Eetu Tuulola

Riksu

Tähtipelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
14 113
Jos minulle oltaisiin aamulla kerrottu, että Tuulola

• Tekee tänään taas maalin
• Tekee tänään kaksi maalia

..olisin varmaan nauranut

Jumalaare kuinka härkämäinen esitys häneltä. Kolmoskentän laidalla nyt putkeen kahdessa pelissä kolme tehopistettä. Ja tänään nuo maalit tuli juuri sieltä missä hän on omimmillaan: maalin edestä.

Tässähän sellainen hauska käänne nyt on, että mitä jos tämä sama suorittaminen jatkuu? Ja siis nyt en tarkoita sitä, että tekee pelistä toiseen kolme pisterttä, mutta sitä tarkoitan, että hän tekee tasaisesti tehopisteitä jatkossakin. Tällöin secondary Scoring on aika elinvoimainen
 

Tupsukorva35

Tähtipelaaja
Viestejä
14 508
Pendo sen tiesi kun piti miestä tiukasti kokoonpanossa. Kun sen maalin saa niin eläin on irti.

Ei voi olla kuin iloinen pelaajan puolesta näistä onnistumisista. Viisi huudatuskierrosta tänään pelin jälkeen ja Eetu-huudot vielä komeasti päälle Osastolta.
 

WillieGunn

Luottopelaaja
Viestejä
3 576
Koko kauden miestä haukkuessani mulla on ollut kaksi pointtia: liike ei riitä liigatasolla ja laidoilla aina kumossa. Onnistumiset saa tunnetusti miehet kasvaan ja Eetukin perässä hiihtelyn sijaan meinas karata tänään 2 kertaa läpi. En vaihda renkaita enää. Jatkappa, kevään mies!
 

Okafani

Luottopelaaja
Viestejä
1 023
Täytyy nostaa nyt Pennanen todellisen näkijän ja valmentajan rooliin, moni olisi penkittänyt Eetua jo koko loppukauden, mutta Pennanen näki jotain sellaista, mitä täällä palstalla ei enää kukaan uskonut.
Pendolle tosi syvä arvostus, pelaajan tie ylöspäin vaatii myös pitkää pinnaa ja uskoa valmentajalta.
Mutta arvostus myös Eetulle, yllätit meidät kaikki "housut kintuissa", sinua lyttäävät ovat nyt hetken hiljaa.
 

toskala

Luottopelaaja
Viestejä
8 717
Pienestä se joskus on kiinni. Kaksi maalia ja ihan ykkönen tänään kentällä ja mukana toki voittomaalissa. Tällä saa jo paljon anteeksi. Jos tuon tahdin pitää keväällä, on se tosiaan arvokas mies meille.

Todistaa taas että pään sisäisistä asioista ne onnistumiset yleensä vain kiinni on.
 

Fleda

Luonteeltani olen optimisti.
Viestejä
1 945
Nyt alkaa oleen sellasta Tuulolaa jota oon koko kauden odottanu ja tääläkin puolustellu.

Pitemmän aikaa tehny jo hyviä ja oikeita asioita, nyt pari peliä saanut palkintoakin hyvästä työstä. Toivottavasti tämä on se trendi, millä homma jatkuu. En odota nyt ihan kolmea pistettä joka peliin, vaan luotettavaa tekemistä omiin höystettynä vahvalla secondary scoring -panoksella.

Hyvä Eetu!
 

jurgen

Tähtipelaaja
Viestejä
13 994
Ohan ETn preesens ollut kovaa valuuttaa vimosessa 20 pelissä ja nyt sai tänään vihdoinkin 2 onnistumista. Huikea pelimies ja varmasti kova pleijareissa.
 

Okafani

Luottopelaaja
Viestejä
1 023
Tuulolan vahvuus on laitaväännöiissä sekä rohkeassa maskipelaamisessa.
Kun vielä saisi nuo kädet vähän rennommaksi, ripaus rauhallisuutta ja tarkkuutta syöttöihin, niin aika Liigassa kävisi vähiin.
 

Vovlo

Luottopelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
8 591
Tuulolan vahvuus on laitaväännöiissä sekä rohkeassa maskipelaamisessa.
Kun vielä saisi nuo kädet vähän rennommaksi, ripaus rauhallisuutta ja tarkkuutta syöttöihin, niin aika Liigassa kävisi vähiin.
Onhan tässä aikaa laittaa asiat kuntoon pudotuspeleissä.
 

Les Stratocaster

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
668
Kritisoida saa ja pitää, mutta kyllähän tällä palstalla on heitetty täysin ala-arvoista paskaa OMAN joukkueen pelaajalle jonka henkinen tuska on näkynyt kuuhun saakka. Nyt samat luuserit taputtelee selkään.

Joo, tunteella eletään, mutta silti.

Hyvä Pendo, hyvä Eetu!
Täytyy myöntää että vaikka oma kritisointi tuli vasta jonkin aikaa sitten "turhana pelaajana" niin ekojen kierrosten ja viime kierrosten välissä oli aihetta kritiikkiin. Kaveri oli menettänyt koko pelinsä ihan täysin. Nyt ekan maalin ja sen jälkeisen lennon jälkeen joutuu myöntämään, että olin väärässä ja jos näin jatkuu niin siirto HPK:hon harmittaa. Toivottavasti vie mestaruuden mennessään.
 

Slite

Luottopelaaja
Viestejä
1 070
Varsinkin toi tän päivän eka maali oli sitä, mitä toivoin Eetulta täällä näkeväni. Imeytyminen maalivahdin eteen, ja heti hereillä kun irtokiekko putoaa jostain hollille. Just noita vaistoja nähtiin aikanaan kerhossa, hienoa että alkaa löytää saman tatsin.
 
Ylös