PE 8.3.2024 | Ilves - Tappara

FightBackIpa

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
953
Hyvää sinioranssia kevättä teille kaikille ja tervetuloa esitykseen: Ilves-Tappara pelit pähkinänkuoressa by Mika Saukkonen:

Tappara painostaa alussa todella kovaa ja hallitsee kiekkoa. Ei kuitenkaan lauo, koska Ilvesmörkö niin pitää hakea se täydellinen vetopaikka. Sitä ei kuitenkaan löydy ajoissa ja Meskanen katkoo tämän ja 2v1 Ilvekselle kun Kemiläinen jää vähä jälkeen siinä ja Simon Stranksky lataa kiekon ohi Heljangon ja on aika aloitella raastepöydästä.

Tämän jälkeen tulee höpinää tötteröön kun Tappara on pienessä shokissa ja yrittää siinä saada peliä itselleen takas haltuun, mutta huono avausyöttö Vittasmäeltä ja Joona Ikonen läpi 2-0

(Erätauko)

Ilves tulee kovemmin tähän, erään mutta Tappara pääsee vastaiskuun ja kaventaa 2-1. Antooon Levtchiiiii.

Juuri kun Tappara saa peliään itselleen niin Valtteri Kemiläinen ottaa itseleen typerän jäähyn ja ja Ilves ylivoimalle. Hyvä pyöritys päättyy kun Adam Clendening lataa kiekon viivasta ohi Heljangon ilman maskia. HEIHULINAA. Loppuerä aneemista.

(erätauko)

Tappara yrittää jotenkin vielä hakata päälle, mutta vähän on henki poistunut jo. Kuitenkin n.3 minuttia ennen loppua Camper saa kiekon ja sinne räpsähtää! 3-2. Tappara pistää lopussa helvetin myllyn päälle, mutta ei riitä ja Joona Ikonen painaa illan toisen tyhjiin. Ja jälkiruokapöydästä voi ottaa.


Syystäkin olen Tapparaleiristä pieni pelko perseessä kun Ilves on ollut rohkeudellaan näissä niin paljon parempi. Minua vähän rohkaisee tämä tilasto: Tappara om viimeiset 4 vuotta vienyt viimeisen Ilvespelin nimiinsä ja kaikkiaan 7/8 viimeisen 8 vuoden aikana, eli meillä on tässä vikassa pelissä se yliote... Onko sillä sitten merkitystä.


Toivotatte minulla varmasti äärimmäisen paskaa ja tuskallista kiekkoiltaa ja toivotan sitä mielelläni takaisin.

Hyvää kevättä.
Paskaa ja tuskallista kiekkoiltaa!
 

Teme-74

Luottopelaaja
Viestejä
4 384
Ehdottomasti ansaittu voitto.
 

Henry78

Luottopelaaja
Viestejä
2 290
Yks peli muiden joukossa! Eteenpäin, molemmat joukkueet jätti parasta osaamista piiloon. Kiva voitto silti!
 

Cigaro

Luottopelaaja
Viestejä
2 275
Jumalauta mikä peli! Hienoa kiekkoviihdettä ja markkinointia Liigalle. Tulipahan huudettua kotikatsomossa, kun Palve kiskaisi kiekon reppuun lopussa. Suuria tunteita tuottaa tämä jääkiekko.
 

Blackwolf

Luottopelaaja
Viestejä
3 686
Loistava peli Ipalta. Ihan alusta asti näytti, että pelitavallisesti tämä ”tylsä ja tappava” @Eetu Fucking Mäkiniemi lanseeraama kiekko on aika hitosti parempi pelitapa, kuin aivoton luomulätkä.

Ilves oli todella hyvä. Vahva kamppailuissa, ja nälkäinen.

Mutta ennen kaikkea rytmi oli jatkuvasti Ilveksen hallussa. Sillä nämä pelit pitkässä juoksussa ratkotaan. Tappara loi koko pelissä maaliodottamaa 0,6 maalin verran.

