Henrik Haapala

LalaTa

Luottopelaaja
Viestejä
2 526
Koko Ilves yhteisö olisi raivostunut, jos Henkalle ei sopparia olisi tehty, mutta olihan tämä high risk, high reward tilanne. Toivottavasti tämä ei tosiaan jälkimmäiseen kallistu. Henkka kuitenkin se joukkueen ykköspyssy on.

Eiköhän siellä ole sopimuksessa pykälä pelatuista peleistä ja niistä maksetuista "bonuksista" matalan peruspalkan päälle. Ainakin pelaajan loukkihistorian perusteella pitäisi moinen olla, ei Henkalle välttämättä parempaakaan diiliä tuolla historialla olisi ollut tarjolla muualta.
 

Meklari

Luottopelaaja
Viestejä
6 537
Nää muutamat pelit ei vaikuta juurikaan pitkässä kaavassa. En edes laittaisi kentälle ennen kuin majutauon jälkeen, antaa nyt kuntoutua rauhassa.
 

Hyrrä

Luottopelaaja
Viestejä
1 433
Henkka on nyt ollut mannekiini vain yhteistyökumppanien kampanjoissa. Hänellä myytiin lippuja ja kausareita, fanipaitoja ja sitten ei kerrota lainkaan mihin ukko hävisi ja millä ennusteella. Selvästi reilu peli myös maksavia asiakkaita kohtaan.

Näillä tiedoilla -mitään tietoja ei ole- yhdyn siihen ajatukseen, että Henkalle suoraan korvaaja, koska häneen liittyy pelkkiä kysymysmerkkejä vaikka palaisikin:

-Palaako samassa rivimiehen kunnossa kuin saikulle lähti
- Pelaako jatkuvasti puolikuntoisena
-Kestääkö kokoonpanossa paria viikkoa kauempaa.

Kaikkein epätodennäköisin vaihtoehto on, että kaikki nämä ehdot totetuvat: a) palaa kunnossa ja b) edelleen nousujohteisesti kevättä kohden parantaa ja c) pysyy kevääseen asti katkoitta kokoonpanossa. Uskooko tähän settiin enää kukaan?

Nyt meillä on koko kausi rakennettu tämän viimeisen vaihtoehdon varaan (kyllä, käsiä ja pelinrakennuskykyä ei ole Henkan jälkeen riittävästi. Tekee todella tiukkaa uusia edes pronssia näillä), vaihtoehdon, jota on pakko pitää epätodennäköisimpänä. Ehkä kannattaisi tosiaan tehdä tästä vaihtoehdosta se bonus ja uskoa että jokin muu kuitenkin toteutuu.

Asia olisi kokonaan toinen, jos joukkueessa olisi jotain realisoitunutta potentiaalia, silloin Henkka voisi olla bonus eikä pelastusrengas, mutta kun ei ole realisoitunut yhtään.
 

Neljä

Rivipelaaja
Viestejä
45
Kuten Hyrrä asiaa hyvin selvitti niin huolissaan tuosta tilanteesta pitää olla. Tuossa on linkkejä uran varrelta joissa on noista kolmesta lonkkaleikkauksesta kerrottu.

Itse kertoo vuonna 2014 että jo neljä vuotta on lonkka vaivannut, eli 2010 asti : https://www.jatkoaika.com/Haastattelu/haapalan-paluu-hakametsään/163742

Tässä juttua vuodelta 2018: Henrik Haapalan NHL-unelma tauolle vanhan vaivan takia – uudessa seurassa ymmärretään tilanne: ”Jos olisin mennyt Venäjälle...”

Sekä 2021: Jokerit-tähti leikkauspöydälle - edessä jopa viiden kuukauden sairasloma - SuomiKiekko

MIKÄLI lonkkahommasta (miltä omaan silmään on näyttänyt) on jälleen kyse niin ihmeenä pidän että pystyisi kehiin palatessaan kaikki loppukauden pelit pelaamaan ja jos pystyy niin millä tasolla.
 

Teme-74

Luottopelaaja
Viestejä
4 384
Tässä tämän illan yksi iso seurattava.
 

jurgen

Tähtipelaaja
Viestejä
13 994
Nyt täytyy toivoa ihmettä eli sitä, että HH pystyisi pelaamaan koko loppukauden ja olevan selkeä ykkös-syömähammas!
 
Ylös