A-juniorit

wunderveba

Guest
Vs: A-juniorit

Hyvä päivä Ilvekselle!

A-junnut:

Pelicans-Ilves 2-4
http://bigdata.lahtis-enterprises.com/mem/?cha=ee3f1dd5f76718853bbbac94b241778b

B-junnut:

Blues-Ilves 4-6
http://bigdata.lahtis-enterprises.com/mem/?cha=52012d197f6f16f01524d77f5755c394

B2-junnut:

Ilves-TuTo 8-5
http://bigdata.lahtis-enterprises.com/mem/?cha=260e66ca771c7acf22128f32215c59a7


Naiset:
HPK-Ilves 2-3
http://bigdata.lahtis-enterprises.com/mem/?cha=cff89c6d87256b68f6ed01de6ceadf4b


Nuoremmat juniorit eivät pelanneet tänään.

4 peliä, 4 voittoa. Joka joukkue paransi hienosti asemiaan.
 

Artsi

Luottopelaaja
Viestejä
3 241
Vs: A-juniorit

Samaa katselin itsekin. Tämähän on melkein kuin joskus 70-80-luvun parhaina aikoina, kun Ipan junnut hallitsi kaikkia junnusarjoja. Toivottavasti näitä päiviä tulee paljon lisää ja sijat sarjataulukossakin alkavat nousemaan sille tasolle kuin silloinkin.
 

sakru

Rivipelaaja
Viestejä
33
Vs: A-juniorit

Hieno päivä tosiaan kaikille junnuille! Mutta erityisen hieno taisteluvoitto A-junnuille. Joukkue on voittanut 6 peliä 7 viimeisestä ja on ilmoittautunut tosissaa playoff taisteluun mukaan. Tänään ei peli välttämättä ollut kauneinta mutta viimeisen erän taistelun oli loistavaa seurattavaa! Joukkueesta tippui miestä pois (puolustajia) ja ottelun lopussa pelikunnossa oli enää kolme mutta ei Pelicans vaarallisia maalipaikkoja kyennyt kuitenkaan luomaan. Joukkueesta huokuu tällä hetkellä tietyllä tapaa usko omaan tekemiseen ja onnistumiset ruokkii onnistumisia.

A jatkaa kauttaan ensi viikolla kolmen ottelun viikolla. Keskiviikkona joukkue matkustaa Hämeenlinnaan, lauantaina ja sunnuntaina vuorossa kotipelit SaiPaa ja Kärppiä vastaan.

PS. Sunnuntaina on myös hiukan poikkeuksellinen ottelu joten kaikki kynnelle kykenevät hallilla paikalle! http://www.shareilves.fi/share-ilves-ry-lahjoittaa-222-e-ilveksen-a-nuorten-joukkueelle-jarmo-wasaman-kunniaksi/
 

The beast

Rivipelaaja
Viestejä
76
Vs: A-juniorit

Älkää unohtako mainita C-Nuorten perjantaista jäätävää 7-1 voittoa Tapparasta paikallispelissä! Hieno matsi kertakaikkiaan! Ipan C-juniorit on taitavin joukkue junnuista tällä kaudella! Voitti karsintasarjan ja johtaa nyt omaa alkusarjaansa. Näitä nuoria on kyllä ilo katsella ja peli on melkein jopa organisoidumpaa kuin liigajoukkueella. Ylivoimakin pyörii nätisti. Mattilan veljekset esimerkiksi on huikean taitavia ja rauhallisia poikia kiekon kanssa!

Tilastot pelistä:

http://sjlrap01.lahtis-enterprises.com/statistics/hockey/rt_event_frame.php?GAMEID=58748&LANG=FI&TYPE=8&SEASON=2013
 

monki

Rivipelaaja
Viestejä
39
Vs: A-juniorit

Mahtavaa peliä A-nuorilta!
Voitto HPK:sta, näyttäisi joukkueella olevan hyvä yhteishenki ja itseluottamus.

Rankkareilla maaleissa onnistunut Riku Brander ja Jerry Laakso.
Paikanpäällä olijoilta kuultu, että Bodgziul ja Brander pelasivat hyvän pelin ja tekivät töitä hyökkäyspäässä.
Puolustaja Jerry Laakso ollut ihan omaa luokkaansa, varmaa ja hyvää peliä.

