Meneekö Ilves jatkoon Kalpa-sarjasta?

Omaatko lapsen omaisen uskon vi****ksenkin keskellä siihen, että vielä Ilves tämän kääntää?

  • Kyllä

    Ääniä: 161 64,4%
  • En

    Ääniä: 89 35,6%

  • Äänestäjiä
    250

Cigaro

Luottopelaaja
Viestejä
2 269
Jos tänä vuonna tiputaan sääleistä tulleelle joukkueelle, niin jumalaa ei ole olemassa. Pakko uskoa tämän joukkueen olevan niin hyvä, että väkisin jatkoon ainakin tästä parista mennään.
 

asdaf

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
544
Jos tänä vuonna tiputaan sääleistä tulleelle joukkueelle, niin jumalaa ei ole olemassa. Pakko uskoa tämän joukkueen olevan niin hyvä, että väkisin jatkoon ainakin tästä parista mennään.
Mun mielipide on että Jumalaa ei ole olemassa, mutta, JOS ei tiputa, ehkä tuolla joku Jumala kuitenkin on.
 

masa_90

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
370
Kylä pitäisi mennä jatkoon. Mutta, suuren osan kaudesta koko homma on tuntunut oudolta. Tulokset ovat olleet silti hyviä.

Nyt pudotuspeleissä homma jotenkin jumissa, pelokasta ja arkaa kuin Aravirran leijonat ratkaisupeleissä.
 

Nemonen

Rivipelaaja
Viestejä
61
Ilves on pelannut nyt kaksi keskinkertaista, jopa huonoa peliä, ja silti ollaan jatkoille menty kummassakin. Ja ensimmäinenkin peli oli ihan meidän hallussa 50 minuuttia.

Yhdessäkään kohtaa ei ole tullut fiilis, että meillä ei ole mitään palaa tässä sarjassa. Kalpa ei ole mielestäni missään kohtaa saanut sellaista hurmosta päälle, josta näkee heti, että tätä ei muuten saada katkaistua.

Tämän takia uskon, että tämä vielä käännetään, vaikka todennäköisyydet on rankasti meitä vastaan. On aika selvää, että Kalpa pelaa ylärajoillaan jo nyt. Ilves ei todellakaan. Jos kolmannen erän ilme saadaan siirrettyä ensi peliin, niin ollaan vahvoilla. Siitä sitten saadaan lukkoa auki taas seuraavaan peliin.
 

Toppapöksy666

Luottopelaaja
Viestejä
2 933
Kääntyy kääntyy. Viimestään maanantaina se usko nousee takaisin vaikka juuri nyt ei uskalla edes ajatella mitä jos-tyyppisiä juttuja.

Tässä on ollut jotenkin niin varma Ilveksen jatkoon menosta, että ei ole edes tullut ajateltua tippumisen mahdollisuutta ja nyt se ajatus on tullut ja se on erittäin vieras ajatus. Ei oikein osaa edes reagoida siihen sellaisella tavalla, että siitä mitään mielenrauhaa saisi.


Kovaa touhua tää Tampereen Ilveksen kannattaminen, mutta mihinkään en vaihtaisi. <3
 

Soho

Tähtipelaaja
Viestejä
18 882
Eiköhän me oteta pataan ihan huolella tässä sarjassa. Yksikin voitto olisi yllätys. Ei yhtään haittaa, jos jengi päättääkin ruveta taistelemaan vielä.
 

FightBackIpa

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
931
Niin kauan kun pilliin ei ole vihelletty, on toivoa. Maanantaina hallille huutamaan Tampereen Ilveksen puolesta, kaikki annetaan katsomossakin. Uskon edelleen. Miksikö? Koska olemme parempi joukkue!

Ps. Juuri puhuin kaverini kanssa puhelimessa Espoon Bluesin casesistä 2011-2012. Kaverin velipoika oli silloin organisaatiossa ja 0-3 olivat häviöllä. Ulkomaan matkat sovittiin tilattaviksi, koska tästä ei enää nousta. Kuinka kävikään..nousu 4-3 voittoon sarjassa. Vastassa oli muaan Kalpa..
 

Mielensäpahoittaja

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
416
Jokunen tunti tässä nieleskelty ja puhalleltu, koitetaanhan katsoo asiaa vielä valoisammalta kantilta.

