Antti Pennanen - Ilveksen päävalmentaja 2022-2024

Lima

Luottopelaaja
Viestejä
1 008
Tämä, että myrrällä soppari neuvottelut käynnissä ja houkutellut pelaajaa/pelaajia mukaansa olisi väkisin väännetty syy potkuille.

Eiköhän tuo jos mikä ole melkoisen normaalia koutseille joilla viimeinen sopparikausi menossa??!

Jos tuo edes olisi totta, niin miten meidän koskela tai pelsun johto voi katsella niemelän touhuja joka jo viime vuoden puolella tehnyt diilin ilvekseen ja tuo huhujen mukaan ainakin utusen, ja bryggman ollut myös huhuissa.

Olisi melkoisen naurettava syy ja hemmetin ristiriitaista.
Aivan varmaan Niemelä lentäisi pihalle kun leppäkeihäs, jos toisen työnantajan palkkalistoilla kusee sen muroihin tuollaisella toiminnalla. Oikea tapa on infota Tillulle, että haluan nämä ja nämä pelaajat. Tillu sitten mainitsee neuvotteluissa, että meillä muuten on tuttu valmentaja Niemelä ja me halutaan sut remmiin mukaan.
 

Rocko

Luottopelaaja
Viestejä
1 034
En nyt kahlaa läpi wanhoja wiestejä, mut onko nostettu framille vielä tota pelinjälkeisessä haastattelussa mainittua "oli varmaan vika peli liigassa" -kommenttia?

Eli ei uskalla noiden huutelujen jälkeen enää tänne ollenkaan?
 

Vovlo

Luottopelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
8 583
En nyt kahlaa läpi wanhoja wiestejä, mut onko nostettu framille vielä tota pelinjälkeisessä haastattelussa mainittua "oli varmaan vika peli liigassa" -kommenttia?

Eli ei uskalla noiden huutelujen jälkeen enää tänne ollenkaan?
Perinteisesti maajoukkuevalmentaja on tehnyt noita seurakäyntejä pitkin kautta jos nyt oikein olen ymmärtänyt. Varmaan kivaa Pendon käydä Ilvestä moikkaamassa kaiken tämän jälkeen.
 

Forzarossoneri

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
808
Kyllä lopulta Punakone siinä oikeessa oli että Pennanen suojas oman selustansa näillä "Ilves Suomen Toronto höpinöillä". Tais siinä ite huomata oman neuvottomuutensa pelin kehittämisen suhteen, tai sitte yritti jotain huonoja keinoja ja meni ainoastaan pelaajien päät jumiin. Luultavasti nämä "turvallisen tilan" puheetkin oli enemmän tarkottanu itellensä, kuin että pelaajat niitä olis kaivannut.

Ei kukaan paineita epäile, ja kokeehan ne kaikki erilailla, mutta ei ne Ilveksessä mikään uusi juttu ole. On tämä organisaatio ollu kovemmissakin paikoissa ja pelaajat tietenki. Kannattaa kuunnella Ilves plussalta vaikkapa Jukka Tammen puheita paineista ku pelataan karsintoja. Siinä ku on sun käsissä muutaman muunki työpaikka,
ja toisaalta koko organisaation tulevaisuus.
Juurikin niin. Niin suojasikin!

Tekikö mitään, että olisi saanut tuommoiset puheet rikki? Taisi olla valmentaja?
 

Leena Rehumäki

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
702
Voisko vaan olla, että pleijareissa on niin lyhyt sarja, joka on sattuman leikkiä…tolppa sisään, tolppa ulos.
 
Viimeksi muokattu:

J-boy

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
246
Onko muuten jo unohtunut että nämä Tillu, Jalo ja hallitus ei antanut Myrrälle mitään selitystä potkujen syistä?

Timo ei vaan pysynyt pois valmennuspuolen asioista.
Tätä ketjua lukiessa pisti silmään muun muassa nämä kaksi palstatotuutta. Löytyykö näille mitään todisteita? Se että joku täällä anonyymisti kertoo kuulleensa saunassa joltain Ilvestä lähellä oleva kaverilta, ei riitä. Jos näihin (ja muihin vastaaviin) ei löydy oikeata faktaa tueksi, niiden nostamisen keskusteluihin aina uudestaan ja uudestaan voisi nyt lopettaa.
 

