Baba Mensah

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
5 242
Toppari Baba Mensah tuli heinäkuussa vahvistamaan Ilveksen puolutuskalustoa ja hieman epätasaisen alun jälkeen nousi nopeasti luottopelaajaksi, jota Jarkko Wiss kehui erityisesti vastaillessaan kysymykseen Ilveksen hyvän loppukauden salaisuuksista. Baba jatkaa Ilveksessä myös kauden 2018, joten eiköhän ole vähintäänkin kohtuullista avata myös tälle soturille oma ketjunsa.


Baba Mensah siirtyy Ilvekseen
24.07.2017 | Uutiset


22-vuotias puolustaja Baba Mensah siirtyy ghanalaisesta Inter Allies FC:stä Ilvekseen tämän ja ensi kauden kattavalla sopimuksella. Mensah kävi Ilveksen testissä kesäkuussa ja vakuutti valmennusjohdon saman tien osaamisellaan. Nyt kaikki siirtoon liittyvät asiat on vihdoin saatu kuntoon ja Baba on pelikelpoinen jo lauantaina Tammelassa pelattavassa ottelussa Ilves-VPS.
Mensah on aiemmin urallaan edustanut mm. Ruotsin pääsarjaseura Häckeniä sekä Tanskan pääsarjaseura Viborgia. Baba on myös edustanut Ghanaa nuorten maajoukkueissa sekä yhdessä aikuisten maaottelussa.

Baba Mensah
22 vuotta
Pituus 190cm, paino 92kg
Pelipaikka: toppari
Seurat: Inter Allies Ghana, Bk Häcken, Viborg.
mensah_baba_170729.jpg__1175x725_q85_box-339%2C547%2C4773%2C3283_crop_detail_subsampling-2.jpg
 

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
5 242
Vs: Baba Mensah

Kuinkahan pahasti tämä mies on klesana, kun ei uskalleta mitään edes rivien välistä vihjaista. Jos Baba on pitkään poissa, Ilveksen puolustuskaluston iskukyky on kyllä isolla koetuksella ja luultavasti joudutaan vetämään topparinostohousut jalkaan, kuten jonnesanonta kuuluu.
 

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
5 242
Vs: Baba Mensah

Leikkauspöydälle joutuu eli korvaaja tarvitaan. Huono homma.

http://www.veikkausliiga.com/uutiset/2018/03/23/ilveksen-sairastuvalta-hyvia-ja-huonoja-uutisia
 

Raipe - The Great One

Tähtipelaaja
Viestejä
11 335

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
5 242
Siirtyy siis "HJK:n organisaatioon" 1+1 vuoden lapulla eli käytännössä nollanelosta Ykkösessä pitämään. Klubihan hankki sinne jo hyökkäysvoimaakin.

Näkisin aika win-win-siirtona, Ilves pääsee eroon palkanmaksusta kotisohvalle ja Klubilla on varaa toivomuskaivotason pelaajahankintoihin, joista voi parhaimmillaan olla iloa liigaankin.

Kiitos Baballe Ilves-vuosista ja harmi että tämä meni sitten miten meni.


 

Pok

Tähtipelaaja
Viestejä
10 040
Eli HJK ei käyttänyt odotetusti miehen optiota.

Jotenkin veikkaan, että Mensah ei enää tuosta itse kaivamastaan suosta millekään huipputasolle palaa, vaikka toisin toivonkin. Sääli, että näin kävi.
 

Grinder

Luottopelaaja
Viestejä
3 302
Uusi mahdollisuus saarella. Eihän ura oikeaan suuntaan ole menossa, mutta onhan hänellä kova potentiaali jos natsaa. Riskihankinta, mutta potentiaali suuri.
 

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
5 242
"Tällä hetkellä tosin Vepsun riveissä on jo toppari Baba Mensah, joka on vielä testipelaajan statuksella, mutta sopimus on vähintäänkin lähellä.

– Hänen kanssaan on valmiiksi neuvoteltu sopimus. Hän harjoittelee nyt meidän kanssamme pari–kolme viikkoa ja sitten tehdään lopullinen päätös, VPS:n päävalmentaja Jussi Nuorela valottaa kuviota Mensahin kanssa Ilkka-Pohjalaiselle."


 

Grinder

Luottopelaaja
Viestejä
3 302
Olen iloinen että saa näytönpaikan. Hän on kyllä saanut monia. MIFK oli jo tason nosto ylöspäin. Kaikki vain tietävät sen maksimitason ja se on kova. Jos osuu kohdalleen, dominoi Veikkausliigaa.
 

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
5 242
Baba on kyllä erikoinen kaveri. Raameja ja kykyjä olisi periaatteessa olla Suomen tasolla tähtitason toppari, mutta missään ei pidemmän päälle natsaa kunnolla.

Aloittaa hyvin ja taantuu sitten penkkimieheksi, kunnes taas tilaisuuden saatuaan väläyttelee. Ei vaikuta edelleenkään miltään urheilullisuuden perikuvalta, kun ei onnistu saamaan jatkosopimusta mihinkään.

Ja sitten taas saa kuitenkin aina Suomesta uuden sopimuksen uudesta seurasta ja nytkin puski Tepsille maalin heti, kun sai nimen paperiin:

 
Ylös