Emile Paul Tendeng

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
1 429


Lienee ihan kohtuullista avata oma ketju myös Senegalin taikurille.

Tästä lähdettiin 7.2.2016, kun Ilves tiedotti Tendengin koeajan johtaneen kaksivuotiseen sopimukseen:

Ilves on tehnyt kaksivuotisen pelaajasopimuksen senegalilaisen Emile Paul Tendengin kanssa.

23-vuotias Tendeng pystyy pelaamaan kaikkia hyökkääviä rooleja. Hän viihtyy mieluiten laitahyökkääjänä sekä 10-paikalla. Hän on pelannut urallaan myös kertaalleen Senegalin maajoukkueessa ja tuolloin vastassa oli Meksiko.

Tendeng pelasi lauantain Liigacup-ottelussa VPS:ää vastaan täydet 90 minuuttia. Päävalmentaja Jarkko Wiss on mielissään uudesta hankinnasta.

”Tendeng on ollut meillä jo jonkun aikaa ja hän on parantanut pelaamistaan koko ajan. Kyseessä on hieman erilainen pelaaja mitä meillä on. Hän pystyy suojaamaan palloa ahtaissa paikoissa ja tekemään yllättäviä ratkaisuja yläpäässä. Pallovarma pelaaja.”

”Näkee, että hän on pelannut aiemminkin hyvällä tasolla ja hyvien pelaajien kanssa, sillä hän ymmärtää nopeasti harjoitteet ja tehtävät, ja pyrkii noudattamaan niitä. Hän on taktisesti hyvä valmennettava. Nyt vaan tavallaan haastetta joukkuekavereille, että ottavat Tendengin hyvin sisään joukkueeseen ja helpottavat hänen sopeutumistaan Ilvekseen.”
Ja tässä oltiin 27.10.2016, kun Tendeng oli juuri valittu Veikkausliigan parhaaksi pelaajaksi:

Helsingissä vietettiin torstaina Captain’s Ball -tapahtumaa, jossa palkittiin jalkapallokauden 2016 onnistujia. Ilves oli myös näkyvästi esillä tapahtumassa.

Ilveksen 23-vuotias senegalilaistaikuri Emile Paul Tendeng palkittiin Veikkausliigan Vuoden pelaajana kaudella 2016!

Tendeng valittiin myös Veikkausliigan parhaaksi keskikenttäpelaajaksi ja vielä tuon lisäksi hän voitti Veikkausliigan syöttöpörssin kahdeksalla maalisyötöllään.
Tosin sanoen: "Ihan ok" haku Ilvekseltä ja jos pelaa vielä 2018 Tammelassa, niin joku on mennyt pieleen.


Emile Paul Tendeng Transfermarktissa
Emile Paul Tendeng Elitefootballissa
 

Masce

Luottopelaaja
Viestejä
2 016
Ylös