Oliko kukaan katsomassa? Kommentteja?
 

minzu85

Guest
Vs: A-juniorit

Mites tämä Latvian poika on siellä pelannut?
Oliko sarjassa epätoivoinen kaappaus?
 

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
23 472
Vs: A-juniorit

minzu85 sanoi:
Mites tämä Latvian poika on siellä pelannut?
Oliko sarjassa epätoivoinen kaappaus?

Latvian?
 

jalkakynä

Luottopelaaja
Viestejä
1 921
Vs: A-juniorit

Topi sanoi:
Hieno voitto sarjan kärkijoukkueesta. A-nuorten peli on alkanut kulkemaan!

Niin Karppisen tapa valmentaa saattoi olla alkuun oudohkoa tamperelaisille pojille. Toisaalta Karppisen näytöt KalPan A-nuorista ovat sen verta kovat, että kyllä siinä monen on syytä uskoa mieheen. Karppisen pelitapa on ehkä hitusen suoraviivaistunut, mutta käytännössä tämä tarkoittaa neljän pakki-pakin sijaan annetaan vain kolme tai kaksi. Viikonloppuna onkin oiva tilaisuus mennä katsomaan nuorten otteluita. Sunnuntain ottelussa lisäksi muistetaan Ilves-legenda Jarmo Wasamaa. http://ilves.com/?p=10804
 

Ilveskissa

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
157
Vs: A-juniorit

Aivaras Bendzius... Ei mitään käyttöä. Ei pärjää edes A-junioreissa! Aivan käsittämätön haku, mutta ilmeisesti varaa on palkata kenet vaan ;) Toivottavasti jatkossa jos näitä nuorempia pelaajia hankitaan, tarkistetaan tarkkaan mitä saadaan eikä osteta sikaa säkissä.

Btw. A juniorit johtaa SaiPaa ensimmäisen erän jälkeen 1-0!
 

Peltinen

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
852
Vs: A-juniorit

Tuli tänään käytyä elämäni ensimmäisessä A-junnujen pelissä. Mikäs siinä, ihan vauhdikasta viihdyttävää peliä ja mukava kokemus vaihteluna surullisille liigapeleille. Suosittelen muillekin. Bendziusta ei näkynyt, Urholla vilahti kokoonpanossa mutta SM-liigan sivuilla tai jäällä ei näy joten ilmeisesti on kumminkin ainakin bussimatkalla?

Pelaajista Wilenius vaikutti kypsimmältä ja siksi varmaan onkin saanut liigapelejä. Kokkonen täräytti kaksi jäätävää laukausta ihan yläpesään ja survoi kolmannen maalin kulmalta. Snaipperi? Häkkipäinen Mikke Levo oli puolustuksen liideri ja selkeästi pelaaja jota kannattaa seurata jatkossa. Bogziul jätti myös hyvän kuvan, vaikka tuntui saavan huonosti jääaikaa. Miinuksista päätellen on riski puolustussuuntaan?

Karppisen persoona tai Ilveksen pelitapa ei jättänyt kovin ihmeellistä vaikutelmaa, niin että kovin innokkaasti en olisi nostamassa häntä liigajoukkueen penkin taakse. Toki tämä on tasan yhden pelin nähneen fanin heitto jolla ei ole tasan mitään arvoa.
 

Ilveskissa

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
157
Vs: A-juniorit

Hienosti hoitivat nuoret tosiaankin eilen voiton ja tänään jatkuu kello 13 kotimatsilla Kärppiä vastaan. Viimeisistä yhdeksästä ottelusta nuoret ovat voittaneet kahdeksan! Karppinen saanut porukan hienoon lentoon ja tänään mahdollisuus nostaa sarjasijoitusta kuuden joukkoon(tällä hetkellä 7.). Tarvitsee itsekin lähteä katsomaan miltä peli tänään näyttää.
 

HekeK

Administrator
Ylläpidon jäsen
Viestejä
5 237
Vs: A-juniorit

Yksi erä Ilveksen A-junnuja takana. Piti tulla katsomaan, että miltä Ilveksen peli Karppisen johdolla näyttää. Täytyy tunnustaa, että en saa minkäänlaista otetta tosta pelitavasta. Kaksinkamppailuissa A on parempi (voittaa kiekkoja molemmissa päissä), mutta sillä ei oo pelitavan kanssa mitään tekoa. Joko vääntövoimaa on tai sitten off.
 

