Balázs Sebők

Soho

Tähtipelaaja
Viestejä
18 888
Ei taas mihinkään. Edelleen sitä on jaksanut odottaa, että vielä tulee se peli, jossa Balu on joukkueen paras. Kertaakaan tämän kauden aikana mies ei ole kuulunut pelin parhaisiin pelaajiin. Kakkossentteriltä pitäisi saada enemmän, silloin kun muilla kärkisenttereillä on huonompi päivä, niin pitäisi astua esiin.

Tänään vielä kaupan päälle aneeminen puolustusasenne, aivan luokatonta seisoskelua oman maalin edessä. Enää ei voi sanoa, että noh Balu edes puolustaa hyvin. Ei puolusta, ei tee valitettavasti oikein mitään voittoja edistäviä tekoja.

Hemmetin sympaattisen oloinen heppu, mutta ihan järkyttävä slumppi uralla on osunut juuri tähän Ilveksen toiseen kauteen.
 

Rosbhuttos

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
500
Sebok menetti kiekon.. aloitus omaanpäähän. 100 häviö ja verkko soi omissa. Minne tämä sentteri on hävinnyt.. pitkään ollut jo kovin tahmeeta.

Itse pidän näitä "looseri" kiekkoilijoina.. aina samoille jotenkin tapahtuu pieniä virheitä kovassa paikassa mistä rankaistaan kun pelin vaade iso..
 

Åkerman

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
780
Itse pidän näitä "looseri" kiekkoilijoina.. aina samoille jotenkin tapahtuu pieniä virheitä kovassa paikassa mistä rankaistaan kun pelin vaade iso..
Ei ole sattumaa ei. Esimerkiksi viime kevään viimeisen TPS-pelin jalkakikkailut ja siitä seurannut maali oli juuri Sebokin temppuilua. Tietynlainen välinpitämättömyys ja sieltä mistä aita on matalin kuvaa hyvin Sebokin peliä. Hyökkäyssuuntaan luistin kyllä liikkuu, jos sattuu olemaan kivaa eikä liian hengästynyt yms. ikävää.
 

Floe

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
188
Mielialapelaaja. Viime kaudella oli myös surkea alkuun ja Myrrä laittoi katsomoonkin välillä. Jossain vaiheessa heräsi ja teki hyvin pisteitä ja ansaitsi jatkosopparin. Tällä kaudella ei ole heräämistä tapahtunut. Jos sama jatkuu, niin pleijareissa Pennanen pudottanee kokoonpanosta.
 

Mobutu Sese Seko

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
723
Kärkipelissä 3 tehopisteen ilta ja ottelun voittomaalissa hyvä paine kiekolliseen Lukko-pelaajaan, vaikka syöttöpinnaa ei tuosta tullutkaan. 4-1 maalissa supertärkeä 100-0 oman pään aloitusvoitto.

Ulkomaalaisten kaikkien aikojen pistepörssissä nousi jaetulle sijalle 8 Mark Leen kanssa.

Measures​
1993-1999​
288 58+120=178​
Derkatch​
1986-1989​
129 88+85=173​
Larsson​
1997-1999​
102 39+71=110​
Murphy​
2003-2005​
112 30+49=79​
Lancaster​
2021-2023​
113 20+57=77​
Douglas​
1985-1987​
67 43+18=61​
Kariya​
2004-2005​
55 24+35=59​
Lee​
2010-2011​
91 17+37=54​
Sebök​
2021-2023​
98 16+38=54​

Syöttöpisteissä nousi sijalle 6.
 

Riksu

Tähtipelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
14 100
Ei tainnut pelata vikalla kympillä? Omaan silmään pirteää tekemistä muuten.
Pelasi kyllä ennen Suomen maalia. Kerkesi menemään vaihtoon (Koskiranta tilalle) ennenkuin Suomi teki tuon maaliin. Maalin jälkeen oli ylivoimaa, alivoimaa, 6v5 jne, jolloin ei Sebok kentällä ole.

Ja muutoin ekassa erässä oli Balulta hyvää tekemistä. Hyvä peli häneltä!
 

Soho

Tähtipelaaja
Viestejä
18 888
Balu on palannut. Juuri silloin kun sitä tarvitaan eniten.

Sarjassa 5 peliä, tehot 1+3. Ilves välieriin. Balun kanssa ilmeisesti yhteinen matka tulee päätökseen tänä keväänä. Hienosti äijä hoitaa tämän tärkeimmän kevään. Kova ukko!
 

IhanJuniori

Junioripelaaja
Viestejä
14 280
Balu on palannut. Juuri silloin kun sitä tarvitaan eniten.

