Baba Mensah

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
2 706
Toppari Baba Mensah tuli heinäkuussa vahvistamaan Ilveksen puolutuskalustoa ja hieman epätasaisen alun jälkeen nousi nopeasti luottopelaajaksi, jota Jarkko Wiss kehui erityisesti vastaillessaan kysymykseen Ilveksen hyvän loppukauden salaisuuksista. Baba jatkaa Ilveksessä myös kauden 2018, joten eiköhän ole vähintäänkin kohtuullista avata myös tälle soturille oma ketjunsa.


Baba Mensah siirtyy Ilvekseen
24.07.2017 | Uutiset


22-vuotias puolustaja Baba Mensah siirtyy ghanalaisesta Inter Allies FC:stä Ilvekseen tämän ja ensi kauden kattavalla sopimuksella. Mensah kävi Ilveksen testissä kesäkuussa ja vakuutti valmennusjohdon saman tien osaamisellaan. Nyt kaikki siirtoon liittyvät asiat on vihdoin saatu kuntoon ja Baba on pelikelpoinen jo lauantaina Tammelassa pelattavassa ottelussa Ilves-VPS.
Mensah on aiemmin urallaan edustanut mm. Ruotsin pääsarjaseura Häckeniä sekä Tanskan pääsarjaseura Viborgia. Baba on myös edustanut Ghanaa nuorten maajoukkueissa sekä yhdessä aikuisten maaottelussa.

Baba Mensah
22 vuotta
Pituus 190cm, paino 92kg
Pelipaikka: toppari
Seurat: Inter Allies Ghana, Bk Häcken, Viborg.
 

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
2 706
Vs: Baba Mensah

Kuinkahan pahasti tämä mies on klesana, kun ei uskalleta mitään edes rivien välistä vihjaista. Jos Baba on pitkään poissa, Ilveksen puolustuskaluston iskukyky on kyllä isolla koetuksella ja luultavasti joudutaan vetämään topparinostohousut jalkaan, kuten jonnesanonta kuuluu.
 

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
2 706
Vs: Baba Mensah

Leikkauspöydälle joutuu eli korvaaja tarvitaan. Huono homma.

http://www.veikkausliiga.com/uutiset/2018/03/23/ilveksen-sairastuvalta-hyvia-ja-huonoja-uutisia
 

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
2 706
Siirtyy siis "HJK:n organisaatioon" 1+1 vuoden lapulla eli käytännössä nollanelosta Ykkösessä pitämään. Klubihan hankki sinne jo hyökkäysvoimaakin.

Näkisin aika win-win-siirtona, Ilves pääsee eroon palkanmaksusta kotisohvalle ja Klubilla on varaa toivomuskaivotason pelaajahankintoihin, joista voi parhaimmillaan olla iloa liigaankin.

Kiitos Baballe Ilves-vuosista ja harmi että tämä meni sitten miten meni.


 
Ylös