HekeK

Administrator
Ylläpidon jäsen
Viestejä
5 237
Vs: A-juniorit

Toinen erä taputeltu. Hyökkääjät tarjoavat pakeille syöttölinjoja todella hyvin omasta päästä lähdettäessä.
 

The beast

Rivipelaaja
Viestejä
76
Vs: A-juniorit

Tais tulla Kärpiltä 4-5 takkiin ja voittoputki katki? Harmi homma. Raporttia pelistä vaan paikalla olleet.
 

Ilveskissa

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
157
Vs: A-juniorit

4-5 Tosiaan Kärpät voittivat. Tiukoista luvuista käy kiittäminen Karjalaista, joka pysäytti muutaman läpiajon ja pari kahdella yhtä vastaan hyökkäystä. Todella taitava oli Kärppien numero 2(Leskinen?). Kaveri pääsi monta kertaa kiertämään Ilveksen pakkeja, lähinnä Järviö ja Mäkelä toimivat autokoulun keiloina, mutta onneksi tosiaan Karjalainen otti hienosti koppeja. Ilveksen parhaimmistoa hyökkäyspäässä edustivat Wilenius ja Savilahti kaksikko. Wilenius teki pari räkämaalia ripareista. Tosin varsinkin toisen erän viimeisellä sekunnilla komeasti lyömällä kiekon ilmasta maaliin. Ylivoima oli todella tehotonta, laukaukset menivät kerta toisensa jälkeen ohi maalin ja alueelle pääseminen oli paikkapaikoin vaikeaa. Viivassa voisi koittaa Laakson paikalla jotain hyökkääjää vaikka, joka olisi hieman kiekkovarmempi ja käsistään taitavampi.

Ensimmäinen kymmenen minuuttia ottelusta oli aivan karmeaa katsottavaa. Jo ensimmäisellä minuutilla Kärpillä oli monta hyvää paikkaa ja 1-0 maalissa aivan käsittämätön merkkausvirhe. Kärppähyökkääjä sai 10 sekuntia odotella takasinisellä vapaana pystysyöttöä ja laittoi läpiajosta kiekon verkkoon. Toisaalta taas otteet paranivat loppua kohden ja viimeinen kymppi oli jo hienoa katsottavaa. Tasoitus olisi ollut enemmän kuin oikeudenmukainen, mutta tällä kertaa Kärpät löivät kiekon tyhjään rysään.

Kunhan peli olisi samanlaista jatkossa kun ottelun lopussa niin kyllä tästä hyvä vielä tulee!
 

jalkakynä

Luottopelaaja
Viestejä
1 921
Vs: A-juniorit

HeGe41 sanoi:
Toinen erä taputeltu. Hyökkääjät tarjoavat pakeille syöttölinjoja todella hyvin omasta päästä lähdettäessä.

Tähän asiaan oikeastaan tiivistyy Ilveksen A-nuorten pelitapa. Hyökkääjät ovat aktiivisesti ja nöyrästi tarjoamassa puolustajille helppoja syöttövaihtoehto. Lisäksi hyökkääjien nöyrä syöttöjen hakeminen omalla alueella aiheuttaa sen, että puolustajat uskaltavat ottaa tietoisia riskejä. Parhaimmillaan Ilveksen A-nuorten pelin katsominen on suorastaan kaunista katseltavaa.

Ja tämän päivän ottelusta. Ilves oli alussa hieman uneliaalla tuulella. Ilves.comin haastattelun perusteella joukkue operoi tällä hetkellä pienellä ringillä ja tästä syystä bensa alkaa olemaan loppumassa. Karppinen joutui ottamaan jopa aikalisän heti pelin alkuminuuteilla lähes Juhani Tammisen oppien mukaisesti. Mitä pidemmälle ottelu eteni, sitä paremmin Ilveksen kiekollinen pelaaminen alkoi toimimaan. Valitettavasti alun nukahdukset maksoivat lopulta pisteet.

edit. http://ilves.com/?p=10988
 
Ylös