Eetu Fucking Mäkiniemi

Luottopelaaja
Viestejä
5 237
Todennäköisesti Arvon Penaali Pennanen katselee Tampereen pelejä kotona ja miettii seuraavia Ilvestä halventavia lausuntojaan kotona jo valmiiksi, missä voisi nostattaa väliin porkkanoiden hyvää henkeä ja meininkiä ja vähän lytätä lisää Ilveksiä ympäriltään.
 

PUMPPU

Tähtipelaaja
Viestejä
10 884
Todennäköisesti Arvon Penaali Pennanen katselee Tampereen pelejä kotona ja miettii seuraavia Ilvestä halventavia lausuntojaan kotona jo valmiiksi, missä voisi nostattaa väliin porkkanoiden hyvää henkeä ja meininkiä ja vähän lytätä lisää Ilveksiä ympäriltään.
Eiköhän tää ny riitä jo?
 

Pas

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
604
En sano tätä kovin tosissani, mutta sain edelleen ylläpidolta bannia, kun kirjoitin että positiivista kun Ilves pääsee ilmaiseksi eroon Pennasesta.

Nyt toivon että linja pitää, näiden kommenttien kanssa :)

En usko, että ihan näin asiallisesta viestistä on bannia tullut ja jos näin on tapahtunut, niin ylläpitokin voisi olla anteeksipyynnön velkaa... Melkoista puuhastelua, jos totta on...
 

Ilves97

Luottopelaaja
Viestejä
6 762
En sano tätä kovin tosissani, mutta sain edelleen ylläpidolta bannia, kun kirjoitin että positiivista kun Ilves pääsee ilmaiseksi eroon Pennasesta.

Nyt toivon että linja pitää, näiden kommenttien kanssa :)
Ei varmasti sinun kurinpitohistoriallasi ollut osuutta asiaan? Eikä varmaan mitään muita kirjoituksia tullut samaan aikaan jotka vaikutti :)
 

Lynx

Uusi Ilves since 2017
Viestejä
989
Mario Lemiux'n mukaan on nimetty erityinen hattutemppu, jonka saa tekemällä samassa ottelussa normi-maalin, av-maalin ja yv-maalin. Pennanen Hat Trickin puolestaan saa sulamalla, jäätymällä ja pakenemalla samassa ottelussa.

Terapiaympäristössä pitkään työskennelleenä uskallan työntää pitkän tikun tähän haisevaan läjään. Olen asiassa pelilähetyksessä näkemäni sekä mediatietojen varassa ja rajaan arvioni lähinnä viimeisen pelin lopputunnelmiin. Olen vakuuttunut, että käsillä olevan vyyhdin keskipisteessä on Pennasen henkinen kantti, tarkemmin sanottuna sen hajoaminen. Kättely-gaten ytimessä tapahtui voimakkaan häpeän aiheuttama romahdus (johon voi ja todennäköisestikin liittyy aiempaa samansävyistä henkilöhistoriaa), sen seurauksena reaktiona lähes "depressiivinen" lamaantuminen ja vetäytyminen kokonaan pois ahdistavasta vuorovaikutuksesta ja ihmisten silmien alta. Tätä häpeää hän haastattelussa heijastaa myös lapsiinsa mikä saa sen vielä tuntumaan raadollisemmalta ja vaikeammalta kestää. Kuka isä ei haluaisi lastensa ylpeää ihailua myötähäpeän sijaan? Tilanteesta välittömästi hieman toivuttuaan hän on kääntänyt häpeänsä raivoksi ulospäin, pyrkien "tuhrimaan" jopa omaa pesäänsä julkisuudessa. Vika on muissa jotka ovat hänet pettäneet.

Häpeän monitahoisesta myrkyllisyydestä kiinnostuneet voivat lukea vaikka artikkelin: https://www.duodecimlehti.fi/duo40053

Eli jatkossa kasvaakseen maju-valmentajana tehtävänsä vaatimusten tasalle ja myös ihmisenä soisin, että Antti totuttelee peilin edessä työskentelyyn, omien pimeiden nurkkien rohkeaan tonkimiseen ja varoo ulkoistamasta "muille" kohtaamiaan vastoinkäymisiä.

