Antti Pennanen - Ilveksen päävalmentaja 2022-2024

Tampere Maple Leafs

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
349
Ei kukaan niistä kuitenkaan tarjonnut kenkiään Pennaselle?
Ei tarjonnut hah. Muutama ainakin hakkas sitä pleksiä aika intohimosesti, kuten Ana tossa uhrautumisvideolla muistelee. Pari tais lähteä ihan verbaalisesten suoritusten takia kun siinä ympärillä olevat lapsiperheet kävi valittamassa stevareille.
 
  • Tykkää
Reactions: 17

IhanJuniori

Junioripelaaja
Viestejä
14 317
Odotan mielenkiinnolla miten Pennanen kestää maajoukkueen paineet. Siellä jos ei tulosta tule, niin palautetta tulee vielä isommassa mittakaavassa.
No eipä niillä ensi vuoden MM-kisoilla tai sillä NHL:n neljän maan höpöhöpö turnauksella niin väliä, mutta 2026 Olympialaiset missä on sitten taas kaikki parhaat mukana.

Ei paineita Antti, ei paineita.
 

vm84

Rivipelaaja
Viestejä
53
Tekisipä mieli tietää ihan oikeasti totuus näiden uhkailujen takana mistä on puhuttu. Onko Antti vaan niin "ihminen lähelläterapiavaimikäsenytoli" huuruissaan että näkee mörköjä sielä missä niitä ei ole vai mikä keissi. Onko ihan aitoja konkreettisia uhkauksia vai onko vaan vellihousu niin kun nyt täälä on tuomio (myös allekirjoittaneella)
 

Aho26

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
798
Kuinka paljon viime vuosien aikana Ilveksestä poispotkitut valmentajat olisivat voineetkaan mustamaalata Ilvestä seurana ja yhteisönä, mutta eivät ole sitä tehneet ainakaan merkittävässä mittakaavassa. Sen sijaan kaveri jolle annettiin kaikki pelimerkit mitä kyettiin, heittää eritoten kannattajien päälle kuraa useaan otteeseen ja monella tapaa, arvostelematta kertaakaan omaa toimintaansa....ja onhan niitä pleksejä hakattu ja katsomosta huudeltu kautta aikojen. Ei sillä, en minäkään hyväksy uhkailua tms., mutta sitä varten on järkkärit. Psykologina "yrittää taitavasti" ottaa myös lapsikortin käyttöön. Hyvä että päästiin eroon.
 

Pok

Tähtipelaaja
Viestejä
10 184
Mene nyt Pennonen jo vittuun, vai että huoli omien VIP-aitiossa istuvien lasten turvallisuudesta iski muka yhtäkkiä niin siksi ei kätellyt ketään? Kävikö niille lapsille sitten jotain? Vähän järkeä käteen, ei tämä nyt mikään Brasilia tai Turkki ole. Ei kukaan mitään 10-vuotiaita lapsia käy hakkaamassa jääkiekkopelin takia, saati että kukaan edes tietäisi ketkä mukulat juuri Pennosen lapsia ovat. Ja jos nyt kaikesta huolimatta tällaisia pelkoja on, niin varmaan kannattaa jättää ne lapset ottamatta peliin (ja samalla miettiä itselleen jotain muuta ammattia)

Miten tällainen pehmopää voi maajoukkuetta mennä seuraavaksi valmentamaan?


SE OLI KAKSKYT TONNIA KUUSSA!

1712813649388.jpeg
 

CTS

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
481
Kaikenlainen uhkailu on tietenkin tuomittavaa, en ymmärrä minkälainen debiili tarvitsee olla että näkee uhkailun hyvänä juttuna.

Mutta tämä Pennasen tarina on kyllä hiukan outo.
Varmasti on saanut ainakin huutelua osakseen, mutta oliko ilmassa niin konkreettinen uhka, että se esti kättelyn?
Oliko uhattu hyökätä kimppuun kättelyn aikana?
Eikö uhkaaja olisi voinut toteuttaa hyökkäystä pelin aikana?
Entä turvatoimet?
Miten lapset liittyvät tähän, pitikö heidänkin kätellä vastustaja?

Antti on kaikkien aikojen huonoin rekry Ilvekseltä.
Selittelyä, ei vastuunottoa.
Paskan kaatamista organisaation ja kannattajien päälle.

Mutta edelleen, jos joku on uhkaillut, toivon hahmon poistuvan kauas pois Ilveksen ympäriltä.
Terveet ihmiset eivät uhkaile pelaajia tai valmentajia.
 

