PirkkalanPirkka

Rivipelaaja
Viestejä
88
Toivottavasti löytyy ratkaisuvoimaa muualtakin kuin 1. kentältä. Parikalla, Frimanilla, jopa Masinilla tason noston paikka. Odotan myös meidän pohjois-ameriikan pelaajilta tason nostoa. Tästä hetkestä lähtien tila ja aika on minimissä. Pitää pystyä kiekottelemaan kovan paineen alla. Varsinkin omista lähdöt ovat avainasemassa tänään. Hyök. alueella pitkät hyökkäykset -> pakkien kautta maalille ja irtokiekkojen voittaminen -> Kalpa joutuu ottamaan jäähyjä jos saadaan tämä rullaamaan. Odotan, että Kalpa tulee alun kovaa. Kestetään se ja otetaan kiekollisen pelin hallinta viimeistään 2. erässä. Sen jälkeen maalit ovat vain ajan kysymys. Tästä se alkaa.

B

Luottopelaaja
Viestejä
7 571
Saas nähdä, näkyykö jännitys ja tatsietu. Ekasta kympistä ois hyvä selvitä ilman takaiskuja, ettei homma lähde heti väärille raiteille.

Grinder

Viestejä
3 502
Erityisesti kiva nähdä miten Gregs reagoi.

Eetu Fucking Mäkiniemi

Viestejä
5 238
Tää on kyllä niin vääristynyt asia nykyään.
Kotiluola eka kotipeli ja lepoa taustalla ja yleisesti täällä toivotaan, että Ilves kestää ekan kympin.. hohhoijaaa sairasta sanon mä :)

Selviääkö Kalpa ilman kahta takaiskua ekasta kympistä olis oikea asenne! ?

Soho

Tähtipelaaja
Viestejä
18 937

Ei se mikään ihme ole. Kalpa on hyvässä pelirytmissä, kun taas meidät jätkät on odotelleet pitkään. Eilenkin Tappara oli alussa pulassa Tepsin liikkeen kanssa.

Toivotaan toki, että jätkät jyrää alussa Kalpan yli, mutta pieni yllätys se olisi.

Forzarossoneri

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
808
Odotusarvo: kalpaset karvaa ylhäältä? Painetta meidän pakeille. Näinhän se teki Wasaakin vastaan viime pelissä. Pakotti vastustajan oman maalin takaa paniikkivirheisin. Ja onnistui.

Nopeat lähdöt hyökkäyksiin. Ei päästetä naapuria kiinni/eteen! Näinhän kävi tapupelissä viimeksi, kun Clede pohjusti tapun ainoan.

Näinhän ne kalpaset pelaa, tiukkaa karvaa ylhäältä. Kovaakin (ainakin Ipan 3-1 maalin jälkeen) yrittävät.

Kiekko meillä vaan liikkeelle, ja putkiin vauhtia! Oma peli.

Viestejä
808
Kapulle ja Grecolle tärkeät maalit. Ja Ipalle kanssa. Näkyi kyllä jätkien ilmeestä, että hyvälle tuntui.

yellowgreen

Viestejä
1 323
Jotenkin peli kiteytyi hyvin siihen, että Kodytek kaks kertaa läpi, ei tehnyt. Mäenpää kerran läpi, teki. Sellanen peli.

Lauantaina tarttis kairaa voitto Kuopiosta ja alottaa uudelleen tää homma.

Puujalka

Viestejä
2 897
Hienoo! 51 minuuttia pelaamista ei tänäänkään riittänyt. Ei siinä, kesälomat alle viikon päästä, cool!

Blackwolf

Viestejä
3 686
Yllätyin siitä, että myös tämän kauden Ilves on henkisesti näin heikko.

Ihan sama tässä on mistään jauhaa. Henkisesti 50minuutin kohdalla ollut ylivoima katkaisi kaiken tekemisen.

Surullista, että 3-3 maaliin loppui myös usko.

Noniin. Sarja polkastu käyntiin.

En sen suurempia johtopäätöksiä vielä tästä vetele, katotaan lauantain matsi ja oppiiko Ilves tästä matsista jotain. Sarjallehan tämä Kalpan ryöstö tekee oikein hyvää.

LuikuriTattinen

Viestejä
3 332
Se sarja olikin siinä sitten, niiiin ylimielistä pelaamista muutamilta pelaajilta, ettei hyvä heilu. Riittäsköhän niitä psykologeja meille faneille myös?

Lerppu

Viestejä
955
Peli kohtuullisesti hallinnassa ja tämän jälkeen Clendening yritti yksin väkisin hävitä koko ottelun ja lopulta näin kävikin.

Kalpa on toki kovaa luisteleva joukkue, mutta mitä helvettiä. Vastustaja luistelee täysin ilmat pihalle ja koko joukkue ainoastaan anelee armoa polvillaan kavennusmaalin jälkeen.