Sarjassa 5 peliä, tehot 1+3. Ilves välieriin. Balun kanssa ilmeisesti yhteinen matka tulee päätökseen tänä keväänä. Hienosti äijä hoitaa tämän tärkeimmän kevään. Kova ukko!
Joo kuka muistelee runkosarjaa tai ketä edes kiinnostaa jos suorittaa pudotuspelit tällä tasolla!

Nyt on löytynyt taas se Sebok mitä tarvitaan. Kaveri lentää luistimilla ja olihan se eilinen 2-0 maali nyt aivan täysin Balu-show.
 

Pantterin Pensselit

Luottopelaaja
Viestejä
1 165
Odotetusti jatkaa muualle:



Kiitos Balulle! Eka kausi oli oikein mallikas, mutta tällä toisella suorittaminen liian epätasaista

Joku Iserlohn Roosters -fani toivottelee kommentissa Balua tervetulleeksi. Saas nährä päätyykö sittenkin ulkomaille eikä menekään Hämeenlinnaan.
 

Mobutu Sese Seko

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
723
Aikamoista pelillistä vuoristorataa oli tämä kaksivuotinen. Kokonaisuudessaan jäi valitettavasti ehkä vähän piippuun omiin odotuksiin nähden. Tasapaino tuntui puuttuvan liian usein. Ehkä tässä kohtaa teiden erkaantuminen on ihan positiivinen asia. Hienoa, jos ura jatkuu ulkomailla, sillä se taisi Balun toiveissa jossain kohtaa olla. Muistuu mieleen eräs haastattelu, jossa Balu kertoi vaimonsakin arvostavan Tampereen hieman Kuopiota korkeammalle. Huhuissa pyörinyt, lähinnä lokkien asuttama pieni aavekaupunki länsirannikolla olisi aikamoinen lässähdys tuohon nähden.

Ensimmäisellä kaudella komeat pisteet, ajoittain kammottavaa pelaamista kohti omaa päätä. Toisen kauden runkosarjassa heikot pisteet, mutta nämä Sebökin sentteröimät koostumukset pystyivät sinällään tuomaan hyvää tasapainoa oman pään kannalta, kun Konnan ketju otti enemmän takaiskuja. 5v5 pelaamisessa Konna otti kaikkiaan 27 maalia omiin, Sebök 12, Tikka 18. Ilves teki päästettyjen maalien ennätyksensä, ja siinä suhteessa Sebökin panos oli ihan kohtalaista luokkaa.

Välierävaiheen pelaamisesta jää kuitenkin pettymyksen maku suuhun. Kahden kauden yhdeksään välieräotteluun 0+1, -8. Vähän sellainen päätön puolustaminen tämän kevään kolmannen pelin voittomaalissa ja vitospelin 4v4 tulee ensimmäisenä mieleen. TPS-sarjan kolmessa eri tappiopelissä Sebökin aloituspelaaminen näytteli jonkinlaista roolia takaiskumaalien syntymisessä.

Korrrrrostan, että Sebök yksinään ei ollut mikään syypää em. ongelmiin tai ylipäänsä sarjojen ratkeamiseen. Tätä yksilöä kuitenkin arvioitaessa pitää sanoa, että yleinen tehottomuus kauden ratkaisevimmilla hetkillä, yleinen niukka panos niin ylivoima-, alivoima- kuin aloituspelaamisessakin olivat kuitenkin vähän turhan usein läsnä unkarilaisen pelaamisessa läpi tämän parin kauden jakson, ja erityisesti näillä kauden ratkaisevimmilla hetkillä.

Erittäin miellyttävä persoona, jonka haastatteluista ja habituksesta tuli harvinaisen hyvällä tuulelle. Näistä tietyistä puutteista huolimatta ei jää mitenkään paska maku suuhun pelaajasta. Kahden mitalin Ilves-pelaajia ei liikaa ole viime aikoina näkynyt. Pääsi runkosarjassa ulkomaalaisten top10-tilastoihin niin Pisteissä (9), syötöissä (6) kuin otteluissakin (10).

Positiviisella puolella mainittakoon, että Sebök hankki Ilveksen vuosituhanannen ehkä merkittävimmän ylivoiman maalineduspelaamisellaan seiskapelissä Kärppiä vastaan. Erittäin vaarallisen näköinen alastulo niskoille Mäenalasen liukumisen jälkeen. Siinä maksettiin sitä kuuluisaa hintaa. Tuosta peli tasoihin, ja ehkä sitä ylävartaloa jomotti hieman vähemmän tuon jälkeen.

Hyvää jatkoa, Balu!
 
Ylös