Robert ja Nollakulma

Luottopelaaja
Viestejä
5 673
Tekisipä mieli tietää ihan oikeasti totuus näiden uhkailujen takana mistä on puhuttu. Onko Antti vaan niin "ihminen lähelläterapiavaimikäsenytoli" huuruissaan että näkee mörköjä sielä missä niitä ei ole vai mikä keissi. Onko ihan aitoja konkreettisia uhkauksia vai onko vaan vellihousu niin kun nyt täälä on tuomio (myös allekirjoittaneella)

Aikaisemmin kaudella pelaajaan kohdistuneesta tehtiin rikosilmoitus, joten kyllä siellä jotain on ollut. Tosin nyt näitä tuntuu tulevan vähän seurasta kuin seurasta ja ulkailua tulee niin omilta kuin vastustajan kannattajilta.

Tiedä sitten kuinka iso ja laaja ongelma nämä sekopäät ovat, mutta ehkä olisi ihan Liigan sisälläkin miettiä miten tätä saataisiin ehkäistyä. Ainakin pelaajien kannattaisi miettiä onko heidän some-preesens kuinka tarpeellista? Tuo on kumminkin väylä millä kuka vain voi anonyymisti laittaa ihan mitä vaan.
 

Duck You

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
365
Olen kyllä Pennasen puolella siltä osin että noilla uhkauksilla ja kaikella muulla paskalla mitä siellä yksittäiset pelaajat/valmentajat saivat tuon (tammikuun?) kohun aikaan ei ole mitään tekemistä urheilun kanssa. Oksettavaa touhua.

Sitten taas Pennasen osalta tämä nyt haiskahtaa aika uhriutumiselta. Oliko siellä tullut uusia uhkauksia pudotuspelien aikaan? Ei näkynyt ainakaan pelaajien toiminnassa kun kyllä siellä fanien kanssa juhlittiin tuota yhtä ainoaa voittoa?

Toisilla on selkärankaa. Joskus tulee tehtyä virheitä ja varmasti joka valmentajalle tulee huonoja sarjoja eteen. Ei muuta kuin pää pystyyn, otetaan vastuu ja eteenpäin --> Sitä kannattajatkin arvostavat. Selittely, tekosyyt ja paineiden syyttäminen ei hirveästi sympatiaa kerää.
 

jamengine

Rivipelaaja
Viestejä
56
Kunnon mulkku tyyppi. Näyttää nyt todellisen minänsä. Siä on pleikareiden alettua varmasti äijillä ollu kopis suht vittumainen fiilis kun täähän niitä paineita on niihin renkaisiin pumpannu, toronto vertailullaan ja varmasti muullakin tavalla kun näin ulos tulee kauden jälkeen ja heittää meidät kaikki kannattajat bussin alle kun oltais jotain sekopäitä et piestäis lapsista asti kaikki jos ei pyttyä tule heti paikalla. Vain pelkurit ja mieleltään heikot puhuu tämmöstä ja näkee viat aina muualla ja on itse vain uhri ja syytön kaikkeen. Pennanen voi suksia hevon helvettiin ettei tarvis nähdä enää ikinä. Tulee viemään maajoukkueen b sarjaan...
 

CTS

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
481
Jotenkin tullut sellainen fiilis, että siellä on toimistolla käyty Pendon kanssa keskusteluita oikein isoilla kirjaimilla.
Luulisi, että jos Pendon ja Tillun ym toimiston väen välit olisivat kunnossa, ei pestin lopulla enää tällaisia lausuntoja lehtiin annettaisi.
 

Matoash

Luottopelaaja
Viestejä
3 882
Jahas, mikäs sen mukavampaa kuin herätä ja lukea kuinka Antti Pennanen jälleen haukkuu ja puhuu paskaa Ilves-kannattajista. Enpä olisi uskonut lokakuussa 2022, että tässä on lopulta tällainen lopputulos. Tämmöset paskanpuhumiset voi ihan huolella huonontaa seuran imagoa sekä sponsoreiden että pelaajien keskuudessa kun luulevat että tämä on joku väkivaltahullujen seura johon kukaan ei uskalla tulla ilman kymmentä turvamiestä.

Voisin tähän perään jättää Antille melko väkevät hyvästelypuheet mutta ehkä parhaaksi ettei tällä "psykologille" anna enempää huomiota.
 
Ylös