En ole myöskään yhtään yllättynyt, jos on käynyt niin, että liian heppoisin ammatillisin (viittaukset epämääräisiin tietoihin "yliopistotasoisiin opintoihin") perustein käytetyt kevytpsykologiset termit ja ideat eivät olekaan uponneet pelaajiin saaden lopulta aikaan jopa vastarinnan ja valmentajan arvovallan mitätöimisen (mikä näkyisi esim. ilottomana haluttomana pelinä ja "ei pelata valmentajalle"-ilmiönä). Asiassa on kovin helppo lähteä mestaroimaan ja luennoimaan ilman että huomioidaan jokaikisen pelaajan omaa kypsyyttä ottaa asiaa vastaan - ja vielä kovin eri tahtiin. Veltto Virtanen saattaisi vielä osata kertoa omasta kokemuksesta. Myös JYPissä on tiukkaa osaamista tällaisesta joukkueen hämmentämisestä.

Kaukaa haettua ei myöskään ole se, että pehmeää, empaattista, ihmisläheistä ja ymmärtävää ilmapiiriä rakennettaessa sivuutetaan tietynlainen vaativuus, "kovuus" tai nykyään toksiseksikin määritelty "äijjjämäisyys", jota kuitenkin kas kummaa fyysisessä kilpasarjassa varsinkin playoff-vaiheessa tarvittaisiin. Ei se mitään että hävittiin, hyvä peli, hyvä peli! Näin muistelen omat säälittävät junnufutisvalmennuskokemukseni jossa kaikilla piti olla mahdollisimman hyvä mieli.

Vaclav Sykora romahti syksyllä 2004 toisella tapaa kun ei saanut kuritonta ja heikohkoa Ilves-joukkuetta pelaamaan tahtomallaan tavalla. Pennasen romahtamisessa on osittain inhimillistä samankaltaisuutta, mutta tapa jolla hän on tilanteeseen toistaiseksi reagoinut ei anna odottaa hyvää maajoukkueemme osalta.

Sitten eteenpäin kohti positiivisen mutta vaativan valmennuksen aikakaudelle. In Hoeloe we trust.
 

Seteri

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
392
Löysin matskua kun Pendo ajelee areenalle ennen vikaa matsia

Pahoittelut keskiolut, perjantai ja tietokone

Olen ollut aina ilves fani. En lainkaan aktiivinen, mutta fani. 22 Pronssi herätti, että nytkö aletaan seuraamaan? Sitä peliä en seurannut, mutta se herätteli. En katsonut kauden 22-23 alkua silti, mutta Myrrän erottaminen ja Pennasen sisään tulo herätti mielenkiinnon. Eniten kiinnosti valmentajan vaihto kärkipaikalta ja se varmaan sai minut tulemaan tänne lukemaan mietteitä asiasta. Mielikuva oli se, että Pendoa hehkutettiin ja nyt on lyöty pötköä pesään. Aloin itsekkin innostua niin, jotta olin katsomassa tappion Nokia areenalla pelsuja vastaan poffeissa. Lueskelin kesän tätä foorumia siitä vielä juuri ymmärtämättä ja taisin, ehkä syksyllä tehdä tunnarin. Heränneenä ipa fanina katselin ja osan peleistä kuuntelin koko runkosarjan läpi. Ikinä ennen mitään vastaavaa tehneenä. Hyvä jos yhdeltä vuodelta olen leijonien pelit katsonut kaikki ja joskus en ensimmäistäkään.

Nyt on olo, kuin kissanhiekkaa syöneellä, mutta vitun aikaisesti rapala kurkussa ja täällä edelleen odottamassa seuraavaa kautta, uusia sotureita, hölöä. Se on ilmeisesti pakko taas maksaa telian törkykallis kuukausi maksu, että pääsee kokemaan dartsiturnauksen.

Loppujen lopuksi mitä piti alunperin tässä kirjoituksessa sanoa oli, että kukapa olisi uskonut silloin, kun pendo aloitti tämän kauden mitä täällä miehestä kirjoitellaan.
 
Ylös