Hakametsä vai Nokia Arena?

Hakametsä vai Nokia Arena?


  • Äänestäjiä
    30
  • Poll closed .

Tupsukorva35

Tähtipelaaja
Viestejä
14 486
Tämä kysely on ollut jo aiemmin mielessä ja nyt ajattelin sen pystyyn pistää, kun noita "ikävä Hakametsään"-viestejä on muutaman nähnyt ja Nokia Arenalla on useita pelejä pelailtu. Nokia Arena toki on nyt Ilveksen uusi koti, eikä Hakametsään olla palaamassa, haluttiin tai ei, mutta foorumilaisten mielipide kiinnostaa.

Kysymys siis kaikessa yksinkertaisuudessaan kuuluu, että kumpi Ilveksen kotiareenoista on enemmän mieleesi. Onko kaipuu takaisin Hakametsän aikaan vai onko Nokia Arena ottanut paikkansa eikä kaipuuta vanhaan ole?
 
Viimeksi muokattu:

Nade

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
804
Seisomakatsomon ja ylipäätänsä kannattajatoiminnan mahdollisuuksien osalta mentiin aika paljon taaksepäin. Areena lisäksi sisältää muitakin "suunnitteluvirheitä", esimerkkinä todella ahtaat käytävät ja pyörätuolien paikkojen vähäisyys sekä huono sijoittelu.

Kokonaisuutena Nokia Arena tarjoaa kuitenkin paremmat mahdollisuudet edetä organisaationa ja monet näistä tällä hetkellä olevista lapsuksista on varmasti korjattavissa/parannettavissa tavalla tai toisella tulevaisuudessa. Kuinka areenayhtiö näihin korjauksiin suhtautuu niin se jää nähtäväksi. Toivon parasta ja pelkään pahinta...
 

IhanJuniori

Junioripelaaja
Viestejä
14 150
Pienillä korjauksilla Areena. Tälläisenään Hakametsä
 

Never stop the madness

Luottopelaaja
Viestejä
1 932
Areena koska tunnelma isoissa peleissä on infernaalinen enkä jää kaipaamaan Hakametsän vähäisiä vessoja
 
Ylös