Dominik Mašín

Kaunisto

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
344
No vaikka Parikka.

Parikka on onneksi tajunnut pysyä näistä karkeloista poissa tällä kaudella. Hänen ainoa heikkoutensa on (oli) mielestäni maltin menettäminen paikoin huonoissa tilanteissa ja aiheutti noutamisillaan tms. joukkueelle useammankin ikävän rangaistuksen pahoina hetkinä. Austinin temppu oli törkeä, mutta tuskin sitä olisi muuttanut paremmaksi jos ykköspuolustaja olisi mennyt "muistuttamaan" ja hankkinut parhaassa tapauksessa itselleen kakkua.

Olen todella tyytyväinen kurinpidon päätökseen. Kyllä Masin olisi voinut tuossa kohtaa mielensä malttaa kun tuomari hyökkäsi väliin, nyt ei malttanut ja sen seurauksena tuomari kaatui jäihin. Kyllä tuosta piittaamattomuudesta voi yhden pelin antaa muistutuksena siitä, ettei jäällä voi mitä tahansa tehdä. Yksikin peli lisää olisi ollut kuitenkin oikeusmurha. Ja onhan näistä noudoista annettu joskus pelikieltoa ilman tuomarin koskemattomuuden rikkomista.
 

bxl-man

Share Ilves #18
Viestejä
1 823
Ei ollut virallinen kanava se. Kertoo Liigan somepreesensistä aika paljon se että se meni aika täydestä.
Ei ole virallinen kanava, mutta nimenä on Liiga ja komeasti Liigan logo komistaa tuota kanavaa. Liigan somepreesensensistä tuokin jotain kertoo, että noita ei poistettua saada. ...tai ehkä on yritetty, epäilen.
 

Penkinlämmittäjä22

Luottopelaaja
Viestejä
2 518
Ei ollut virallinen kanava se. Kertoo Liigan somepreesensistä aika paljon se että se meni aika täydestä.
En niin väittänytkään. Sanoin jollain muulla Liiga kanavalla tarkoittaen jotakin muuta Liiga aiheista epävirallista kanavaa. Sanoinpahan vaan, että nauratti tuo otsikko sekä se, että video oli ikärajoitettu.
 

-mesag

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
954
Eikös tuosta tullut 5+20 min Masinille. Morley sai 2min vaikka heittää hanskat pois. Saikos joskus hanskojen poisheitosta automaattisesti 5 min?
Hanskojen heittämisestä taisi tulla automaattinen kymppi, jos oikein muistan. Eli sikäli meni oikein Morleyn kohdalla.
 

Okafani

Luottopelaaja
Viestejä
1 023
Tilanteessa Austin tekee juuri ammattimaisen "koston", osaa lukea tuomareita hyvin ja jää kokonaan ilman rangaistusta. Tuomareilla katse jo jatkotilanteessa, käytti näiden heikkoutta joukkueensa hyväksi.
 

KissaKala_

Luottopelaaja
Viestejä
3 866

AinaIlves

Luottopelaaja
Viestejä
2 417

Vovlo

Luottopelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
8 676

Sihvosella on asiaa :D
Toivottavasti puhuu vaikka sitten kiekkokiukaassa tuosta, videoita herralta en yleensä jaksa katselle ja kuunnella. Sihvonen ei kyllä arvosta Myrrän pelitapaa edes vähää alusta se kun ei ole sitä perinteistä meidänpeliä. Toki hänelläkin pointtinsa on mutta liian tosissaan ei kyllä parane ottaa. Klikkauksia ja puhetta, hyvää tekee Liigalle.
 

KURITTAJA

Luottopelaaja
Viestejä
1 629
Sihvonen nyt on aivoton pelle jonka ainoa saavutus on Pelicansista kenkää saaminen. Hänen mielipiteillään ei tulisi olla kenellekään mitään painoarvoa. Toki tällaisia persoonia liiga tarvitsee. Naurettava pelle.
 

Prophet

Luottopelaaja
Viestejä
2 819
Sihvonen nyt on aivoton pelle jonka ainoa saavutus on Pelicansista kenkää saaminen. Hänen mielipiteillään ei tulisi olla kenellekään mitään painoarvoa. Toki tällaisia persoonia liiga tarvitsee. Naurettava pelle.

