Antti Pennanen - Ilveksen päävalmentaja 2022-2024

Cigaro

Luottopelaaja
Viestejä
2 275
Hyväähän tässä on se, että luulisi kotimaisten ukkojen saavan napsun lisää näyttöhaluja, kun tuleva leijonakoutsi katselee jokapäiväistä tekemistä. Voi myös vaikuttaa positiivisesti loppukauden tyhjennysmyyntien pelaajahankintoihin. Imu Ilvekseen lisääntyy.
 

PUMPPU

Tähtipelaaja
Viestejä
10 971
Onnea Antille matkaan! Eihän kukaan suomalainen valmentaja voi kieltäytyä Suomen maajoukkueen päävalmentajan paikasta. Jos NHL jätetään pois laskuista niin varmaan se The Juttu maailmassa suomalaiselle koutsille.
Jep. Kuten Pendo itse sanoi, olympialaiset jne tuloillaan. Kehui kovasti Ilveksen tukea prosessissa.
 

Pendolino

Luottopelaaja
Viestejä
1 724
Lähtökohtaisesti ymmärrettävä päätös ja kukapa meistä olisi tuosta paikasta voinut kieltäytyä.

Silti syö kyllä miestä urakalla. Mikä hemmetti siinä on, että Ilves ei saa vietyä projektin projektia loppuun, oli kyse sitten valmentajista tai viiristä viidessä vuodessa. Aina tulee jotain väliin. Ilveksen valmentajakaruselli on yleinen vitsi jo koko maassa. Mestaruus on yksinkertaisesti pakko voittaa tällä kaudella, ensi kaudella sitä ei tule.

Pennanen on hieno valmentaja. Varmasti paras, keneen olen hieman tarkemmin perehtynyt. Harmittaa todella, että Ilves menettää tällaisen huippukoutsin. Hänen seuraajansa ei millään tule täyttämään tyhjäksi jääviä saappaita, onhan ne maajoukkuevalmentajan kokoiset.
 

Asylum

Luottopelaaja
Viestejä
4 801
Pendolla oli kyllä ensimmäisen erän jälkeen Grönborg täydellisesti taskussaan. Viimeisessä erässä alkoi jo naurattaan, kun Tapparan pelaajat eivät millään päässeet Ilveksen träpin läpi.

Onnea myös Pendolle maajoukkueeseen!
 

Rebuild

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
256
Pendo lopetti samantien velvollisuuksien suorittamisen. Ensimmäinen lehdistötilaisuus uutisen jälkeen eikä äijää vois vähempää kiinnostaa, respect xD ;)
 

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
23 348
Juu Late Merikivi oli lähetetty pressiin. Kusi noussut hattuun.
 

ilves90

Rivipelaaja
Viestejä
37
tuolla tasolla kun pelattiin tänää tappara vastaa oli mahtavaa seurata ja jos jatkuu pelit tolla tasolla niin uskon että Pendolino jatkajalle löytyy nopeaa vastaava koutsi se on taas enemmän pelaajista kiinni miten asiat toteutuu kentällä ja miehissä ketä on joukkueessa
 

Serve

Luottopelaaja
Viestejä
2 081
Eiköhän Ilves ole jo tehnyt sopimuksen uuden päävalkun kanssa. Uskon hänen olevan nimekäs ja voittamaan tottunut!
Kyllä uusi koutsi luulisi olevan pian tiedossa, kun ensi kauden joukkuetta rakennetaan, ja moni pelaaja haluaa tietää, kenen valmennukseen tulee.
 

toskala

Luottopelaaja
Viestejä
8 717
Kukaan ei varmasti tahallaan häviä. Asioita silti painotetaan ja tietyillä ajanjaksoilla voittoon painotetaan enemmän kuin toisena. Joinakin jaksoina saatetaan jopa painottaa vähemmän jotta myöhemmällä jaksolla voitetaan. Kausi ei ole mikään tasainen tehtaan takuu suoritustarina, vaan nimenomaan kasvutarina. Vaikka piste on syksyllä yhtä arvokas kuin keväällä, haluatko että otetaan kevään tuloskunnosta napsu pois ja laitetaan se syksyyn jotta kausi olisi tasaisempi?

Kyllä minä tämänkin tiedän. Itseä häiritsee puheet ettei syksyn peleillä mitään väliä ole. No ei se ihan niinkään ole. Kun pelaa syksyllä hyvin, ei tarvitse vetää niitä kevään viimeisiä pelejä hiki hatussa ja pakkovoiton jyske takaraivossa vaan saadaan keskittyä play-offeihin rauhassa ja parannella eri vammoja. Sananlaskua mukaillen: hikinen paita syksyllä on lepopäivä keväällä.

Toinen asia miksi pitkiin tappioputkiin ei ole varaa syksyllä(kään) on, että Ilves haluaa varmasti pelata CHL:ää myös ensi keväänä ja paikka sinne edellyttää kolmen parhaan joukkoon pääsemistä ja sinne taas pääsee sillä että pystyy koko kauden suorittamaan hyvällä tasolla.

Mutta itse Pennaseen: On tullut annettua viime aikoina rapaa mutta tänään oli ihan nappisuoritus valmennukselta! Oli onnistunut virittämään joukkueen juuri oikeaan tilaan ja peluutti järkevästi ja huolella neljää ketjua. Aivan eri joukkue oli nyt jäällä kuin tiistaina eli tunnetila osattiin säätää juuri oikeaan. Kiitokset sinne minne ne kuuluu eli Hyvä Pendo! ja onnea toki. Mutta toivottavasti haluat näyttää koko Suomelle että maajoukkuetta luotsaa ensi kaudesta lähtien Suomen paras valmentaja!
 

LalaTa

Luottopelaaja
Viestejä
2 526
Rankasti tähyillään tulevaisuuteen (saattaa sisältää myös hupsuttelua), mutta onhan tämä Ipalta loistava vastaveto Tapparan viime kauden "kaiken voittamiselle".

No, Ipa lyö paremmaksi: Runkosarjan, Liigan ja CHL:n voittaminen, sen jälkeen Ipan entinen koutsi menee ja voittaa vielä MM-karkelot sekä olympialaiset :)
 

Dominaattori

Luottopelaaja
Viestejä
4 227
Kuunnelkaa pelin jälkeen C More haastis. On upea koutsi. Kertoo myös minkä läpi tässä nyt on menty.

Silti ei ollut täysin tyytyväinen tämän päivän esitykseen. Vaatimustasoa löytyy.
Pendohan sanoi suoraan, että oltiin huonoja. Millähän sanoilla niitä viime viikon pelejä sitten pitäisi kuvailla.

Vaatimustaso on pirun kova ja niin se pitää ollakkin.
 
Ylös