22-23 Siirtoraja lähestyy - Ilveksen viimeiset siirrot

Status
Viestiketju on suljettu.

#68

Luottopelaaja
Viestejä
2 782
Suomi on pelannut niin pitkään jo huonosti ja ilmeisesti vaivojen kanssa, että hänen "tilalleen" tarvisi melkein yhden kärkihyökkääjän, vaikka se kaikille ikävää tekee myöntääkin. Sebök ja Ikonenkaan eivät kummoisessa vireessä ole olleet, toki Sebök tänään oli hyvä. Tähän plussana Tuulola, niin kyllä tuo kärjen laajuus hieman huolettaa, jos näillä mennään. Noh onneksi on huikea 1.kenttä.
 

GNR

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
742
Samalla kaikki päävastustajat ovat vahvistuneet, naapuri hankkii viime kauden parhaan pelaajan ja meidän siirto on Mieho <-> Koskiranta.
Levtchi halusi kotiin ja Tapparalle oli ok maksaa pelaamisesta palkka. Samalla ajattelumallilla myös rahan löytämisen maasta voi laskea palkan tienaamiseksi.

Koskiranta >> Mieho, eikä ne päävastustajat ainakaan parempia ole löytäneet tarpeisiinsa verraten.
 

Teme-74

Luottopelaaja
Viestejä
4 365
Kyllä se aika hyvä peluri on. Liike terävä ja taitava. Kyllä kelpuuttaisin.
Emmäkä valittaisi jos Holmström Ilvekseen tulisi, vaikkei sentteri mikään ykköstavote luulis olevan.
Niin kova peluri ettei järkeä sivuuttaa, jos siis olis edes saatavilla.
 

931931

Luottopelaaja
Viestejä
1 516
Jos Timo antaa muiden tankata, niin tässä kohtaa voidaan viimeistään unohtaa Pälkäneen Teboililla odottavan Paul Kariyan pelaavan Ilveksessä.
 

Asylum

Luottopelaaja
Viestejä
4 776
Itsellä ainakin luotto tähän remmiin, toki nuo muutama loukkaantuminen nyt kauden loppuun vähän hankaloittaa tilannetta, mutta mikäli sieltä jengiä palaa pleijareihin, niin on kyllä ihan hyvä rosteri kasassa. Jos ei nyt enää kalkkiviivoilla tartu ketään, niin sitten ei tartu. Jos Jalo&Tillu&Pendo luottaa, että näillä on mahdollisuus, eikä kannata pää märkänä tuupata rahoja johonkin suuntaan väkisin, niin minä ainakin kunnioitan sitä päätöstä. Heillä se parempi tieto on, kun vertaa vaikka tähän foorumiin. Sillä ei ole mitään väliä, jos joku ”Pasi” äidin kellarissa suuttuu, jos ei hänen mieliksi ketään hankita.

Eniten tehtyjä maaleja ja toiseksi vähiten päästettyjä, niin en minä nyt kauhean huolissani olisi. Mikäli näin pysyy, niin on sitä paskemmistakin lähtökohdista menty pleijareihin ja voitettu. Totta kai tuollainen ”Gardiner” olisi kelvannut, mutta mikäli JYP-kauppa ei aukea, niin se ei aukea. Toki olisi ehkä voitu aikaisemmin jotain hakea, mutta edelleen sanon, että voihan se olla ollut Pendonkin pyyntö, että joukkue rauhoitetaan ja ketään ei haeta.
 
Status
Viestiketju on suljettu.
Ylös