Äänestys. Oletko tyytyväinen Antti Pennasen aikakauteen Ilveksessä

Oletko tyytyväinen Antti Pennasen aikakauteen Ilveksessä

  • Kyllä

  • Ei


Results are only viewable after voting.

IhanJuniori

Junioripelaaja
Viestejä
14 290
Tein vastaavan äänestyksen aikoinaan Jouko Myrrästä ja nyt on reiluuden nimissä Antti Pennasen vuoro.

Eli oletko tyytyväinen kokonaisuutena Antti Pennasen aikakauteen Ilveksen päävalmentajana?

Vastauksia voi perustella vapaasti.

Itse en ole tyytyväinen ja pidän Antti Pennasen vajaata kahta kautta päävalmentajana kokonaisuutena Ilvesksen suurimpana floppina.

Myrrän tulos vastaavasta äänestyksestä.
Screenshot_2024-03-30-08-20-56-51_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
 

Eemeli Fucking Finland

Luottopelaaja
Viestejä
2 422
En ole
 

Kisqar

Luottopelaaja
Viestejä
1 328
Kahden kevään sulamisia ei hyvät runkosarjat pelasta. Aikakausi jää mieleen surkeana floppina. Itsekin luotin Pennaseen. Piti olla yksi parhaista valmentajista. Onneksi lähtee.
Aivan liian aikaista tämän kyselyn tekemiseen. Konkreettisemmat näkemykset saa 2 viikon päästä. Nyt on suru puserossa koko porukalla, että huono väli äänestyksiä tehdä. Ei se 2 viikon päästä mieli varmasti tasaantunut, mutta nyt suoraan puolivälierän tappion jälkeen äänestys. Ei kerro mitään, jos siellä 100% ei ole tyytyväinen.
 

Kroisos Pennanen

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
186
Mikähän Myrrä-fan club täällä pyörii? Aikamoinen Myrrän buustaus monessakin viestiketjussa. Tätäkään kyselyä ei kyetty tekemään ilman Myrrä hehkutusta tekstin ja kuvien muodossa.
 

Miika Lundin

Luottopelaaja
Viestejä
2 046
Ei pysty olemaan kyllä.

Viime kausi ja pronssi oli taskulämpöinen OK/ihan hyvä, tälle kaudelle hyvä+ suoritus olisi ollut finaalipaikka.

En kuitenkaan lähde mihinkään Myrrän ajan glorifiointiin, päällimmäinen fiilis on vain pettymys.
 

Fleda

Luonteeltani olen optimisti.
Viestejä
1 944
Kuuluin vähemmistöön Myrrä-äänestyksessä, kanta ei ole muuttunut tähän eli en ole tyytyväinen.

Perustelut voisi olla myös samat: mulle nämä somevoitot ja runkosarjameriitit kakkossijoineen on samantekeviä, jos sen jälkeen ei onnistuta mitään oikeaa voittamaan. Liigajoukkueen kun pitäs lähtökohtasesti pyrkiä voittamaan se liiga.

Sen lisäksi Pennasen Ilves pelasi myös niin kamalan näköistä mukalätkää, että ensimmäistä kertaa n. 25 vuoteen jäi pelien seuraaminen runkosarjassa tosi vähiin ja siirryin muiden lajien ja sarjojen pariin. Liigapeleissä kun lajin tunnistaminenkin on välillä hankalaa ja nyt se oli sitä jo runkosarjassa.

Nyt siitä raiskaamisesta ei saatu edes sitä mestaruutta, jolla tämän melkein voisi oikeuttaa.
 

Mikko Määttänen

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
156
Ilveksellä on viisaita faneja, jotka ovat jo avanneet täällä tai muilla kanavilla hyvin sitä mitä Ilves merkitsi Pennaselle. Toivottavasti jonain päivänä hänelle avautuu edes jälkikäteen mihin hän saapui ja missä vietti lähes kaksi kautta. Toivottavasti jonain päivänä ymmärtää myös millaisia karhunpalveluksia teki seuralle käsittämättömillä ulostuloillaan.

Vastaus on nyt, kahden kuukauden päästä ja kymmenen vuoden päästä: ei, en ollut tyytyväinen Antti Pennasen aikakauteen Ilveksessä. Samaan aikaan toivon myös, että Pennasella on kaikki hyvin ja saa käsiteltyä tämän jakson elämässään / urallaan. Sitä kieriskelyä nimittäin ei todellakaan jaksaisi, että loppukevään ajan saisi lukea lehdistä kuinka Ilves-yhteisö suisti maajoukkuevalmentajan raiteiltaan ja Antin aloittama vahva Ilves-brändityö jatkuisi eri palstoilla.

Toivon että aikuinen ihminen pystyy ottamaan vastuuta eikä lähde enää piiloutumaan paineiden ja fanien taakse, jos ei itse ymmärrä mihin on tullut. En todellakaan toivo Antille mitään pahaa, päinvastoin. Mutta faktat faktoina: jäätiin kauas tavoitteesta eikä voi olla tyytyväinen.
 

gentle

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
841
Eikai tähän kukaan voi oikeasti tyytyväinen olla. Kahdet pettymyspleijarit ja kaksi runkosarjan kakkossijaa. 22-23 kausi jollain tavalla hyväksyttävä, mutta tällä kaudella hyvin vähän hyvää sanottavaa. Runkosarjassa pärjättiin materiaalierolla pelaamatta yhtäkään kokonaan ehjää peliä. Tosipeleissä heti turpaan ja lopuksi vielä nolaa itsensä ja seuran jättämällä kättelyt väliin. Tuntuu ettei mitään edes yritetty koko sarjan aikana, vaan toivottiin vain että kyllä se siitä kääntyy. Ei kääntynyt.

Ei tähän kai kukaan voi rehellisesti vastata olevansa tyytyväinen. Joko on liian kohtelias kertomaan totuutta tai täysi huumorimies joka vitsillä vastaa väärin.
 

Lima

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
999
Aika tyhmä ja itsestäänselvä äänestys. Ei kai kukkan voi olla tyytyväinen Pendoon. Kai samalla voit pistää äänestyksen jostain flobanneista pelaajistakin. Miten olis Meskanen tai Könönen.
 

IhanJuniori

Junioripelaaja
Viestejä
14 290
Ylös