Pitkässä paras seitsemän sarjassa parempi joukkue menee jatkoon, mitä pidemmäksi sarja venyisi niin sitä paremmat on Ilveksen saumat käyttää materiaalietu hyväkseen.

Ilveksen materiaali on huomattavasti kilpakumppania parempi, sekä laajempi. Kalpan ykkösketju on näyttänyt kyntensä ja etenkin Kapanen painaa aivan uskomattomassa lentokelissä, mitä pidempään tätä sarjaa jatkuu näen todennäköisenä tämänkin tahdin hieman tasoittuvan normaalille tasolleen.
Kalpa pääsi yllättämään ensimmäisessä matsissa reippan viikon huilanneen Ilveksen kun 50 minuutin jälkeen vissiin ajateltiin homman olevan selvä.
Kakkosmatsi oli tiukkaa ja tarkkaa vääntöä jossa parilla pompulla oltaisi jo nyt tasatilanteessa. Maanantaina Ilveksellä edessä melkeinpä pakkovoitto, mutta samalla tässä on aiheutuu Kalpalle erittäin iso insentiivi ottaa voitto. Jos voitat, on vastustaja todella kovassa sillassa, jos häviät annat momentumin isolle ennakkosuosikille jonka jälkeen pitäisikin ottaa kotivoitto sarjan parasta vierasjoukkuetta vastaan jotta etu pysyy itsellä.

Ilves ei missään nimessä ole ollut omalla tasollaan näiden kahden pelin aikana, mutta ajoittain ovat antaneet osviittaa siitä mitä voisi olla tulossa, kuten tänään kolmannesta erästä lähtien. Kalpan täytyy pystyä edelleen suorittamaan ihan siellä ylärajoillaan jotta tämän sarjan hoitavat, mitä lyhempänä pystyvät sarjan pitämään sitä paremmat on heidän todennäköisyytensä.

Vaikka 0-2 on vittumainen vuori kiivettäväksi, on se kuitenkin onnistuttu 2000-luvun aikana viidesti tekemään. Kahdesti ottavana osapuolena ollut nimenomaan Kalpa, kertaalleen 3-0:sta. IFK marssi 2011 keväällä mestaruuteen vaikka oli samassa 0-2 kuopassa puolivälierissä Jokereita vastaan. 2 vuotta sitten oltiin itse Kärppiä vastaan 2-0 johdossa ja lopulta oltiin yhden Julius Junttilan puolityhjän maalin päässä kesälomasta.

Vaikeaa on ja tulee olemaankin, mutta pelillisesti ollaan silti ihan hyvin juonessa mukana. Napsu lisää testoja joka äijälle ja Malekkia maaliin!
 

Jarno Saarinen

Luottopelaaja
Viestejä
1 660
Ihan sama mitä pendo ja pelaajat lässyttää haastatteluissa. Peli on taantunut ja jätkät vain odottelee lomille lähtöä. Siellä on varmaan Levillä mökki vapaana ku Tappara tulee vasta finaalien jälkeen sinne. Konna tarjoaa.
Ei ole yhtään pelillistä syytä mikä puoltaisi Ilveksen nousua edes yhteen otteluvoitoin, saati että sarja kääntyisi.
 

Redondo

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
384
Suomi, Ikonen, Parikka. Joukkueen runko ollut jo vuosia. Ihmistyyppeinä niin sanottuja mammanpoikia. Kyllä se vaan on fakta, että kevään peleissä ei mammanpojat pärjää.
 

Keltavihreä

Luottopelaaja
Viestejä
4 897
Kalpa pystyy suorittaan omaa tapaansa tosi hyvin. Ilves ei pysty. Pää on taas pelkotilassa. Pelkäämällä ei voiteta yhtään mitään eikä pystytä toteuttaan kiekon kanssa omaa tekemistä juuri lainkaan
 

Tumu31

Rivipelaaja
Viestejä
14
Eilen ilves alkoi olemaan hyvä kun viivasta lähti vedot maalille ja saatiin jatkopelejä eikä roiskittu vaan ränniin. Seuraavassa pelissä sais alusta asti toimittaa kiekkoo maalille ja antaa kalpan pienille hyökkääjille kunnon mustelmat laitojen lähellä et saadaan paras peli-ilo sieltä pois...
 
Ylös