Eetu Tuulola

Les Stratocaster

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
668
On konnan lisäksi toinen joka saa olla varma pelipaikastaan.
Jos penkin takana olisi myrrä, yksikään tällä palstalla ei hyväksyisi tämän peluuttamista.
Tuulola ei ole kuulunut missään vaiheessa edes rotaatioon.
Tuo sun Myrrä-psykoosi oli jossain kohtaa hauskaa, nyt jo huolestuttavaa. Odotan Myrrän sopimusta, niin pääset sinne fanittamaan.
 

reiska

Luottopelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
6 609
Yhtälailla Mäntykivi tuhosi 5 min ylivoiman,ottamalla kakkosen, ja tulikin VAIN 3 min yv
Ja ekalla ylivoimalla Jokipakka hukkas kolmesti kiekon vai neljästi alueella.
 

Kreivi Brad Sjöblom

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
290
Okei Isä Tuulola. En katsonut uusintaa, kun oli pakko mennä puhaltelemaan, mutta ihan kylmäks kaveri siinä lensi. Ja se, että 4vs4 meni hyvin ei poista sitä, että Tuulolan takia jäi koko ylivoima käyttämättä.
Hyvä. Käy haukkumassa myös Mäntykivi sitten. Hän myös antoi fiksusti Ilvekselle myös 4vs4 mahdollisuuden koko kahdeksi minuutiksi! :)
 

17

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
811
Ilves saa ylivoiman ja menee 2 sekunttia niin tämä pelle hermanni on jäähyllä. Menee järki.
Ja toisessa häviää kaksinkamppailun, kalpa purkaa ja yhtäkkiä onkin yli minuutti mennyt ylivoimaa... Kooveeseen hakemaan vauhtia. Ei mitään järkeä pelaamisessa.
 

WillieGunn

Luottopelaaja
Viestejä
3 598
En voi käsittää millä perusteella tää kaveri pelaa ylivoimassakin puhumattakaan siitä, että ollaan jatkosopparia väsäämässä, haloo Tillu, herätys.

Taisit vastata omaan kysymykseesi. Sitä on pakko peluuttaa jopa YV:llä, koska sillä on jo pahvi ensi kaudelle. Nuo asiat on meillä vaikuttaneet ennenkin peluutukseen. Antoset ja Lepaukset joutu pienelle vastuulle, kun eivät olleet jatkamassa jne.
 

Aho26

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
800
Harmittaa Tuulolan puolesta; 39 kierrosta on ollut aikaa näyttää, mutta tähän asti nähty Eetu on ollut hidas, jolla liian helposti selkä suoristuu ja tekeminen suurelta osin näennäisyrittämistä. Tämä suorittamisen taso tekee hallaa myös ketjukavereille. Jos Tillu sieltä laiturin naaraa, niin näillä näytöillä Eetun paikka ei ole pelaavassa kokoonpanossa. Ikävä kyllä.
 

ipa1970

Luottopelaaja
Viestejä
8 786
Mää veikkaan oikeasti, että tosi moni odottaa sitäpäivää, kun päästään kehumaan Tuulolaa. Pinna käy vain kokoajan kireämmälle, kun sitä päivää ei tule ja tulee vaan uusia negatiivisia asioita.
Jumankauta sitä siemensyöksyjen määrää.
Kohta 40 peliä vetänyt persiilleen ja siltikin kehutaan.
 
Ylös