Ilman Malekin totaalista jäätymistä ensimmäisellä minuutilla, olisi tarjolla ollut edistyneiden tilastojen mukaan kauden helpoin nollapeli. Sen jälkeen myös Malek oli hyvä.

Clendening oli todella huono. Ilman Clendeningiä Tapparalla ei 5vs5 pelissä ollut yhtään laadukasta maalipaikkaa.

Palve näytti tänään, miksi valmentaja lyö aina pelistä toiseen samat ratkaisijat kentälle. Kyllä se sieltä tulee.

Gregoirelta kauden koomisin sekoilu. Vieläkö tätä on pakko peluuttaa?

O’Leary loistava.
 

Toutain

Luottopelaaja
Viestejä
6 860
Koska mua suoraan sanottuna vituttaa kaikki alemmuuskompleksiset sekä Tapparaa nuolevat viestit, joita edelleen usein näkee, niin totean itse röyhkeästi, että hoitakaa kiekkojumalat paikallisfinaali, tuokaa tuo teuras meille.

Ei kiinnosta mitkään "kevät tullut, Tappara sitä Tappara tätä"-jutut. Nyt on tää kevät.

Nyt sitten vain odottelemaan kaikkia, mutta kun runkosarja menee taas Tapparalle-itkuja...
 

Ilves97

Luottopelaaja
Viestejä
6 764
Ilves pelin päällä 56 mimuuttia. Ihmeen kaupalla naapuri sinnitteli pelissä.

Palve otti yksin koko joukkueen reppariin vaikka muu ykkösketju oli edelleen jäässä.

Hieno voitto. Näytettiin että osataan voittaa se on se juttu. Hyvä Ilves.
Toki Palve ei olisi esimerkiksi sitä tasoitusmaaliaan päässyt tekemään ilman sitä Eemeli Suomen kamppailuvoittoa. Se ykkönen myös laukoi pelissä 16 kertaa, Suomi näistä 7, en ihan osta että oli ykkönen ”jäässä”.
 

Paatelainen

Luottopelaaja
Viestejä
1 902
Tiukka peli ja tärkeä voitto henkisesti. Kaksi erää vietiin peliä ja kolmannessa Tappara nosti profiiliaan selvästi ja Ilveksen kasetti ei paikkapaikoin pitänyt. Täysin typerät jäähyt ja lopussa Pennanen teki taas aivan käsittämättömän virheen laittaessaan Gregoiren jäälle.

Nelonen pärjäsi lopun Gregoiren sekoilua lukuunottamatta hyvin ja Palve ja Suomi näyttivät, että vastaavaat kutsuun, kun pelejä aletaan ratkomaan. Palven ranne ja kylmäpäisyys ovat kyllä kovaa luokkaa.

Clendening jatkoi surullista putkeaan ja muni täysin Tapparan ainokaisen ja oli aivan hukassa ylivoimallakin.
 

bxl-man

Share Ilves #18
Viestejä
1 775
Pesosen mielestä Haloranin ei ollut tarkoitus vahingoittaa, vähän vaan häiritä Frimania. Lipsahti vaan käsille. Vitonen oli kuulemma liikaa. Mitä siis saatanaa! Ei yritystäkään kiekkoon vaan suoraan napakkaa käsille.
 

Dominaattori

Luottopelaaja
Viestejä
4 227
Mielestäni Halloranin ulosajo oli oikeutettu. Ei yritystä kiekkoon vaan tarkoitus vain huitaista. Samaan hengenvetoon on todettava, että Gregoiren olisi myös kuulunut saada keihästämisestä ulosajo lopussa.

Onko vuodenvaihteen jälkeen tehty näistä käsille huitomisista joku linjaus, kun tullut tosiaan paljon ulosajoja niistä? Muut huitomiset sitten vissiin ok.
 

Vovlo

Luottopelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
8 589
Oikea tulos. Toki Gregsillekin olisi tuosta ulosajon voinut antaa. Mutta tuollaiset kirvesiskut käsille ovat todella vaarallisia ja viisi minuuttia oikeutettu. Minä sanon ei vaarallisille huitomisille.
 
Ylös