Oula Palve

Grinder

Luottopelaaja
Viestejä
3 497
Juu siinä, missä hyvätuloinen keskituloinen maksaa ansiotuloveroja Suomessa 40%, Sveitsi on niin kakka maa, että kompensoivat jollain reilun 17% veroprossalla.

On kyllä kakka maa. :)
Olikos siinä joku juju myös ettei sinne pääse ellei palkka ole tarpeeksi iso. Suoraan en tiedä miten urheilijoita kohdellaan, mutta juu.
 

ifor74

Luottopelaaja
Viestejä
3 530
Juu siinä, missä hyvätuloinen keskituloinen maksaa ansiotuloveroja Suomessa 40%, Sveitsi on niin kakka maa, että kompensoivat jollain reilun 17% veroprossalla.

On kyllä kakka maa. :)
Mutta ei todellakaan mikään halpa maa ole. Viikko sitten Zurichissä esim. Subwayssä Italian BMT oli 18€.
 

Kyyberi

Luottopelaaja
Viestejä
1 551
Onnea todella paljon! Olis kyllä läheltä liipannut synnytys, jos oltais finaaleissa oltu :D
 

El Reino

Tähtipelaaja
Viestejä
10 312
Hyvä pelaaja joukkueelle, jonka tavoite on päästä playoffeihin. Tosipelien alkaessa mies poppareille ja alelaarin työmiehet kentälle ;)

Eikai saisi moittia näin, mutta edelleen ihmettelen poffien hengettömyyttä. Varmaan oli lappu jo sveitsiin, mutta urheilujohtajana tuo poffien hengettömyys laskisi omaa palkkatarjousta oli sitten pistepörssin voittaja tai ei. Tarjousta kaudelle 25-26 siis.

En lähtisi puhumaan Palvesta minään "pudotuspelikelvottomana" yhden sarjan pohjalta, kun tämä on kuitenkin aiemmin mm. TPS:ssa tehnyt pudotuspeleissä kahtena keväänä peräkkäin noin piste per peli -tahdilla pisteitä (parhaimmillaan 11 otteluun 12 pistettä). Jos vain tämän kevään hengettömyyden perusteella lyötäisiin näitä leimoja perseeseen, olisi Ilveksen parin edellisen kevään pudotuspelionnistuja Mäntykivikin tämän kevään 0+0 -saldollaan ensimmäisenä pakara paljaana. HIFK:n Eetu Koivistoinen oli Lukon kevään sankari 15 pisteellään pari vuotta sitten, mutta nyt teki vain 0+2, enkä usko hänenkään saavan tämän takia mitään kevään sulajan statusta. Pudotuspelien pistepörssin voittanut Levtchikin hiihteli ajoittain jopa finaaleissa varjojen mailla, mutta sitten pamautti kaiken kritiikin hiljaiseksi hattutempullaan.

Kun ei lähde, niin ei lähde. Jos on vaikeaa, ei ole helppoa. Jokainen joukkuelajeja harrastanut tietää, miten vaikeaa on nousta esiin yksilönä, jos on kollektiivinen henkinen lukko päällä. Siihen vaikuttavat monet asiat .

Kyllä kiimaa tuloksentekoon oli nähtävissä Sveitsin siirrosta huolimatta ja vaikka vaimo oli toisella puolella Atlanttia valmistautumassa synnytykseen. Viimeisen paikallispelin kaksi tahtomaalia olivat esimerkkinä siitä, että hän halusi nimenomaan olla johtava pelaaja, eikä mikään kakkosyöttöjen keräilijä tai sivustakatsoja.

Itse toivon, että tällaisia taiteilijoita ja värikkäitä pelaajia nähdään vielä Ilveksessä.

Onnittelut perheenlisäyksestä ja hyvää jatkoa Sveitsiin.
 
Viimeksi muokattu:

Yohan

Luottopelaaja
Viestejä
1 511
En kyllä kauheasti syytä Oulaa kevään sulamisesta. Ei saanut tasaviisikoin eikä ylivoimalla juuri minkäänlaista tukea kiekolliseen peliin. Osa tästä (etenkin ylivoima) menee valmennuksen reagoimattomuuden piikkiin. KalPa antoi todella kovan paineen Palveelle, joka jäi vähän yksin.
 
Ylös