Helsingin IFK

Jakpot

Luottopelaaja
Viestejä
3 104
Statsit eivät ainakaan vakuuta ja ikääkin alkaa jo herralla olla, Mihin IFK:lla olisi edes tarvetta vahvistukselle, joku IFK fani saa tulla hieman kertomaan.
Etkös sä just tullut kertomaan, vai oliko täällä muitakin IFK:n faneja... :)
 

Soho

Tähtipelaaja
Viestejä
12 594
Pikkulinnut laulavat että Oskarshamnista lähtenyt Dale Weise olisi matkalla IFK:n rosteriin. Tiedä sitten pitääkö paikkaansa, eiköhän se pian selviä.

Statsit eivät ainakaan vakuuta ja ikääkin alkaa jo herralla olla, Mihin IFK:lla olisi edes tarvetta vahvistukselle, joku IFK fani saa tulla hieman kertomaan.
Ifk:n näköinen siirtorajahankinta. Takana hieno tulevaisuus, nykytaso täyttä arpaa.
 

Shatti

Rivipelaaja
Viestejä
27
Komento takaisin, ei ole Weise tulossa IFK:hon.

Sen sijaan maalivahti osastolle saattaa hyvinkin tulla muutosta, on vain ajan kysymys milloin ilmoitetaan Garteigin jatkavan matkaa muihin maisemiin ja tämän iltainen saattoi olla viimeinen naula arkkuun vaikka ei Garteig yksinään syypää olekkaan. Joko IFK hankkii uuden maalivahdin tai sitten jatketaan Halonen-Taponen tandemilla. Ketäs veskareita tuolla vapailla markkinoilla olisikaan?
 

IhanJuniori

Junioripelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
3 387
Pakko nyt kirjoittaa tänne omat ajatukset HIFKsta
Minä inhosin kyseistä seuraa enemmän kuin mitään muuta seuraa Liigassa. Nautin aina kun he eivät menestyneet "miljoona miehistöllään" ja kun menestyivät hoin aina vain mielessäni "rahalla saa" inhosin siis yksinkertaisesti kaikkea mikä liittyi seuraan.
Kunnes sitten tuli se yksi päivä joka muutti kaiken. Sen päivän jälkeen olen aina toivonut heille menestystä kunhan se ei tapahdu meidän kustannuksella ja se päivä oli tämä
EShCZ-KWAAAM5QO.jpeg

Onko minkään muun fanit tehneet ikinä mitään vastaavaa? Meille nauroivat KAIKKI seurat tuolloin, mutta HIFK teki jotain minkä muistelu lämmittää edelleen mieltä!
Tämä on sitä tyyliä mitä ei rahalla saa!
 

Torski

Luottopelaaja
Viestejä
7 897
Koronatilanne HIFK:ssa helpottanut sen verran että ilmeisesti pelataan. Muutama ukko edelleen sivussa mutta suhteellisen hyvältä näyttää rosterin suhteen
Jopa todennäköistä, että ensimmäistä kertaa huhusi saattaa osua oikeaan.
 

Riksu

Luottopelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
4 329
On siellä vissiin korona jonkin verran kurittanut. HIFK tänään seuraavanlaisella kokoonpanolla:

Åsten - Paajanen - Väänänen
Auvitu - Schmaltz

Innala - Koivistoinen - Gardiner
Lyytinen - Motin

Hirvonen - Broadhurst - Dyk
Ahonen - Kotkansalo

Hede (10. hyökkääjä) - Winberg (7. puolustaja)

Garteig
Taponen
 
Ylös