Jos mielipiteiden ja näkemysten painoarvoa mitataan lausunnon antajan saavutuksilla, niin tällä palstalla ei suunnilleen kenelläkään pitäisi olla mitään varaa kommentoida yhdenkään pelaajan suorituksia, minkään joukkueen pelitapaa tai yleensäkään mitään ammattiurheiluun liittyvää.

Vaikka Sihvosen oma valmennusura meni päin persettä, ei se tarkoita sitä, etteikö hän ymmärtäisi lajista mitään. Eihän jokainen elokuva- tai musiikkikriitikkokaan ole ohjannut Oscar-elokuvaa tai säveltänyt kuuluisaa sinfoniaa. Sihvosella on oikeasti toisinaan - ei läheskään aina, mutta toisinaan - todella hyviä näkemyksiä jääkiekosta. Jos opettelee sivuuttamaan hänen keskustelun herättelyksi tarkoitetun tyylinsä ja turhat provokaatiot pois, löytyy hänen jutuistaan yllättävän usein ihan valideja pointteja.
 

SearchAndDestroy

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
176
turhat provokaatiot
Tämänlaista ei saisi täällä varmaan edes sanoa, mutta Sihvosen "provot" ovat nimenomaan hieno osa Sihvosen laadukasta ja omintakeista, suorastaan siis aivan poikkeuksellista brändiä. Hienoa, kun lajisuomettuneessa maassamme on henkilö, joka haastaa oikein kunnolla kuulijoitansa ja samalla siis koko uneliasta lajimassaa.

Sihvonen on todellisuudessa jääkiekkolajin luunkova asiantuntija, osittain jopa ylivoimainen, kuten itse sitä on toki tuonut esille. Ja samalla hän on myös suunnitelmallisen rakkikoiramainen "räksyttäjä". No, toisaalta itse en oikein jaksa Sihvosen piehtarointia poliittisissa aiheissa (twitterin puolella), mutta niitä ei onneksi tarvitse oikeastaan seuratakaan Sihvosen jääkiekkotoiminnassa.

Suosittelen kaikille Sihvosen ja hänen "vasallinsa" Samuel Savolaisen Kiekkokiuas - podcasteja. Mitä parhainta jääkiekon asiantuntijaviihdettä. Ja ei pidä missään nimessä unohtaa Urheilukanavalla 2008-2009 esitetettyä "SIHVONEN – kaksi sormea pelikirjalla" tv-ohjelmaa. En itse osaa keksiä parempaa jääkiekko-ohjelmaa.
 

Mobutu Sese Seko

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
723
Paljon onnistujia pelissä Kärppiä vastaan, eikä varsinaisesti tekisi mieli nostaa ketään erikseen esiin tuollaisen pelin jälkeen. Kuitenkin maajoukkuetauon jälkeen Masinin ennen pelikieltoa edeltäneet otteet oli aika pettymys pitemmän aikaa siinä 6 ottelun otannalla. Hieman askarrutti, että miten tällainen muuhun joukkueeseen nähden melko kuumaverinen pelaaja mahtaa heikompien suoritusten ja hieman liian isot mittasuhteet saaneen nujakan aiheuttaman pienen pakkohuilin jälkeen reagoida. Vähän normaalia suuremmalla mielenkiinnolla tuli silmäiltyä otteita. No, sen jälkeen nyt 2 erittäin hyvää peliä putkeen. Hämeenlinnassa otsikot jäi pimentoon, kun neljällä maalilla tuli tukkaan. Masin oli kuitenkin siinä pelissä aika lailla Ilveksen varmin pakki. Laukaisutasapaino oli +9 (13-4), ei miinuksia, 17:07 peliaikaa, josta minuutti alivoimaa.

Kärppiä vastaan varmastikin kauden paras peli hyökkäyspäähän ja ehkä kokonaisuudessaankin paras tähän mennessä. Masiina oli hyvin öljytty.

