Emmanuel Patut

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
5 340
Semmoinen. Vaikea sanoa mitään, tuskin on tällä kaudella ainakaan vielä merkittävään rooliin valmis. Toisaalta ihan hyvät nuo taustat, toisaalta ihan samalla tavalla voi olla uusi "tuuremäntynen". Tyhjää parempi, ja tervetuloa tietenkin Emmanuelille Ilvekseen kaikesta huolimatta.
 

Never stop the madness

Luottopelaaja
Viestejä
1 932
Toppari tai uusi valmentaja olisi ollu kyllä paljon tarpeelisempi mutta katsotaan tämä arpalippu läpi
 

Lima

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
987

Otsikon mukaiset toiveet jakaa varmasti koko keltavihreä kansa.q
Hankala on tapahtua, jos on Kallion koirankopissa. Ei paljoa ole tullut vastuuta höntsäpeleissä, niin ei sitä tosipeleissä ole sitäkään vähää tarjolla.
 

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
5 340
Fiksun oloinen poika. Toivottavasti saavuttaa tavoitteensa, mutta tosiaan yllättävänkin vähän saanut peliaikaa. Toki se täytyy myös ansaita.
 

kirvesrinnassa

Luottopelaaja
Viestejä
2 116
Millä tasolla tämä kaveri on suorittanut Ipassa tähän mennessä? Vissiin aika usein ainakin aloittanut penkiltä käsin matsit. Joskus katselin sällin otteista klippejä Wolfsburg-siirron aikoihin + sen jälkeen ja vaikutti tekijämieheltä, näinkin herran kerran Tampereella. Tavoitteet ovat ainakin haastattelun perusteella selkeät ja korkealla.
 

Berenger

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
818
Patut on ollut penkillä, mutta ei ole päässyt kentälle. Kummallisesti ei edes reenipeleissä.

Hasa mennyt Kallion papereissa ohi, joten Patut on nykyään varavaihtoehdon varavaihtoehto.
Ensimmäisessä pelissään Ilveksessä vaikutti ihan pätevältä. Fiksuja syöttöjä omille ja hyvää sijoittumista. Taantuu kyllä penkillä, toivottavasti saa vastuuta edes Kakkosessa. Herran itsensä kannalta siirto (tai laina) muualle olisi kyllä nyt kannattavin.
 

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
5 340
Ei ole kyllä liigatasoa lähelläkään tämä poika. Löysän oloinen ja heikko lukemaan tilanteita. Joutaa kauden päätteeksi muualle, ellei sitten nöyrry peliesityksille ja ole valmis pelaamaan Kakkosessa.
 
Ylös