Viimeksi luotua sisältöä käyttäjältä Artsi

 1. Ilveksen kokoonpano 2020-2021

  Plus se, että jos Arttua ei olisi ollut, niin muut sentterit olisivat saaneet mm. ylivoima-aikaa rutkasti enemmän ja sitäkin kautta nostaneet pistemääriään.
 2. Tuomas Salmela

  Ei kerro ei, mutta tilastot on faktaa ja mielipide (sinunkin), on vain mielipide. Minun silmäni näkevät Salmelan pelaamisen eri lailla. Kerro vaan mielipiteesi, mutta koita kuitenkin seuraavassa pelissä katsella hänen pelaamistaan ilman ennakkoasenteita.
 3. Tuomas Salmela

  Millä mittarilla?
 4. Ondrej Roman

  Olisimmeko tyytyväisiä Tapparan "kakkossentteriin"? Pisteitä vähän enemmän, mutta vastaavasti +/- huonompi.
 5. Kalle Maalahti

  Aivan:
 6. "Urheilu ja politiikka"

  Tässä tietoa Pirkanmaan lintujärvistä: Pirkanmaan tärkeät lintualueet - PDF Free Download Oletko kuullut koskaan esimerkiksi Hämeenkyrön Sarkkilanjärvestä, tai Vesilahden Onkemäenjärvestä?
 7. "Urheilu ja politiikka"

  Koijärveä ei lopulta kuivattu ja nykyisin se kuuluu Natura 2000-verkostoon ja valtakunnalliseen lintuvesiensuojeluohjelmaan. Vedenpinta on kuitenkin liian alhaalla, mikä on aiheuttanut järven umpeenkasvua ja lajiston köyhtymistä. Vaikka Koijärvi on menettänyt asemansa yhtenä Suomen parhaista...
 8. Koronavirus ”COVID-19”

  Varautuminen ei tähän tartuntojen nousuun vaikuta mitään, kun kansa on välinpitämätöntä. Varautuminen näkyy sillä, että tarvittavat toimet tehdään nopeasti ja poikkeuslakeihin ei tarvitse turvautua.
 9. Oskari Laaksonen

  Laaksonen teki juuri ensimmäisen maalinsa Pelicans nutussa. Saa hyvin yv-aikaa.
 10. Oskari Laaksonen

  Ei kuitenkaan auta mitään, jos saldo on silti -3 samoihin kahteen peliin.
 11. Ilves ja Media

  https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/karpat-hpk-ilves-ja-lukko-ottavat-pahiten-kynsilleen-selvitys-nain-paljon-liiga-joukkueet-pystyvat-ottamaan-yleisoa-kauden-alkaessa/7932684?fbclid=IwAR1GY3ZScCKLpNfEuqnU4mMHJmyCrbTWXlKAiJ26u2wK7dX9LZaKovKhuqg#gs.ga8zna
 12. Koronavirus ”COVID-19”

  Nuo ovat vain yksi puoli epidemiassa. Uutta tietoa: koronan jälkitaudit voivat iskeä sydämeen, aivoihin ja hermostoon
 13. Ondrej Roman

  Romanilla muuten lauantain pelissä eniten aloituksia hienolla prosentilla.
 14. Ilves ja Media

 15. Ilveksen nykytilanne

  Jalo ja Aro puhuvat eri asioista tuon kausikorttimyynnin osalta. Aro puhuu tilanteesta viime vuoden vastaavaan aikaan verrattuna ja Jalo viime kauden kokonaismyyntiin nähden.
Ylös