Colton Beck

Pok

Tähtipelaaja
Viestejä
10 208
Tuskin muut joukkueet päätään tosiaan tästä hankinnasta hämmästyksestä pyörittelevät. Nelosketjussa menee toki. Tää on varmaan se Grewen korvaaja.

Pisteitä turha odotella vaikka kohtuullisesti Itävallassa niitä onkin tehnyt, tuossa sarjassa nimittäin Mitch Wahl veti yli piste/peli ja Mike Halmo on joukkueensa maalitykki.


Mutta otetaan nyt vähän posiakin, eli huomattavasti kovempi etukäteen kuitenkin kuin Rockwood ja jos Jokerit ei olisi kautta jättänyt kesken ja sen karkkikauppa huhujen mukaan auennut ja jos tänne ei olisi 100%varmahuhuiltu jotain KHL:n huippunimeä, niin varmaan olisi paremmat fiilikset, kun nyt väkisin tuntuu pettymykseltä.
 
Viimeksi muokattu:

Mobutu Sese Seko

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
723
Aloituslukemista päätellen pelannut laiturina ICEHL:ssä. 71 voitettua aloitusta 149 yrityksestä = 47,7% ja ottanut siis keskimäärin vain 3 aloitusta/ottelu. Pistetehtailu ollut samaa luokkaa ICEHL:ssä Mike Halmon kanssa. Sarjan toiseksi huonoimmassa joukkueessa paras pistemies, vaikkakin joukkuekaveri Kevin Hancockin piste/ottelu tahti on hieman parempi.

AHL-pisteet ei kummoiset, mutta se ei välttämättä kerro siitä, että miten pelaaja voi soveltua esim. alaketjuun jonkinlaiseen rouhivampaan rooliin. Jos Joona Koppanen naamioisi itsensä vaihtamalla kansalaisuutensa jenkiksi ja nimensä muotoon Jonah Basket, niin tuskin hankinta herättäisi riemunkiljahduksia pelkän AHL-historiansa perusteella/jos emme olisi nähneet häntä Ilveksessä. Vastaavasti, jos sitten juurikin Tampereelta lähtöisin oleva Joona Koppanen tulisi loppukaudeksi Ilvekseen, niin Tillun rakenteilla olevan patsaan fallos olisi kasvanut taas parikymmentä senttiä pidemmäksi, koska tietäisimme Koppasen sopivan täydellisesti alakenttien rooliin. Toivottavasti sama käy tämän Beckin kanssa.
 

Mudi

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
322
Ain yks Rockwood pitää viime hetkillä saada joukkueeseen. Ei vaan, tilanne mikä nyt on päällä on kestämätön vaan.
 

Pas

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
604
Aha. Ensimmäiset tuntemukset aika ristiriitaiset. Toivottavasti Jokeripokeripoks tai Baikal-järven vonkale -tyyppiset hankinnat ei kariudu tähän veijariin.

Voisin silti veikata, että enemmän tästä on iloa keväällä kuin näistä aivan raakileista junnuista, mitä nyt on jouduttu pakolla peluuttaan...
 

Meklari

Luottopelaaja
Viestejä
6 540
Näyttää kyllä ihan hupiukolta. Itävallan liigasta ja nuo viime vuosien ahl pelit aika paskoilla tehoilla.
 

AQ21

Luottopelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
3 698
 

Riksu

Tähtipelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
14 134
Onkos Blegilla tai kellään muulla tietoa oliko hankinnat tässä?

Mitään puhetta ei vissiin ollut, että koska käytettävissä..?
 
Ylös