Eemeli Suomi

Viestejä
1 865
Yrittiköhän Supi muuten juuri tuota tuossa ekassa maalissa. Saman tien kun Taponen työnsi ison päänsä siihen kimmotettavaksi niin lähti kiekko pään korkuisena. Vaikea uskoa, että Supin syöttö maalin eteen epäonnistui vaan niin pahasti, että lähti pään korkuisena. Raipehan teki parikin tuollaista maalivahdin kautta maalia ja ihan tarkoituksella.
Ihan varmasti yritti. Tätä tukee sekin, että tuli aivan alkuun. Kukaan ei odottanut sitä, ja Eemeli laittoi juuri sen.
 

Eemeli Fucking Finland

Luottopelaaja
Viestejä
2 430
- Millainen maali se oli?
"Ihan tota tollanen ylivoimamaali".

2020-luvun Raipe pisti taas parastaan haastattelussa.
"Emmää ny tierä, kyl kai se jokilainen maali oli"
 

Tupsukorva35

Tähtipelaaja
Viestejä
14 520
Jos johonkin voi luottaa, niin Suomen vahvaan suoritustasoon paikallispeleissä.

Hyvää maskia tekemässä 3-3 tasoituksessa ja erinomaista möyrintää läpi pelin. Oli siellä näkyvimmästä päästä, kun lopussa tasoitusta ja ratkaisua haettiin.
 

Mikko Määttänen

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
156
Kaikki tietää, että Eemeli on poikkeuksellisen hieno ilvesläinen. Ihminen, joka ei sovi valmiiksi painatettuihin muotteihin tai etene liukuhihnaa pitkin kohti isojen pelaajamassojen tyypillistä kourakonetta.

Maailmassa missä pitää olla niin vitun sulava, multitalentti, kansainvälinen, edetä saavutuksesta toiseen ja brändätä tästä kaikesta minäkeskeistä omaa tarinaa useassa eri some-kanavassa... Meillä on pelaaja, joka ymmärtää jo asuvansa maailman parhaassa kaupungissa ja kantavansa rakkaimpia mahdollisia värejä. Pelaaja, jonka työmäärä joukkueen eteen on kaudesta toiseen valtava ja jonka älykkyydestä ei kerro mitään se, ettei hän suostu lässyttämään turhia epämukavuusalueellaan kameran edessä. Nämä kaikki on jo käyty moneen kertaan läpi vuosien varrella.

Mutta se mistä sytyn ehkä kaikkein eniten on aivan selkeästi Eemelin sisällä roihuava palo kukistaa Tappara. Clendeningin 3-3 -tasoitusmaalin yhteydessä näkyy kuinka Suomi haippailee tärkeän osuman tekijää vielä läpykierroksen jälkeenkin. Eemelin voitontahto on aivan samalla tasolla hc fanien kanssa ja se on kaunista.

Erityisesti Suomen, Parikan, Ikosen ja Meskasen kaltaisten lojaalien avainhahmojen kannalta toivoisin, että tällä kaudella vihdoin päästäisiin vuosikymmenien piinasta eroon.
 
Ylös