fyysisyyttä puuttuu. Kolmosessa Lepauksen kenttä vetää rusetti luistelua ja heittää rystylättyä vastustajan lapaan. Tällä hetkellä pelaajat kaatuu jo kun vastustajat hengittää päin. Pleijarit kun alkaa niin fyysinen peli korostuu!

Tarvitaan siis nyt kokenutta rouhija osastoa tekemään perus duunia ja näyttämään neiti osastolle asennetta. Ruotsalainen, Suomi, Ikonen ja kumppanit hoitaa kyllä tarvittavat maalit. Täälläkin huhuhut J.Jasu ja R.Leino olisi täsmä lääkettä tähän kokoonpanoon.
 

Mooses

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
322
25 peliin 1+4. Sen enempää Rowleysta tietämättä, niin aivan sama vaikka mikä oman pään luuta olisi niin Pentikäinenkin tekis tuolla kaljaliigassa maalin per peli.
 

Kyy001

Guest
Kyllä tul Rowley voisi nimenomaan peruspakkina olla ihan kohtuu haku. Tehotilastot ei kaverilla kuitenkaan aivan kauheilta näytä ja tehtyjen pisteiden sarakkeeseen nyt on yleensäkin turha katsella, se ei kerro pelaajasta yhtään mitään. Mutta katsellaan, huhuhan tämä vain on eikä missään ole ollut mitään että juuri tämä kaveri olisi Ipaan tulossa, ainoastaan että Liigaan.
 

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
23 348
Onko tätä Rowleytä huhuttu Ilvekseen? Spekulointi ketju löytyy jo.
 

Arzamas

Luottopelaaja
Viestejä
1 865
Taustoiltaan heikompi kuin Barker, ja melko vaatimattomat tilastot. Olisiko yhtään parempi kuin esim Salmela tai Matinpalo? Jompi kumpi pitäisi tiputtaa paljon pelaavasta kokoonpanosta alaspäin. Seiskapakin roolin sillä 8-9min peliajalla hoitaa vaikka Hopponen jos Leimu ja Generous ei pärjää.

Laittaisin loput killingit sentteriin ja maalivahtiin jo vain löytyy.
 

Torski

Tähtipelaaja
Viestejä
10 966
Tällä viikolla pitäisi tulla vielä pelaaja/pelaajia. Nimistä ei mitään käryä.

Olisi pitänyt kyllä mennä huhu-ketjuun, pahoittelut.
Olet siis kuullut tämmöistä huhua?
 

LentsunIpa

1931
Viestejä
744
Tällä viikolla pitäisi tulla vielä pelaaja/pelaajia. Nimistä ei mitään käryä.

Olisi pitänyt kyllä mennä huhu-ketjuun, pahoittelut.
Tää tieto piti kutinsa. Tuleeko toinen äijä vielä?
 

Soho

Tähtipelaaja
Viestejä
18 931
Nyt piti huhut paikkaansa, toivottavasti ei jäänyt tähän vaan vielä ainakin sentteri tulisi. Huomiseen peliin ei taideta apuja kyllä saada Henttosen lisäksi.
 
Status
Viestiketju on suljettu.
Ylös