- Voitti ylivoiman Ilvekselle hyvän kaivuun jälkeen hyökkäysalueella.
- AV:lla 1 hyvä blokattu laukaus ja siitä seuranneen irtokiekon purki varmasti alueelta ulos
- Tolppalaukaus suoraan aloitusvoiton jälkeen. Molari oli aivan pihalla tilanteessa, koska maski oli niin hurjaa. Se oli ovela ranneveto, joka lähti välittömästi ilman miettimistä kiekon päädyttyä Domin lapaan. Hyvä ratkaisu tuohon maskiin. Jatkotilanteesta Päkkilä taisi laittaa tolppaan
- Suomen maalia edeltäneessä vaihdossa Ikonen-Saarela-Oden kolmikolla oli hyvä pitkä 40 sekkaa kestänyt hyökkäys Kärppien alueella. Kärpät melkein pääsi jo purkamaan paineen, mutta Masin hyvin ajoitetulla nousullaan viivalta kulmaan saa siirtokiekon katkottua ja hallinta pysyy Ilveksellä. Vaihto päättyy lopulta Päkkilän laukaukseen
- Kolmannessa maalissa loistavasti putsasi Johanssonin kanssa oman alueen (ei ollut ainoa kerta), mikä mahdollisti Mäntykiven nousun kiekollisena hyökkäysalueelle. Masin lähti toisesta aallosta mukaan hyökkäykseen, laukaus meni ohi. Lähti kuitenkin irtokiekkonsa perään vasempaan kulmaan, antoi erinomaisen taklauksen vastustajaan, millä oli voittamassa kiekonhallinnan takaisin ja hetkeä myöhemmin Mäntykivi ja Suomi näytti magiaa
- Yksi huolimattomasti pelattu tilanne hyökkäyssiniviivalla johti hallinnan kääntymiseen omaan päähän. Tilanne saatiin suht vaivattomasti kuitenkin neutralisoitua ja vaihdon päätteeksi pisti vielä komean taklauksen Kärppä-pelaajaan.
- Kokonaisuudessaan 0+1, +/- +1, Laukaukset +3(10-7), peliaikaa 15:15, joista alivoimalla 1:15.

Iso potentiaali olemassa tuossa Masin-Johansson parissa. 300 AHL-kokemusta sisältäen Calder cupin finaalissa pelaamista melko isossa roolissa, KHL:ää, maajoukkuetta. Siihen päälle Johansson, joka on ollut omissa papereissani Ilveksen TOP4 suorittajia kaikki pelipaikat huomioiden viimeiset 20 peliä. Kokemattomalla Lööfillä on ollut ihan inhimillistä ailahtelua otteissa, niin varsinkin tällaiselta "Vara-Parikalta" on syytä odottaa tason pitämistä jatkossakin plussan puolella. Näyttöjä kansainvälisemmiltä areenoiltakin löytyy. Tuo myös sopivaa fyysistä preesenssiä, jota ei liikaa tuossa porukassa ole. Toki se pitää purkaa oikealla tavalla joukkueen hyväksi.

Randomhuomiona, yhdestä hyvästä rannekudista huolimatta laukaus on kyllä ollut todella epätarkkaa luokkaa. 29 laukausta yhteensä, vain 8 vetoa maalia kohti. 27,6% suuntautunut maalille/torjuttavaksi. Ilveksen sisällä kaudesta 15-16 alkaen pienin määrä on ollut Parikan 37,4 kaudella 17-18
 
Viimeksi muokattu:

Tupsukorva35

Tähtipelaaja
Viestejä
14 550
Nautinnollista lukea näitä tarkkoja ja tilastoilla tuettuja analyysejä!

Kyllä. Ihan mahtavaa settiä takoo @Mobutu Sese Seko päivästä toiseen. Iso kiitos näistä jälleen kerran.

Erinomainen peli Masinilta eilen kyllä. Komean pommin kyllä pisti kärppäläiseen toisessa erässä, eikä tosiaan kaukana ollut se avausmaalikaan juurikin tuossa Suomen maalia edeltävässä tilanteessa.
 

Mudi

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
322
Yrittänyt etsiä tästä herrasta jotain sanottavaa, mutta miksen saa hänestä irti mitään? Jotenkin ei vain omaan silmään tämä herra löydä paikkaansa jengistä. Kuitenkin jonkinsortin pelimies pitäisi olla kyseessä. Tulkaas nyt joku kertomaan uusia havaintoja tyypistä tai mihin mun pitäisi kiinnittää huomiota, kun tämä mies kentällä?
 

Konna27

Rivipelaaja
Viestejä
14
Omasta mielestä jämäkkää puolustamista kuten oli odotettavissa. Kun Masn on kentällä niin itsellä ainakin on rauhallinen mieli. Okei, tänään kaks jäähyä, mutta tammikuussa 19 min per peli ja +2. Keväällä tärkeä palanen
 
Ylös