Huhuketju 2.0

LalaTa

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
148
Outoa jos Ässät julkaisee siirron Ifk:hon jos Manseen perjantaina tulevat....
Onhan nuo julkaiseet jotain päävalmentajauutisiakin, ettäkö toisen joukkueen valmentaja valmentaisi samaan aikaan myös Ässissä. Että sinällään ei mitään outoa jos noin olisi käynyt :)
 

Pok

Luottopelaaja
Viestejä
2 765
Petturi Miska Kukkonen kuulemma tekemässä seuraavaksi Tapparalle kylmät ja lähtemässä Lukosta hakemaan uraa.

Syy sama kuin meiltä porkkanoihin siirtymisessä eli kehitys ei ole ollut toivomaansa Tapparassakaan.Koskakohan on peiliin katsomisen paikka?


edit: Lukko julkaisikin sopimuksen vain minuutteja skuuppini jälkeen,Ilveksessä viihtyi sentään kaksi kautta,Tapparassa vain puolikkaan
 
Viimeksi muokattu:

Carabasin Markiisi

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
934
Hohhoijaa taas tätä. Siis oikein "petturi" joku 18-vuotias forssalainen, kun sattui pari kautta sätkimään meidän junnuissa. Eihän Kukkonen ole edes ilvesläinen, pelatkoon missä lystää.

Aikuisten maailmassa ei kamalasti yllätä, että nuori pakkilupaus lähtee Tapparasta muualle, kun loukkien aikaankin kaivetaan markkinoilta fälthejä ja bloodeja sen sijaan, että annettaisiin edes näytön paikka. Varmaan jälkiviisaana Kukkosen taustoilla todetaan hallin kopin vaihtaminen huonoksi ratkaisuksi, mutta ehkä virheistä oppii tai sitten ei.
 

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
7 741
@punakone mainitsi eilen, että ensi viikolla saattaisi olla uusi ukko askissa. Tuleeko mahdollisesti tyhjennysmyyntien kautta, vai millainen historia kyseisellä pelaajalla on?
 

Åkerman

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
231
Ei voi oikeasti olla totta, että sitten päädyttiin Niko Peltolaan!

Nyt en tiedä itkeäkö vai nauraako.. Kyllä odotus taas palkittiin ja maassa olevan rimankin pystyi alittamaan.
 
Viestejä
80
Ihan ok täytemies tähän väliin. Ei tänne kuitenkaan kannata odottaa kuuta taivaalta. Itseasiassa olen sitä mieltä, että näillä mentäisiin tämä kausi ja jätettäisiin pelimerkit ensi kauteen. Runko kuitenkin alkaa olla hyvällä mallilla. Nyt pitäisi vaan saada muista pelaajista kaikki irti(Lepaus ym..).
 
Ylös