Eetu Päkkilä

551304

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
360
Olisin valmis lynkkaan kyllä näiden esitysten perusteella. Parilla markalla sais paremman stuntin.

Kenties Ilves toteuttaa tuota Koskelan Timon urheilupuolen vetoa missä pelaajakehitys on isossa roolissa, siellä taitanee olla ymmärrys mitä tehdään.

Täällä fanipuolella on helpompaa kun rosteriin mahtuu varmaankin 50,000 ja pelipaikkaa kaikille. Ei vaaraa pudota pois besserwissereillä, mottipäillä tai yleensä kellekkään. Tärkeää on tekstin syöttö muttei siellä ole palautenappia mistä lukja voisi haastaa kirjoittajan sisällön heikkoudesta.

Päkkilä on uudessa ympäristössä kokonaisuudessaan. Hieman eri kuin palstakirjoittaja käy Plevnan sijaan Koskikeskuksen leffateaterissa ja kokee "seurasiirron" mielessään ...
 

jurgen

Tähtipelaaja
Viestejä
13 767
Tosiaan ihan älytöntä dissata vielä ketään, 2 peliä pelattu, 58 jäljellä. Suunta ei ole kuin ylöspäin.

Annetaan joukkueelle työrauha ja mennään me kannustamaan nuorta Ilvestä Hakametsään!
 

Brooks

Luottopelaaja
Viestejä
7 022
Eiköhän Päkkilä kuitenkin ole seuraavana kierrätysvuorossa, sen verran alkeellisia mokia mahtui joukkoon. Olisi ehkä kaverille itselleenkin hyvä koota peliään treenien kautta.
 
Viimeksi muokattu:

Mortal

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
550
Jotain valmennus näkee -8 Päkkilässä, kun pelasi KalPaakin vastaan enemmän kuin moni meritoituneempi hyökkääjä.

Myös Saarela jäi peliajassa lähes 2 minuuttia.
 

Pok

Tähtipelaaja
Viestejä
10 040
-11 nyt Päkkilällä kasassa.Nelonen otti kahteen ensimmäiseen vaihtoon vastustajan neloselta omiin ja sitten vielä 4-0-maalissa pyöri taas niin,että vastustajan nelonen kerkesi vaihtamaan jo ykkösen jäälle joka rokotti.
 

Pok

Tähtipelaaja
Viestejä
10 040
KooVeessä tähän mennessä 7.1+1=2 siinä missä myös Ilveksen liigajoukkueen sopimuspelaajat Miro Nalli 9.4+4=8 ja Roby Järventie 5.4+1=5 ja sitä kautta todennäköisesti nokkimisjärjestyksessä miehen edellä,joten eiköhän Päkkilän tämän kauden liigapelit ole jo pelattu.

Toivotaan,että kehittyy Mestiksessä siihen malliin,että ensi kaudella on hyötyä jo Liigankin puolella.
 

sämpylä

Luottopelaaja
Viestejä
5 157
Oli kyl isommat odotukset Päkkilästä, aattelin että Macellin kanssa käyvät kovan taistelun Wasama-palkinnosta
 

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
5 244
Kannattaa nyt kuitenkin muistaa, että siinä missä tamperelaiset Järventie ja Nalli ovat olleet käytännössä koko kauden Kooveen mukana, uuteen kaupunkiin ja seuraan saapuneen Päkkilän kausi on jakaantunut toistaiseksi 50-50 "ylhäällä" ja Mestiksessä. Ammattilaisena pitää tietysti tottua muutoksiin, mutta voiko nuorelta kaverilta sitä automaattisesti odottaa? Päkkilä saa vielä saumansa.
 

Raipe - The Great One

Tähtipelaaja
Viestejä
11 340
Miten on Päkkilä pelannut Kooveessa? Onko kellään näköhavaintoja? Tehojen valossa mennyt iha mukiinmenevästi, kun on 18 peliin tehnyt 14 pistettä.
 

UglyHouse

Luottopelaaja
Viestejä
4 324
Päkkilä on pellannut ihan hyvin hyökkäyspäähän. Puolustuspään virheitä ei ole KOOVEEn peleistä jäänyt muistiin (eli mennyt hyvin).
 

Salhoja

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
243
Pakko nostaa vielä paikallispelin voittomaalin tehnyttä kaveria esille jo senkin johdosta, kuinka paljon sai kritiikkiä alkusyksystä siihen nähden, että kyseessä on pelaajan ensimmäinen kausi miesten tasolla.

Toki alussa vähän heikkoja otteita, mutta Koovee on tehnyt selkeästi hyvää. Jukurit-pelistä lähtien hyvää tekemistä ja hyvällä jalalla peleissä.
 
Ylös