Emil Järventie

Raipen Lätty

Luottopelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
2 293
Ootko katsonut U20 pelejä?
En, mutta harkkapelien perusteella Järventie pärjäsi miehiäkin vastaan, joten Koovee vois olla parempi paikka kehittyä pojalle.

Toki jos ei Kooveessa ole oikeaa roolia tarjolla kehittymiselle niin ymmärrän.
 
Viimeksi muokattu:

Meklari

Luottopelaaja
Viestejä
6 530
Itsekin kyllä uskon, että Järventie pystyisi tekemään hyvää tulosta Mestiksessä jo. Miesten pelit tekisi hänelle myös hyvää ensi kautta ajatellen.
 

TaikuriLuttinen

Luottopelaaja
Viestejä
4 017
Järventie ainoana tamperelaisena U18-leijonien mukana 8.–12.11.2022 viiden maan turnauksessa USA:n Plymouthissa.

 

Mobutu Sese Seko

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
723
Sieltä kauden avausmaali ja samalla uran ensimmäinen maali tilille miesten peleissä Imatran Ketterää vastaan!

Ja toinen heti perään!

Kunnon maalintekijän maaleja. Ensimmäisessä maalissa ensimmäisenä pelaajana hereillä maalin edustalla molarin tarjoamassa ribarissa ylivoiman jälkeisillä sekunneilla. Toisessa maalissa kuljettaa kiekon alueelle ylivoimalla ja pistää rannelaukauksen pakin jalkojen välistä sisään ja kiekko yläpesään.

Lisätään vielä, Järventien maalit nostivat Kooveen 0-2 tappioasemasta 2-2 tilanteeseen. Koovee voitti lopulta pelin voittomaalikisan jälkeen. Järventie teki maalin omalla vuorollaan.

 
Viimeksi muokattu:

IhanJuniori

Junioripelaaja
Viestejä
14 242

TaikuriLuttinen

Luottopelaaja
Viestejä
4 017
Emil Järventie lainalle SaiPaan

Ilveksen kasvatti Emil Järventie, 17, siirtyy SaiPaan tämän ja ensi kauden kattavalla lainasopimuksella. Alkukaudella lainalla KOOVEE:n Mestis-joukkueessa sekä Ilveksen U20- ja U18-joukkueissa pelannut Järventie teki 16 Mestis-ottelussa pisteet 3+1=4, U20 SM-sarjassa 21 ottelussa 8+11=19 ja U18 SM-sarjassa kahdessa ottelussa 3+1=4. Suomen alle 18-vuotiaiden maajoukkueessa lupaava hyökkääjä on iskenyt 19 ottelussa pistesaldon 6+8=14.

Ilveksen ja Järventien välinen pelaajasopimus ulottuu kevääseen 2024 asti ja sisältää seuran option kaudesta 2024–2025.

– SaiPa oli kiinnostunut saamaan Emil Järventien riveihinsä, ja näimme tämän lainasopimuksen järkevänä sekä pelaajan että molempien seurojen kannalta. Halusimme kuitenkin ehdottomasti pitää kiinni myös omasta sopimuksestamme. Emil on erittäin lahjakas nuori pelaaja, ja tavoitteenamme on, että hän on Ilveksen näkökulmasta entistä valmiimpi pelaaja mahdollisella optiokaudella 2024–2025, kommentoi urheilujohtaja Koskela.

 

B

Luottopelaaja
Viestejä
7 570
Vähän harmittaa tuo, että laina kattaa myös ensi kauden. Toisaalta Ilveksestä ei olisi varmaankaan pelipaikkaa saanut, ellei olisi ottanut jättimäisiä askelia eteenpäin kesällä. KooVee taasen saattaa olla ensi kaudella liian "helppo" paikka.

Varmasti ihan hyvä ratkaisu kaikkien kannalta.
 

Kiekkopanda

冰球很酷!
Viestejä
501
Myös Roby Järventie Saipaan :cool::cool::cool:
unnamed.jpg
 

Meklari

Luottopelaaja
Viestejä
6 530
Tällä hetkellä Järventien käyrä näyttää siltä, että ei ole ensi kaudella liigassa vielä mikään muutoksen tekijä. Saipa saattaa kasvattaa Järventien juuri sopivasti kaudelle 24-25 ja hyppää suoraan Ilveksessä tuloksenteko vitjaan.
 
Ylös